האם לדעתכם לא הגיע הזמן שנטפרי תתחיל לעבוד עם חברות תקשורת רגילים ולא עם מאכרים ???????
-
@nigun אמר בהאם לדעתכם לא הגיע הזמן שנטפרי תתחיל לעבוד עם חברות תקשורת רגילים ולא עם מאכרים ???????:
@יוסי-תקשורת
מנסה להבין איך זה עובד
החברות סלולר מחייבים את הספק לפי תעבורה או לפי רוחב פס?גם וגם
רוחב פס זה בין השרת לאינטרנט העולמי
תעבורה זה פנימי בתוך החברה -
@nigun אמר בהאם לדעתכם לא הגיע הזמן שנטפרי תתחיל לעבוד עם חברות תקשורת רגילים ולא עם מאכרים ???????:
@יוסי-תקשורת אמר בהאם לדעתכם לא הגיע הזמן שנטפרי תתחיל לעבוד עם חברות תקשורת רגילים ולא עם מאכרים ???????:
לעומת זאב בחבילת "דאטה" הצרכן עושה שימוש של 70 אחוז מהחבילה. ואכן גם בחברות הסלולר הכלליות חבילות לגלישה בלבד עולות יותר ועיין כאן וכאן
יש חברות יותר זולות, שאין הבדל כזה גדול
הנה מה שמצאתי בחיפוש מהיר בגוגל
we4g
012
רמי לוירמי לוי ו 012 החבילות לא קיימות בכלל במכר .
בנוסף כידוע לך שיוסי תקשורת עובדת עם החברות המובילות בישראל סלקום/פלאפון/פרטנר. והם גם החברות שמחזיקות מערכת טכנית שיכולה לקשר את הסימים לתעבורה של נטפרי.
אפשר לעשות על דברי שקלא וטריא עד אין סוף .
אבל עיקרי דבריי לגבי ההסבר לפער מחירים,
אני חושב שהובהר בצורה ברורה ושקופה . -
@יוסי-תקשורת אמר בהאם לדעתכם לא הגיע הזמן שנטפרי תתחיל לעבוד עם חברות תקשורת רגילים ולא עם מאכרים ???????:
רמי לוי ו 012 החבילות לא קיימות בכלל במכר .
גם אם אין להם עכשיו כנראה היה להם מתי שהוא
ומשום מה הם לא גבו על זה מחיר גבוה, אפילו שזה סים של דאטא
אז משהו כאן לא מסתדר לי, אם החשבון ש החברות זה שלקוח רגיל משתמש ב6% מהחבילה
אז איך החברות הנ"ל יכולים להציע סימים לדאטא במיחרים כאלו? -
@יוסי-תקשורת
מנסה להבין איך זה עובד
החברות סלולר מחייבים את הספק לפי תעבורה או לפי רוחב פס?גם וגם
רוחב פס זה בין השרת לאינטרנט העולמי
תעבורה זה פנימי בתוך החברהחברות וירטואליות גם משלמות לפי תעבורה
אם לא, אולי כדאי לפתוח חברה (ברצינות) -
אז איך החברות הנ"ל יכולים להציע סימים לדאטא במיחרים כאלו?אני לא חושב שזה המקום המתאים לנתח בו את השיקולים העייסקים של כל חברה !
בהצלחה
-
@יוסי-תקשורת למה לא? זה בדיוק מטרת השרשור, לא?
סים לא כשר של פלאפון - עם 500 גיגה גלישה כאשר אמרתי במפורש כשעשיתי את הסים - שאני הולך להשתמש בו בשביל דאטה, כראוטר-מודם שיספק אינטרנט לכמה מחשבים - עולה לי היום 39 שקל לחודש!!
כאשר דרככם (אני מדבר על המידע שמופיע כאן) - חבילה של 100 גיגה עולה 65 שקל לחודש!!! (כשעוד לא ברור לי מהתיעוד שם - אם זה כולל את ה-15 שקל של נטפרי)
חבילה של 500 גיגה (בפרטנר - אצלכם בטבלה הנ"ל) עולה 95 שקל לחודש זה כמעט פי 2.5 מהמחיר המקורי בפלאפון (שהם אגב חברה יקרה יחסית) לכמות גיגות האלה בחודש. -
@chv אמר בהאם לדעתכם לא הגיע הזמן שנטפרי תתחיל לעבוד עם חברות תקשורת רגילים ולא עם מאכרים ???????:
@יוסי-תקשורת למה לא? זה בדיוק מטרת השרשור, לא?
