גולשים על רשת סלולרית...
-
בהחלט ניתן להשיג אצלנו נטסטים דור 4 איכותים מאוד החל מ 250 שח
אחריות 12 חודש
בנוסף כחלק מהמבצע שמפורסם.
לרוכשים נטסטיק יש גם חודש ראשון חינם על החבילה בנוסף לסים ובנוסף לשמלוח חינם !! -
@יוסי-תקשורת המחירים הם הרגילים באתר?
זכורני שפרסמתם 50 ש"ח הנחה לחברי פורום נטפרי -
המבצעים שלנו מוגבלים בזמן.
תעקוב אחרי המבצעים שאנו מעלים.כרגע המבצעים זה כמו שציינתי לך.
מתשלם מאוד
-
@יוסי-תקשורת אמר בגולשים על רשת סלולרית...:
ששם אגב ברוב החבילות אנחנו הכי זולים!
בנוסף אצלנו המחיר אחיד לכל החברות, ככה שאם אין לך קליטה בחברה מסוימת תמיד אפשר להחליף סים לחברה שכן תתאים לך.המשפטים האלה שאתם כותבים שוב ושוב הם אלה שגרמו לי להגיב כאן בשרשור כי הם פשוט לא נכונים וחשוב שזה לא יטעה אנשים.
לשם השוואה בשום חבילה אתם לא יותר זולים מ-019 (למעט זה שאצלכם יש 1GB ב-₪20 כשב-019 החבילה הכי קטנה זה 10GB ב-₪25).
וגם אצלם אפשר לעבור בין פרטנר לפלאפון בלי להחליף חבילה (אך לא לסלקום) ובשונה ממכם אפילו בלי להחליף סים אלא בשיחת טלפון למוקד הטכני.אין לי שום קשר ל-019 ואני יודע שהשיטות שלכם מקובלות בעולם שבחוץ אבל בנטפרי התרגלתי ליותר וזה הקפיץ אותי.
-
@יוסי-תקשורת יש לכם נטסטיק שתומך בG5?
-
@אלי-tza
אני יבהיר שוב
בסימים של פרטנר סלקום ופלאפוןאכן 019 משווקים חבילות כמו שציינת.
אבל אנחנו ספק שעובד על סימים של חברות הסלולר פרטנר סלקום ופלאפון כפי שציינו .ובין הספקים שמשווקים סימים עם החברות שציינתי אנחנו לרוב זולים.
-
@מוגן
עדיין לא . -
@אלי-tza אמר בגולשים על רשת סלולרית...:
@יוסי-תקשורת אמר בגולשים על רשת סלולרית...:
ששם אגב ברוב החבילות אנחנו הכי זולים!
בנוסף אצלנו המחיר אחיד לכל החברות, ככה שאם אין לך קליטה בחברה מסוימת תמיד אפשר להחליף סים לחברה שכן תתאים לך.המשפטים האלה שאתם כותבים שוב ושוב הם אלה שגרמו לי להגיב כאן בשרשור כי הם פשוט לא נכונים וחשוב שזה לא יטעה אנשים.
לשם השוואה בשום חבילה אתם לא יותר זולים מ-019 (למעט זה שאצלכם יש 1GB ב-₪20 כשב-019 החבילה הכי קטנה זה 10GB ב-₪25).
וגם אצלם אפשר לעבור בין פרטנר לפלאפון (אך לא לסלקום) בלי להחליף חבילה ובשונה ממכם אפילו בלי להחליף סים אלא בשיחת טלפון למוקד הטכני.אין לי שום קשר ל-019 ואני יודע שהשיטות שלכם מקובלות בעולם שבחוץ אבל בנטפרי התרגלתי ליותר וזה הקפיץ אותי.
ואחרי שהגבתי לגופו של דבר אני אגיב לגופו של עניין.
לצוטט חלק מפוסט !
ממנו להשליך מסקנה מוטעית !זה פשוט להוציא דברים מהקשרם
להציג אותנו שכביכול אנחנו מטעים אנשים,
זה בהחלט הכפשת שמנו הטוב , והמוניטין הרב שצברנו ב"ה.חברת יוסי תקשורת דוגלת באמינות ושקיפות כערך עליון, וכך אנו מיישמים הלכה למעשה.
בפרסומים שאנו מפרסמים אנחנו מציינים דברים בצורה ברורה ושקופה.
לצד זאת אם יש ביקורת אתה מוזמן להעלות אותה אנו תמיד שמחים לקבל ביקורת, כשיש כזאת.
על מנת שנוכל לשפר ולייעל לטובת כולנו.
אבל כאן זאת לא היתה ביקורת.!תודה רבה
יוסי
yossi@yossi-tikshoret.co.il -
@יוסי-תקשורת זאת הייתה בהחלט ביקורת ששקלתי בה היטב כל מילה, ובטח שלא הוצאתי כלום מהקשרו. הכל אמת לאמיתה.
אין לי עניין להתנצח איתכם. מספיק שמה שכתבתי מופיע כאן וכל אחד יעשה חשבון מה הכי משתלם לו.
הייתי שמח שתהיו יותר "מדויקים" בהצגת העובדות בפרסומים שלכם אבל מתגובתכם האחרונה הבנתי שזה לא יקרה וחבל.
מאחל לכם מעומק הלב הצלחה רבה בדרככם העסקית.
-
@אלי-tza
תודה רבה על הברכות והאיחולים