צ'אט בנטפרי
-
@אפר-שריפה אמר בצ'אט בנטפרי:
@מאןדהו אמר בצ'אט בנטפרי:
@aiib לא נראה לי שאפשרי למישהו מחוץ לקבוצה לפרק את הקבוצה.
רק שאפשר שזה יחבר את נטפרי לקבוצה. בכ"א, מסבך מאוד את העניין.
(לענ"ד, הכלי מיותר. אפשר לחסום את הקבוצה בנטפרי, ומי שלא מסונן, אינני מבין את הערך בלפרק לו את הקבוצה.)יתכן ועצם זה שיש משתמש שבחר לפרק מעיד על מהות הקבוצה...
זו נקרא קבוצה לא טובה?
-
@יוסף-חיים-16 תודה. אני רואה שקלעתי. חשבתי שאולי הדברים שלי למעלה לא מתאימים לסיטואציה. אולי הקבוצה שלך הוא יותר בכוון של מה ש @מרדכי כתב. אבל אני רואה שלא טעיתי. תקרא שוב את הדברים שלי. ושוב. ושוב.
אולי אתה מסוג האנשים שלא מפנימים דברים שהם לא רוצים להפנים? אל תדאג. יש המון אנשים כאלו.
הזמן יעשה את שלו.
אתה חייב להבין שנטפרי לא עובדים קשה כדי לאפשר דברים כאלו (בלשון המעטה...).
אם באת להתלונן על זה ממש לא הגעת לכתובת הנכונה. -
@yzahn אמר בצ'אט בנטפרי:
@יוסף-חיים-16 תודה. אני רואה שקלעתי. חשבתי שאולי הדברים שלי למעלה לא מתאימים לסיטואציה. אולי הקבוצה שלך הוא יותר בכוון של מה ש @מרדכי כתב. אבל אני רואה שלא טעיתי. תקרא שוב את הדברים שלי. ושוב. ושוב.
אולי אתה מסוג האנשים שלא מפנימים דברים שהם לא רוצים להפנים? אל תדאג. יש המון אנשים כאלו.
הזמן יעשה את שלו.
אתה חייב להבין שנטפרי לא עובדים קשה כדי לאפשר דברים כאלו (בלשון המעטה...).
אם באת להתלונן על זה ממש לא הגעת לכתובת הנכונה.אם טעיתי, תוכל להסביר במה?
-
@יוסף-חיים-16 לא טובה לא הייתי אומר אם פוטנציאל בעייתי ודאי
-
-
@מרדכי אמר בצ'אט בנטפרי:
@yzahn לדוגמה קבוצה שמעדכנת מה קורה בחצר הקודש
מתי מתוכנן הטיש וכדומה
ויש פיקוח הדוק של המנהלים של הקבוצה שלא יהיה שם סתם פטפטת
ומגיע מישהו שזה לא מוצא חן בעיניו והוא לוחץ על פירוק קבוצה
קרה אצלי כמה פעמיםלמה אתה לא פותח פורום פנימי? אתה הרי יודע שלניהול משתמשים ושליטה על התוכן יותר קל (לפחות ברמה הטכנית של נטפרי)
-
לסיכום ידוע לככם על קבוצה (לא פורום ) או ממשק קבוצה שנותנת אישור למנהל שפתוחה בנטפרי?
או שבאמת נטפרי, ילכו על כזה דבר, ויפתחו ממשק כזה.
שואל ל @מרדכי
-
@יוסף-חיים-16 אמר בצ'אט בנטפרי:
אם טעיתי, תוכל להסביר במה?
אני לא מייצג כאן את נטפרי.
אבל לדעתי, טעית כאשר חשבת שנטפרי מאפשרים כל דבר שהוא לא חזיר טרף.
לדעתי, נטפרי ממש לא רואים בעין טובה קבוצות מסוג זה. -
@yzahn אמר בצ'אט בנטפרי:
לדעתי, נטפרי ממש לא רואים בעין טובה קבוצות מסוג זה.גם אני מצטרף להנ"ל
-
@yzahn אמר בצ'אט בנטפרי:
לדעתי, נטפרי ממש לא רואים בעין טובה קבוצות מסוג זה.אינו חזיר טרף, אבל רענון
בנוסף יש גם קבוצות של חדשות, מחשבים, מכשירים ועוד.
-
אני לא אומר שצחוק לא בריא. זה בריא מאוד במינון ומתכונת הנכונה. אבל לאפשר קבוצות כאלו הוא שדה מוקשים. למה שנטפרי ירצו לסכן את עצמם עם דבר כזה?
מי שצריך את שיזמין כמה חברים לבית וישבו ביחד ויגידו צחוקים.חדשות, מחשבים, מכשירים
הממ... יש אתרים לחדשות. קבוצות של חדשות גם לא כל רואים בעין יפה. לענ"ד. לא מייצג את נטפרי.