סים לא כשר של פלאפון - עם 500 גיגה גלישה כאשר אמרתי במפורש כשעשיתי את הסים - שאני הולך להשתמש בו בשביל דאטה, כראוטר-מודם שיספק אינטרנט לכמה מחשבים - עולה לי היום 39 שקל לחודש!!
כאשר דרככם (אני מדבר על המידע שמופיע כאן) - חבילה של 100 גיגה עולה 65 שקל לחודש!!! (כשעוד לא ברור לי מהתיעוד שם - אם זה כולל את ה-15 שקל של נטפרי)
חבילה של 500 גיגה (בפרטנר - אצלכם בטבלה הנ"ל) עולה 95 שקל לחודש זה כמעט פי 2.5 מהמחיר המקורי בפלאפון (שהם אגב חברה יקרה יחסית) לכמות גיגות האלה בחודש.אני חושש שכל ההסבר הארוך לא הובן לעומק.
אז אני יחדד: אצל חברות הסלולר קיימות 2 תוכניות שונות לשימושים שונים !
גלישה לסמארטפון -בדכ חבילות הכל כול
גלישה במחשב או נתב - חבילות דאטהההבדל בתמחורים מופיע בהסבר למעלה .
אגב בבדיקה שלי חברת פלאפון משווקת חבילת "דאטה" של 500 גיגה בעלות של 79.90 !!!
וכמו שהוסבר למעלה החבילות גלישה של נטפרי מוגדרות כחבילות "דאטה" והתמחור שלהם בהתאם ! -
אז איך החברות הנ"ל יכולים להציע סימים לדאטא במיחרים כאלו?אני לא חושב שזה המקום המתאים לנתח בו את השיקולים העייסקים של כל חברה !
בהצלחה
אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק
אתה מסביר באותו ובמופתים את השיקולים העסקיים
עד שמישהו שואל שאלות פשוטות.
לא באתי להאשים אף אחד, רק להבין מה קורה, והאם יש מקום לשינוי. -
אז איך החברות הנ"ל יכולים להציע סימים לדאטא במיחרים כאלו?
@nigun
כוונתי שהחברות הנל הינם מפעילים וירטואלים ולא חברת תקשורת. והשיקולים העיסקים שלהם לא תמיד פוגשים את טובת הלקוח ! ואני נמנע להביע את דעתי באופן פרטי על כל חברה שציינת
(לדוגמא: הסיפור שהיה בחבילות הכשרות שמכרו ללקוחות חבילה של 10 אלף דקות במחיר בדיחה ואחרי כמה חודשים הורידו את החבילה ל אלפיים דקות, והלקוחות חויבו באלפי שקלים על חריגת דקות)המסקנה בדברי כמו שאמר @magicode מחיר הוא לא חזות הכל
-
פוסט זה נמחק! -
נכתב כאן הרבה על השירות הייחודי שנדרש לנטפרי ושלכן צריך לעבוד עם חברות ייעודיות ולא עם החברות הגדולות.
אני ב-RL כבר שנה וחצי, הסים שהם נתנו לי הוא של חברת פלאפון והשירות שאני מקבל הוא ישירות מהנציגים של חברת פלאפון ומעולם לא היתה בעיה של השירות שלהם בגלל שיש סינון וכדו' כפי שנטען כאן.
כך שאין שום סיבה בעולם שאני אצטרך לשלם למתווך כאשר בפועל אני לקוח של חברת פלאפון.
ומה שנטען שהחברות לא רוצות את זה ולא נטפרי מונעת, נשמע לי מגוחך, הסיבה היחידה שהם לא רוצים היא כי הם יכולים להרוויח את אותו כסף בלי כאב הראש דרך המתווכים הללו, אם נטפרי תודיע שהיא מפסיקה לחלוטין לעבוד דרך מתווכים למיניהם כל החברות הגדולות יסכימו לעבוד עם נטפרי. -
@אליהו-התלמיד-חכם
שעות הפעילות של מוקד סים כשר הם מ 10:00 - 20:00
מה שאתה ציינת זה הפעילות בחנות באשדוד -
@162
השירות שאתה מקבל זה מה RL ישירות ולא מבזק. -
פוסט זה נמחק! -
@zeevgros אמר בהאם לדעתכם לא הגיע הזמן שנטפרי תתחיל לעבוד עם חברות תקשורת רגילים ולא עם מאכרים ???????:
@162
השירות שאתה מקבל זה מה RL ישירות ולא מבזק.הוא כתב שיש לו סים של פלאפון ולא נייח שזה בזק
-
@magicode אמר בהאם לדעתכם לא הגיע הזמן שנטפרי תתחיל לעבוד עם חברות תקשורת רגילים ולא עם מאכרים ???????:
אני חושב שאתה מוציא פה שם רע וזה פשוט לא נכון.
