המום ממערכת הפניות👋👋👋👋
-
@ברצינות ייתכן וב4 לפעמים זה כבר אחרי העומס
אין הרבה אנשים כמוך כנראה -
@אינו-יודע-לשאול אמר בהמום ממערכת הפניות:
@ברצינות ייתכן וב4 לפעמים זה כבר אחרי העומס
אין הרבה אנשים כמוך כנראההחידוש הוא שיש מענה גם בשעות האלו!
-
גם אני המום!
לצערי אני מבקש לפתוח אתר. ולאחר שיח מתמשך מודיע לי אריה שאין מצב להמשיך בפניה הזו ועלי לפתוח פניה חדשה.
אני לא מבין למה. מדובר באותו האתר.
לא מקובל עלי שאני צריך להפרד מנקודות הקשורות לאותה הפנייה.
ולצערי גם היחס מזלזל עד שאני שוקל לסיים את השידוך שלי עם נטפרי -
@bekkikol אמר בהמום ממערכת הפניות:
גם אני המום!
לצערי אני מבקש לפתוח אתר. ולאחר שיח מתמשך מודיע לי אריה שאין מצב להמשיך בפניה הזו ועלי לפתוח פניה חדשה.
אני לא מבין למה. מדובר באותו האתר.
לא מקובל עלי שאני צריך להפרד מנקודות הקשורות לאותה הפנייה.
ולצערי גם היחס מזלזל עד שאני שוקל לסיים את השידוך שלי עם נטפריהאם מדובר על אותה קידומת URL?
-
@bekkikol
יכול להיות אולי שגם שם כתבתם שאתם חושבים להתנתק אם לא יטפלו בכם כמו שאתם רוצים ?
יכול להיות שבגלל זה ביקשו ממכם לפתוח פניה חדשה ?אגב, נטפרי זה לא שידוך, לא מסובך לעזוב, אם זה חשוב לכם....
נ.ב. איני מייצג את נטפרי, וכל מה שאני כותב הוא על דעת עצמי בלבד.
-
חושב שזה היה כי היה צריך ליצור קשר עם הקהילה.
וכשזה נזרק שוב אליהם משום סיבה שלא נראתה לי לעין
ביקשו שאפתח פנייה.
ומה זה משנה אם אמרתי שאני עומד לערוק[לא שנראה לי שכתבתי את זה שם]הטריד אותי הזלזול.
כאילו אין לך מה לעשות ,אתה בידינו.מה האופציות היום בשוק חוץ מנתיב?
ומה פרוצדורת המעבר?תודה
-
לא מתאים לי לתקשר עם אריה.
אשמח שתשתפו מה פרוצדורת המעבר.
אגב, מי מנהל היום את נטפרי? -
מה האופציות היום בשוק חוץ מנתיב
השאלה מה נחשב אצלך אופציה...
לטעמי אין אופציות בשוקאגב הסיפור הוא על נקודה???
במקום אחר תשלם הרבה יותר על כך שהפניות בחינם
לא בטוח שהמענה יהיה יותר מהיר ויותר יעיל, או אפילו אחד משניהם.לא מתאים לי לתקשר עם אריה.
שיימינג לא אמור להועיל לכאורה...
-
פוסט זה נמחק! -
ביקשו שאפתח פנייה.אני מבין שכשאתה אומר 'לפתוח אתר' אתה מתכוון לאתר שפתוח בנטפרי ורק בקהילה שלך לא, וא"כ אפשר להבין למה היה צורך בפנייה לקהילה.
האם הקהילה שלך אישרה את הפתיחה באותו אופן שביקשת בתחילה או רק עם הגבלות מסויימות? -
@ברצינות אמר בהמום ממערכת הפניות:
ביקשו שאפתח פנייה.אני מבין שכשאתה אומר 'לפתוח אתר' אתה מתכוון לאתר שפתוח בנטפרי ורק בקהילה שלך לא, וא"כ אפשר להבין למה היה צורך בפנייה לקהילה.
