צ'אט בנטפרי
-
אני לא אומר שצחוק לא בריא. זה בריא מאוד במינון ומתכונת הנכונה. אבל לאפשר קבוצות כאלו הוא שדה מוקשים. למה שנטפרי ירצו לסכן את עצמם עם דבר כזה?
מי שצריך את שיזמין כמה חברים לבית וישבו ביחד ויגידו צחוקים.חדשות, מחשבים, מכשירים
הממ... יש אתרים לחדשות. קבוצות של חדשות גם לא כל רואים בעין יפה. לענ"ד. לא מייצג את נטפרי.
-
@אינו-יודע-לשאול אמר בצ'אט בנטפרי:
@aiib אמר בצ'אט בנטפרי:
@dlive ברגע שאחד מחברי הקבוצה מדווח אוטומטי נטפרי מפרקת את הקבוצה. כך הבנתי
למיטב הבנתי נטפרי לא מפרקת קבוצות ע"י פריצה לקבוצה או משהו אלא משתמשת בכלי קיים של גוגל של הסרת משתמש.
התמונה זה מהצ'אט החדש אבל היה את אותו כלי בצ'אט הישן גם כן.לכן האנשים צרי העין יכולים להסיר את כל המשתמשים בצורה ידנית גם בלי טובות של נטפרי הם רק יצטרכו לעבור ידנית משתמש משתמש ולהסיר אותו. על כן אני לא רואה מקום להתלונן פה על נטפרי.
אולי תתלונן על גוגל שבנו את קבוצות הצ'אט שלהם בצורה שאין מנהל לקבוצה וכל משתתף הוא מלך.
כל מילה נכונה אבל בא נכנס שניה לראשו של ה"חנון" המצוי, ברוב הפעמים הוא לא ישב ויתאמץ יותר מדי בשביל להרוס לאנשים, אבל אם הוא רואה כפתור שכתוב עליו נטפרי וכל מה שצריך זה ללחוץ יש יותר סיכוי שיעשה את זה, ולגופו של עניין צריך לחשוב על פתרון שיאפשר פירוק רק עם אישור של נטפרי.
-
@יוסף-חיים-16 בהזדמנות זו כדאי לך לעשות חושבים ולנסות ללמוד מה כן מקובל בנטפרי ומה לא.
האפשרות של הקמת קבוצות כמו אלו שאתה מתאר לכאורה אמור להדיר שינה מעיני מנהלי נטפרי. (דעתי האישית, אני לא מייצג). זה אחד מכאבי הראש הענקיים של אלו שמופקדים על "הכשרת" אינטרנט.
עד שאתה מבין את זה, אתה לא תהיה משתמש נבון של "פלטפורמת נטפרי".
נטפרי הם קיצוניים! תבין את זה. הם רוצים רק לעשות רצון השם יתברך. אבל בקיצוניות. לא רוצים לעזור לשטן אפילו כמלוא נימה! -
@יוסף-חיים-16
אם נטפרי אמורים לעזור לקיים קבוצה שמצהירה על עצמה שיש בה• תמונות, וטקסט לחסומים
אז למה שנטפרי פשוט לא יפתחו את האתרים בהם התמונות והטקסטים האלו מופיעים, וייתרו את הצורך בקבוצה לחסומים נעבעך...
? -
@ליכט אף אחד לא אמר שצריך לאשר את זה בנטפרי. לא דיברו כאן כרגע האם לתת נטפרי גישה או לא.
מדובר כאן האם לתת לכל חמום מח את האופציה לפרק קבוצה או שזה יישלח לנטפרי ונטפרי יחליטו אחרי בדיקה.גם בדיווח על תמונות זה נשלח לבדיקה אנושית ולא סומכים רק על המדווח
-
@aiib כפי שהוסבר מקודם בשונה מהתמונות שנטפרי חוסמים את הקבוצה נטפרי לא מפרקת אלא רק מספקת סקריפט שיעשה את זה בכלים של גוגל שזמינים גם ככה לכל משתמש
עצם זה שהקבוצה מכניסה כל אחד בלי שהמנהל יודע מי שם אמור להצדיק לתת אפשרות לפירוק
על סמך מה הוא מצהיר שזה בנים בלבד?
יש לו איך לבדוק?
קבוצה של בדיחות ואינטרנט לחסומים אין לה זכות להתלונן על זה שמאפשרים לפרק אותה בנטפרי
לדעתי הקבוצה הזו הייתה נחסמת במקרה שהיו מדווחים עליה -
@אינו-יודע-לשאול משום מה הגבת אלי על דברים שכלל לא התעסקתי איתם.
אבל לעצם העניין, זה שהכלי אפשר להשיג אותו בצורה אחרת זה לא אומר שנטפרי צריכם לספק לכל אחד את הכלי הזה בקלות של לחיצת כפתור [במיוחד שבדרך כלל המפרקים זה חברה שלא מבינים בכלים האלו...] -
@aiib לא כתבתי שזה הקבוצה שלך אבל השרשור הזה רק מסבר את הסיבה למה בלי הכלי הזה צריך לחסום את הצ'אט בנטפרי
לגבי זמינות כולם מודים שניתן לבטל ע"י מחיקה של משתמש משתמש הוויכוח זה רק עד כמה מקלים עליהם
-
@אינו-יודע-לשאול אמר בצ'אט בנטפרי:
לגבי זמינות כולם מודים שניתן לבטל ע"י מחיקה של משתמש משתמש הוויכוח זה רק עד כמה מקלים עליהם
נכון, ועל זה בדיוק הגבתי
-
עקב העריכה קשה להבין את המשך השרשור.
