וואי פרי ללא אפשרות הסרה
-
התקנתי על המחשב שלי וואי פרי מתוך מחשבה שזה חוסם את המחשב טוטלית מכל אפשרות גלישה ברשתות זרות -אך מאד מהר גליתי שב100 ש"ח בלבד אני יכול להסיר את זה
האם יש אפשרות להתקין וואי פרי ללא אפשרות הסרה -
@תודרוס לבקש ממערכת הפניות שלחשבון זה לא ינתן הסרה
-
@תודרוס אמר בוואי פרי ללא אפשרות הסרה:
אך מאד מהר גליתי שב100 ש"ח בלבד אני יכול להסיר את זה
זה בדיחה?
אתה לבטח יודע שעבירה ניתן לעבור גם בשקל.
בפרט בנושא האינטרנט שבכמה שקלים אתה יכול לקבל גישה לרשת פרוצה לחלוטין.
אין שום תוכנה בעולם שתוכל למנוע כל אפשרות הסרה
אם אתה מפחד על עצמך ברמה כזאת אז למה אתה בכלל ניגש למחשב? -
אפשר לעקוף הכל
אבל אני מכיר את עצמי שאם זה יהיה חסום אני לא ילך לחפש בנרות אפשרויות לעקוף את זה אבל אם בטלפון אחד ו100 שקלים אני יכול לפתוח את זה אז זה כבר לא מחסום מספק -
אפשר לעקוף הכל
אבל אני מכיר את עצמי שאם זה יהיה חסום אני לא ילך לחפש בנרות אפשרויות לעקוף את זה אבל אם בטלפון אחד ו100 שקלים אני יכול לפתוח את זה אז זה כבר לא מחסום מספקאתה חייב לעזוב את המחשב...
אם זה המצב. חביבי.. -
@חיים-כהן תפסיקו להתנפל עליו.
הוא צודק במאה אחוז.
הוא לא יודע איך עוקפים חסימה. גם אני לא יודע.אנחנו רוצים חסימה כי אנחנו לא רוצים לסמוך על היצר הטוב שלנו.
-
@אחד-תם אמר בוואי פרי ללא אפשרות הסרה:
@חיים-כהן תפסיקו להתנפל עליו.
הוא צודק במאה אחוז.
הוא לא יודע איך עוקפים חסימה. גם אני לא יודע.אנחנו רוצים חסימה כי אנחנו לא רוצים לסמוך על היצר הטוב שלנו.
אני מגיש לו עזרה ראשונה.
אם עכשיו [כשהוא יושב על מחשב עם נטפרי] הוא מרגיש פירפורים בבטן לגבי הסרת החסימה ע"י תשלום של 100 שקל, אז קודם כל הוא צריך לעזוב, בכדי שזה לא יקרה עוד 5 דקות...אחרי שיעזוב, ויניח לדעת ולמוח לשקול ולחשוב מה ניתן לעשות, רק אז הוא יוכל לחזור.
-
@תודרוס תידור נדר, שאתה לא גולש ברשת שאינה נטפרי.
-
@רחמים אמר בוואי פרי ללא אפשרות הסרה:
היה פעם בחור שהיה קשה לו לקום לתפילה במניין של הישיבה בבוקר.
ייעץ לו חבירו: תידור נדר, שעל כל יום שאתה לא קם, אתה נותן לצדקה 50 שקל.
כשהלך אותו הבחור למשגיח שיתן לו חוו"ד על הפיתרון, אמר לו המשגיח: מנסיון שלי, אחד מהשתיים, או שאוטוטו איסור נדר יהיה קל בעיניך, או שתהפך לעני...אגב, דווקא מה שהציע @a0533057932 יכול להיות רעיון יצירתי... [לא שאותו אי אפשר לעקוף, אבל זה כבר לוקח יותר זמן ומשאבים..]
-
@רחמים בבקשה לא. אל תתן כזו עצה. ככל שאתה חושב שזו עצה טובה היא לא.
-
@תודרוס תוכל להיצטרף לאחת הקהילות שההגדרות בהן היא שהסרה של וויפרי דורשת אישור מהקהילה וכך יהיה לך עוד מחסום רציני מאוד שלא נגמר בטלפון אחד ומאה שקל.
-
@רחמים אמר בוואי פרי ללא אפשרות הסרה:
וואו. גאונות. אתה יכול להקים חסימה מתחרה לנטפרי....
-
צריך להפנים שהיצר הוא לא בעיה שצריך לחסל.
היצר הוא הזדמנות.
כל נסיונות לחסל את היצר לא יצליחו. הוא ישאר עד שהתפקיד יגמר.
צריך ללמוד להתמודד מולו. ולחיות איתו.
וכל זה מתחיל מלקיחת אחריות אישית.
קודם כל להבין שהקב"ה נתן לי תפקיד להתמודד.
והדבר שהכי מקשה על התמודדות זה להאשים אחרים בכישלון.
להאשים את הדור הפרוץ את הרחוב את המכשירים ואת האינטרנט.
ברור שצריך להתרחק מהנסיון כמה שאפשר. אבל צריך להפנים שזה אחריות אישית.
וזה עבודה ועבודה קשה מכאן ועד מאה ועשרים.
ולכן גם אם המציאות מקשה להתמודד ואפשר בקלי קלות של מאה שקל להסיר את הוויפרי זה עדיין לא אמור להפוך אף אחד לאחד שלא יכול להתמודד. -
@magicode הרובוט ברוגז איתך? לא רואים את דבריך...
-
@yzahn
גם זה קורה. -
@magicode ולעצם השאלה?
יש דרך להתקין את וויפרי בלי שנטפרי תספק כלי להסרה למחשב המבוקש לעולם? -
התקנתי על המחשב שלי וואי פרי מתוך מחשבה שזה חוסם את המחשב טוטלית מכל אפשרות גלישה ברשתות זרות -אך מאד מהר גליתי שב100 ש"ח בלבד אני יכול להסיר את זה
האם יש אפשרות להתקין וואי פרי ללא אפשרות הסרהיש לי איזה פתרון בהתקנת תוכנה שסורקת כל כמה שניות ובודקת שאם נטפרי קיים במחשב מה טוב ואם לאו הוא לא יתן להשאיר את המחשב פעיל
-
@מנתק אמר בוואי פרי ללא אפשרות הסרה:
האם יש אפשרות להתקין וואי פרי ללא אפשרות הסרהיש לי איזה פתרון בהתקנת תוכנה שסורקת כל כמה שניות ובודקת שאם נטפרי קיים במחשב מה טוב ואם לאו הוא לא יתן להשאיר את המחשב פעיל
גם את זה אפשר לעקוף זה לא העניין העניין הוא שבנ"א צריך לקחת על עצמו סוג של אחריות מינימלית אז ככה שכל האופציות הללו לא יעזרו
גם שאר תוכנות הגנה הצלחתי ואכמ"ל
לפרוץ אם רוצים מצליחים -
@aknvtchtk אמר בוואי פרי ללא אפשרות הסרה:
@מנתק אמר בוואי פרי ללא אפשרות הסרה:
גם את זה אפשר לעקוף
אל תהיה בטוח ואכמ"ל
-