האם הקהילה שלך אישרה את הפתיחה באותו אופן שביקשת בתחילה או רק עם הגבלות מסויימות?פניתי לקהילה והם טוענים שמבחינתם זה פתוח.
וכשאני חוזר לנציג הוא אומר לי תפתח פניה חדשה. -
@arie אמר בהמום ממערכת הפניות:
אי אפשר לדון בפורום ציבורי על פניה בודדת.
כל מקרה נידון לגופו...
כדי לדון על פניה צריך להבין מה בדיוק היה שם? מה היתה בקשה? מה היה הסירוב? ומדוע? איך הגיב הלקוח/התומך? באיזה שפה? מכבדת או מזלזלת ועוד ועוד...נ.ב. איני מייצג את התומך בכהוא זה למרות השם הדומה וכל מה שנכתב כאן אינו אלא על דעתי האישי מהניסיון שלי עם פניות שלי.
זה לא הסירוב
זו תחושת הפטרונות -
לא מתאים לי לתקשר עם אריה.
אשמח שתשתפו מה פרוצדורת המעבר.
אגב, מי מנהל היום את נטפרי?אין לי עניין בשיימינג.
רק התחושה היא שכל אחד שם אדון ועושה ככל העולה על רוחו.
כמו בכל שירות לקוחות יש מעולים ויש פחות בפנייה ללקוח.
ואין עם מי לדבר.או שיש מנהל ואשמח שתכתבו.
אני משלם על שירות ומעוניין לקבל שרות אדיב -
למה אין?
רק נתיב או מישהו נוסף?
אתרוג? משו? -
למה אין?
רק נתיב או מישהו נוסף?
אתרוג? משו?ואשמח אם מישהו יפנה אותי למנהל כאן אם יש אחד כזה
תודה -
האם הקהילה שלך אישרה את הפתיחה באותו אופן שביקשת בתחילה או רק עם הגבלות מסויימות?פניתי לקהילה והם טוענים שמבחינתם זה פתוח.
וכשאני חוזר לנציג הוא אומר לי תפתח פניה חדשה.מבחינתם זה פתוח מכאן ואילך או שהיה פתוח קודם?
ואם זה פתוח בקהילה אז מה חסום לך? -
-
@bekkikol יש בזה משהו נכון ששירות הלקוחות בנטפרי מתנהל בצורה שונה מרוב שירותי הלקוחות המוכרים, אך הם מתנהלים הרבה יותר טוב מכולם.
מה שכן, בהתחלה די מסובך להתעסק עם מערכת הפניות, כי היא די שונה מכל שירות לקוחות אחר.
אני יכול להרגיע אותך שלאט לאט תתרגל, (כמובן, אם תתן להם הזדמנות) -
וכשאני חוזר לנציג הוא אומר לי תפתח פניה חדשה.ופתחת פניה חדשה?
מה הבעיה לעשות מה שהנציג מבקש? חסר לך נקודות, אני מוכן לתרום לך.מנסיון שלי, שירות יוצא מן הכלל, מהיר,עניני, ומקצועי.
-
@bekkikol יש בפורום את @magicode שהוא המנהל/מקים של נטפרי, והוא כותב בפרופיל האישי שלו:
"זכיתי ברחמים לתכנת ולהקים את נטפרי. אפשר ליצור איתי קשר ישיר במייל m@netfree.link"
לא יודע אם הכוונה לכל נושא שהוא, אבל הוא פרסם את הפרטים האלו בפומבי.ובלי קשר, אם אתם רוצים להתלונן, אתם יכולים לפתוח פניה נפרדת על העניין ולדרוש שהיא תועבר להנהלה.
כלומר, פניה שנפתחת לא בגלל תקלה באתר כזה או אחר, אלא בגלל רצון שלכם לפנות למנהלים.