אפשר להסביר למי שהגיע עכשיו, מה הייתה העריכה?
במה עסקה הקבוצה המדוברת? -
@yzahn הנושא הוא לא האם לחסום את הצ'אט או לא, הנושא הוא האם מה שנטפרי רואים את עצמם כאחראים על ניקיון האינטרנט, (גם לאנשים שאינם חברים בנטפרי,) ולכן פיתחו כלי שמיקל על אנשים לפרק קבוצות ברגע. זה דבר מוסרי או לא. לדעתי האישית, זה מעשה אנטי מוסרי שנובע מפטרונות (שאותי אישית) מגעילה.
-
@אחד-תם אמר בצ'אט בנטפרי:
עקב העריכה קשה להבין את המשך השרשור.
אפשר להסביר למי שהגיע עכשיו, מה הייתה העריכה?
במה עסקה הקבוצה המדוברת?הסרתי את הקישור רק בגלל כל הני פרחי שבכוונה יפרקו את הקבוצה
-
@מאןדהו אמר בצ'אט בנטפרי:
נטפרי רואים את עצמם כאחראים על ניקיון האינטרנט, (גם לאנשים שאינם חברים בנטפרי,) ולכן פיתחו כלי שמיקל על אנשים לפרק קבוצות ברגע
אני לא חושב שזה מגיע ממניעים של כפייה דתית על אלה שאינם חברי נטפרי. אני חושב שזה כדי להגן על חברי נטפרי.
-
@yzahn מה גרוע באופציות דווח על קבוצה זו בנטפרי?
-
@מאןדהו אמר בצ'אט בנטפרי:
@yzahn מה גרוע באופציות דווח על קבוצה זו בנטפרי?
ומכח קושיא זו אתה רוצה להוכיח שהם רואים עצמם כפטרוני האינטרנט ורוצים לנקות עבור כולם? אני לא בטוח שהפלפול נכון. אני הבנתי שזה יותר ענין של להגביר את ההתרעה מלפתוח קבוצות לא ראויות. לא יודע. אולי אף פעם לא נדע.
תכלס זה לא מרגיז אותי כל כך כי מה שצ'אט פתוח בנטפרי הוא לא עבור שימושים כאלו של קבוצות פתוחות אלא יותר לשיח ענייני בין קבוצות סגורות. -
נטפרי סבורה שקבוצה לא רעה נחשבת קבוצה בה אתה מכיר את כל האנשים בקבוצה גם בלי האינטרנט.
ככה שאתה יכול להיות בטוח שאף אחד לא יפרק את הקבוצה.
והכפתור של פירוק הקבוצה בדיוק עושה את העבודה הזאת. -
@magicode אמר בחסימה פתאום!?:
אבל זה כבר הרבה זמן רציתי לספר לציבור שנטפרי מתמודדים מול חבורה של בעלות עסקים שמנסות בכל דרך לעקוף את הסינון, לצורך פרנסתן.
והדבר הכי גרוע שהם מנהלות דה לגיטימציה למושג סינון על ידי זה שהם כותבות מגילה שלמה על מרכולתם וכותבות לינק לחסומות. -
@magicode הביאו למעלה דוגמא של עדכוני טיש של האדמו"ר.
לא מחייב שיכירו את כולם בקבוצה אבל זה לא אומר שזו קבוצה רעה -
@aiib אמר בצ'אט בנטפרי:
לא מחייב שיכירו את כולם בקבוצה אבל זה לא אומר שזו קבוצה רעהמעניין שכל הזעקות געוואלד על כל מיני 'עוולות' לכל מיני אנשים תמימים באים תמיד 'במקרה' בדיוק מאלו, שכלפיהם בדיוק הדברים אמורים, כמו גם לדוגמא בפוסט שציטטתי ממנו בהודעה הקודמת.
אז כנראה ש'כנגד ההיגיון' יש לנטפרי אולי רוח הקודש....
-
@aiib אמר בצ'אט בנטפרי:
לא מחייב שיכירו את כולם בקבוצה אבל זה לא אומר שזו קבוצה רעה@אינו-יודע-לשאול אמר בצ'אט בנטפרי:
אבל אם יש לך כזה בן אדם מושחת בקבוצה הכי טוב זה למצוא דרך להתפטר ממנו או לעבור לפלטפורמה אחרת
גוגל צ'אט לא מתאימה לקבוצות עם אויבים מבפנים.@yzahn אמר בצ'אט בנטפרי:
@מרדכי אתה צודק. מצאת דוגמה של קבוצה כשרה לגמרי. כנראה שצריך למצוא פתרון אחר לדברים כאלו. זה לא בדיוק השימוש האופייני של קבוצות צ'אט.