-
@אינו-יודע-לשאול אמר בצ'אט בנטפרי:
@aiib אמר בצ'אט בנטפרי:
@dlive ברגע שאחד מחברי הקבוצה מדווח אוטומטי נטפרי מפרקת את הקבוצה. כך הבנתי
למיטב הבנתי נטפרי לא מפרקת קבוצות ע"י פריצה לקבוצה או משהו אלא משתמשת בכלי קיים של גוגל של הסרת משתמש.
התמונה זה מהצ'אט החדש אבל היה את אותו כלי בצ'אט הישן גם כן.לכן האנשים צרי העין יכולים להסיר את כל המשתמשים בצורה ידנית גם בלי טובות של נטפרי הם רק יצטרכו לעבור ידנית משתמש משתמש ולהסיר אותו. על כן אני לא רואה מקום להתלונן פה על נטפרי.
אולי תתלונן על גוגל שבנו את קבוצות הצ'אט שלהם בצורה שאין מנהל לקבוצה וכל משתתף הוא מלך.
כל מילה נכונה אבל בא נכנס שניה לראשו של ה"חנון" המצוי, ברוב הפעמים הוא לא ישב ויתאמץ יותר מדי בשביל להרוס לאנשים, אבל אם הוא רואה כפתור שכתוב עליו נטפרי וכל מה שצריך זה ללחוץ יש יותר סיכוי שיעשה את זה, ולגופו של עניין צריך לחשוב על פתרון שיאפשר פירוק רק עם אישור של נטפרי.
-
@יוסף-חיים-16 בהזדמנות זו כדאי לך לעשות חושבים ולנסות ללמוד מה כן מקובל בנטפרי ומה לא.
האפשרות של הקמת קבוצות כמו אלו שאתה מתאר לכאורה אמור להדיר שינה מעיני מנהלי נטפרי. (דעתי האישית, אני לא מייצג). זה אחד מכאבי הראש הענקיים של אלו שמופקדים על "הכשרת" אינטרנט.
עד שאתה מבין את זה, אתה לא תהיה משתמש נבון של "פלטפורמת נטפרי".
נטפרי הם קיצוניים! תבין את זה. הם רוצים רק לעשות רצון השם יתברך. אבל בקיצוניות. לא רוצים לעזור לשטן אפילו כמלוא נימה! -
@יוסף-חיים-16
אם נטפרי אמורים לעזור לקיים קבוצה שמצהירה על עצמה שיש בה• תמונות, וטקסט לחסומים
אז למה שנטפרי פשוט לא יפתחו את האתרים בהם התמונות והטקסטים האלו מופיעים, וייתרו את הצורך בקבוצה לחסומים נעבעך...
? -
@ליכט אף אחד לא אמר שצריך לאשר את זה בנטפרי. לא דיברו כאן כרגע האם לתת נטפרי גישה או לא.
מדובר כאן האם לתת לכל חמום מח את האופציה לפרק קבוצה או שזה יישלח לנטפרי ונטפרי יחליטו אחרי בדיקה.גם בדיווח על תמונות זה נשלח לבדיקה אנושית ולא סומכים רק על המדווח
-
@aiib כפי שהוסבר מקודם בשונה מהתמונות שנטפרי חוסמים את הקבוצה נטפרי לא מפרקת אלא רק מספקת סקריפט שיעשה את זה בכלים של גוגל שזמינים גם ככה לכל משתמש
עצם זה שהקבוצה מכניסה כל אחד בלי שהמנהל יודע מי שם אמור להצדיק לתת אפשרות לפירוק
על סמך מה הוא מצהיר שזה בנים בלבד?
יש לו איך לבדוק?
קבוצה של בדיחות ואינטרנט לחסומים אין לה זכות להתלונן על זה שמאפשרים לפרק אותה בנטפרי
לדעתי הקבוצה הזו הייתה נחסמת במקרה שהיו מדווחים עליה -
@אינו-יודע-לשאול משום מה הגבת אלי על דברים שכלל לא התעסקתי איתם.
אבל לעצם העניין, זה שהכלי אפשר להשיג אותו בצורה אחרת זה לא אומר שנטפרי צריכם לספק לכל אחד את הכלי הזה בקלות של לחיצת כפתור [במיוחד שבדרך כלל המפרקים זה חברה שלא מבינים בכלים האלו...] -
@aiib לא כתבתי שזה הקבוצה שלך אבל השרשור הזה רק מסבר את הסיבה למה בלי הכלי הזה צריך לחסום את הצ'אט בנטפרי
לגבי זמינות כולם מודים שניתן לבטל ע"י מחיקה של משתמש משתמש הוויכוח זה רק עד כמה מקלים עליהם
-
@אינו-יודע-לשאול אמר בצ'אט בנטפרי:
לגבי זמינות כולם מודים שניתן לבטל ע"י מחיקה של משתמש משתמש הוויכוח זה רק עד כמה מקלים עליהם
נכון, ועל זה בדיוק הגבתי
-
עקב העריכה קשה להבין את המשך השרשור.
אפשר להסביר למי שהגיע עכשיו, מה הייתה העריכה?
במה עסקה הקבוצה המדוברת?