במיוחד שאתה כותב את זה באופן כללי בלי להביא מקרה ספציפי.הפוך!!!
אין מדובר במקרה ספציפי!מדובר במקרים שלדעתי כמעט כל אחד חווה את זה כמה פעמים,אם זה כשיש בעיה בקליטה אחרי 8 (מצחיק התגובה של יוסי תקשורת שבדקו ומבחינה מעמיקה שעשינו ראינו שכמעט ואין תקלות משביתות בשעות האלה שלא מטופלות- ציטוט), או בכל הבעיות למיניהם .
אני עצמי כבר בחברה השלישית מתוך שלל ספקי נטפרי ובכולם היו לי בעייות מסןיימות בלילה עו בער''ש שהצריכו טיפול של התמיכה וכמובן לא היה לי עם מי לדבר (יש חברה אחת שאני יודע {אולי גם האחרים ככה ,אבל לא בדקתי} שיש בתמיכה רק נציג אחד לא משנה זמן עומס וכו') וגם בענייני המחירים כבר הביאו דוגמאות בתגובות למטה עי''ש..לסיכום נטפרי עושה עבודת קודש מבלי לקבל שכר, אבל אי אפשר לפמפם לכולם שזה לא רווחי כשהלקוח יוצא בנזק של כמה עשרות ש''ח לחודש בגלל פועל היוצא של דמי התיווך לכל חברות הביניים....
-
אני לא כל כך מבין כמה דברים :
א)מי אמר שבהחברות הגדולות, השירות יותר טוב ? תקראו בפורומים על האינטרנט הפרוץ, יש בעיות עם כולם.
ב) כבר נאמר שהחברות הגדולות לא רוצות להתעסק עם חרדים שלא מבינים כל כך בנושא התקשורת, תחלס, רק חרדים רוצים להתעסק עם חרדים, לכן פתחו חברות משלהם, וזה לטובת כל מי שלא מבין בעיניים הללו.
ג) איך אפשר לדרוש שאינטרנט כשר יהיה במחיר של אינטרנט פרוץ, בכל דבר,כשזה כשר, זה יותר יקר ובהרבה ! בשר כשר הרבה יותר יקר מבשר טרף, קל וחומר אינטרנט. לא לשכוח שיותר קשה לסנן אינטרנט מלסנן מי השירותים.
ד)מה שהבנתי שמתלוננים שאצל נטפרי, בסלולר מקבלים פחות ג'יגה. בכל דבר זה עובד לפי ביקוש, החילונים מסתכלים על סדרות לילה ויום ב-4k, לכן יש להם מנוי עם 500 ג'יגה וגם 1000 ג'יגה, אבל החרדים משתמשים בקושי ב-10 ג'יגה אוליי, למה שיעשו מנויים עם 500 ג'יגה, 50 ג'יגה, גם אם יש לו קורס בזום, זה יספיק לו. ומי שבאמת צריך הרבה לוקח נייח. -
@elie1105 אמר בהאם לדעתכם לא הגיע הזמן שנטפרי תתחיל לעבוד עם חברות תקשורת רגילים ולא עם מאכרים ???????:
אני לא כל כך מבין כמה דברים :
א)מי אמר שבהחברות הגדולות, השירות יותר טוב ? תקראו בפורומים על האינטרנט הפרוץ, יש בעיות עם כולם.
ב) כבר נאמר שהחברות הגדולות לא רוצות להתעסק עם חרדים שלא מבינים כל כך בנושא התקשורת, תחלס, רק חרדים רוצים להתעסק עם חרדים, לכן פתחו חברות משלהם, וזה לטובת כל מי שלא מבין בעיניים הללו.
ג) איך אפשר לדרוש שאינטרנט כשר יהיה במחיר של אינטרנט פרוץ, בכל דבר,כשזה כשר, זה יותר יקר ובהרבה ! בשר כשר הרבה יותר יקר מבשר טרף, קל וחומר אינטרנט. לא לשכוח שיותר קשה לסנן אינטרנט מלסנן מי השירותים.
ד)מה שהבנתי שמתלוננים שאצל נטפרי, בסלולר מקבלים פחות ג'יגה. בכל דבר זה עובד לפי ביקוש, החילונים מסתכלים על סדרות לילה ויום ב-4k, לכן יש להם מנוי עם 500 ג'יגה וגם 1000 ג'יגה, אבל החרדים משתמשים בקושי ב-10 ג'יגה אוליי, למה שיעשו מנויים עם 500 ג'יגה, 50 ג'יגה, גם אם יש לו קורס בזום, זה יספיק לו. ומי שבאמת צריך הרבה לוקח נייח.א) דיברו בעיקרון על תמיכה לא על שירות
ב)איפה נאמר? מי אמר?? מי קבע? מספיק עם הדמגוגיות
ג)בשביל מה אנחנו משלמים 15 לנטפרי אם לא על עלות הסינון?
ד)ולכן חמישים ג'יגה בנטפרי צריך לעלות יותר יקר מ500 ג'יגה בחברה רגילה???? -
@h054841210
א) מי אמר שהתמיכה יותר טובה אצל חברות הגדולות ?
ב) magicode אמר, תקרא מה הוא כתב בתחילת הפוסט :
"אני יכול להגיד שחברות תקשורת גדולות אמרו לי שהם מעדיפים שזה יעבוד דרך המשווקים החרדים כי הם לא יודעים איך לתקשר עם הציבור החרדי"
ג)עכשיו שחברות הגדולות לא רוצות, צריך לשלם גם למי שמקשר אותנו לאינטרנט.
ד)יחסית, יש יותר ביקוש בציבור החילוני ל-500 ג'יגה מ-10 ג'יגה בציבור החרדי, והמחירים הם לפי ביקוש,מה לעשות. כך שפלאפון כשר עולה כמעט יותר מסמארטפון, כי אין ביקוש. ככה זה השוק של כל העולם, לא רק אצל ספקים של נטפרי. -
ההשוואה בין האינטרנט החילוני שזה מוצר סטנדרט עולמי הניתן למיליוני מליונים, לבין האינטרנט הכשר שזה מוצר שניתן לעשרות אלפים בלבד, היא היא הדמגוגיה, דמגוגיה קבועה שנעשית כנראה מתוך כאב על חסרון כיס.
דמוגגיה הינה טיעון סוחף ומשכנע שמלא בטיעונים לוגיים אבל בוחר ממה להתעלם. למשל מהעובדה היא שעלות אחזקת עסק עם ספק כשר תומך נטפרי היא נעלם מוחלט לכל מי שלא עושה את זה, וכל מי שעושה את זה משום מה מחירו לא מספק.
רק חבל שזה בא על חשבון אחרים. חבל שמנהל החברות שכן בחרו לעבוד עם חרדים ועם כשרות, במקום לישא אותם על כפיים ולהעריץ אותם על ה"מליונים שהם עושים" בעסקי מצווה, כותבים עליהם פה בפורום כאחרוני הגנבים. משפט שדה קבוע, שבו צולים את האנשים שמאחורי החברות. כאילו יש ביניהם איזה תיאום מחירים.
כולי תקוה שמנהלי החברות יקרות מבינים שהקולות פה הם ציוצים שלא משקפים, שבאים מתוך מצוקה בלבד, ושלא ירפו ידיהם מלרצות להרויח כמה שיותר בעסק זה ולקיים ב"כל לבבך" בעשיית הון עם מצוות עצומות של שיווק אינטרנט כשר.
השוק חופשי לחלוטין. כל הרוצה לפתוח ספק יבוא ויפתח. ויעשה מליונים אם הוא רוצה, או שיהיה צדיק ויתאים את המחירים למציאות לפי עניות דעתם המשוועת של הרבה חכמים דפה. אני כותב פה לכל המפלפלים על הסים דאטה או עליות תקשורת שונות: אני מאחל לכם לפתוח במהרה עסק מצליח ולהבין כמה אתם לא הבנתם כלום מהחיים שלכם. בלי קשר לתקשורת, גם אם תפתחו עסק למזרונים אני בטוח שתבינו כמה הייתם חפוזים במסקנות שנובעים נטו מתחושת חוסר צדק או חוסר כסף, ללא שום יכולת אמיתית לשפוט את העומד בצד השני.
אני שומע הרבה על חניות סלולר עם כשרות בערים החרדיות שמספקים סימים טרפים, לעתים אפילו בלי שהלקוח יבקש את זה. בעוד לצערי הם חופשיים כמעט לגמרי לעשות כאלה עוולות נוראות (שזה כנראה גרוע מקצב שמוכר טרפות), לכל ספקי נטפרי אסור (לפי הסיכום עם נטפרי) להעביר לקוח לאינטרנט ללא סינון למרות שזה לא מובן מאליו כלל. את מילות הההערכה על כך הם לא ישמעו פה מאיש. תוזילו מחירים, כי זה כל האדם.