סמל חדש - "נחסם"
-
@ברצינות !
הלו, אם מישהו שומע, צריך שהכיתוב יהיה מורכב משני צבעים מנוגדים כמו לוח שחמט, כדי שלא יקרה כמו בתמונה הזו (החסומה) אלא כמו הנשלח לבדיקה.
עריכה: בינתיים גם בנשלח זה נהיה גרוע כמו הנחסם, נראה שמישהו יושב ובודק כעת. -
ויש גם הפתעות:
-
@ברצינות יש גם כזה
-
יש גם משהו שלפעמים טיפה מבלבל את העין
https://www.discountbank.co.il/DB/private/out-of-account?pernum=04502229
-
הצבע של ההודעה הוא צבע מנוגד למה שיש מתחת.
באפור 50 אחוז (0b1000000000 ב10 ביט ) , צבע מנוגד יוצר את אותו צבע ולכן כמעט ולא רואים את זה.
ברוב התמונות זה לא ככה. ולכן לדעתי זה מספיק.
המטרה של הדבר הזה שמשתמשים חדשים שמשתמשים בנטפרי יבינו מה קורה.
יש הרבה שחשבו ששהתמונות פשוט נחסמות. -
ויש גם את זה
-
@מושט אצלי זה מופיע טוב
כנראה יש לך מסך באזור 20 אינץ'
המסך שלי 27 אינץ'
ולכן אצלך זה מופיע תמונה על גבי טקסט -
וכה זה נראה בתצוגת רחוב בגוגל:
-
@magicode אמר בסמל חדש - "נחסם":
באפור 50 אחוז (0b1000000000 ב10 ביט ) , צבע מנוגד יוצר את אותו צבע ולכן כמעט ולא רואים את זה.
צבע מנוגד במקרה כזה יהיה צבע כהה יותר או בהיר יותר
בעיקרון עדיף צבע מנוגד על פי בהירות ולא היפוך של הצבע עצמו, ראה כאן
וראה עוד כאן
-
@magicode בשיטה החדשה אין משמעות ל9 ריבועים הצבעוניים שנשארו מהתמונה המקורית כשיש כזה סמל ענק של נחסם, אפשר להשתמש בתמונה קבועה לכל מקום שנחסם עם סמל קבוע. יחסוך ביצועים ביצירת תמונה 9 ריבועים והדבקת סמל עליה עם צבעים מנוגדים. אני הייתי שמח שכך היה.
-
@רחמים אמר בסמל חדש - "נחסם":
@magicode בשיטה החדשה אין משמעות ל9 ריבועים הצבעוניים שנשארו מהתמונה המקורית כשיש כזה סמל ענק של נחסם, אפשר להשתמש בתמונה קבועה לכל מקום שנחסם עם סמל קבוע. יחסוך ביצועים ביצירת תמונה 9 ריבועים והדבקת סמל עליה עם צבעים מנוגדים. אני הייתי שמח שכך היה.
כבשת הרש, שארית הגיוון האחרונה...
חשבתי על רעיון הפוך, לפיו משתמשים יוכלו לבחור בין תמונות חסימה לכבדי ראיה לבין תמונות חסימה מדור קודם, בשבילך אפשרות נוספת: שינוי ה-SRC של התמונה למקור קבוע כדי לחסוך במשאבים. -
בלת"ק
אין לי מושג מה גרם לנטפרי לשנות את האייקונים
אבל בתור מעצב, יכול להעיד שהנוכחות שלהם הרבה יותר גדולה, מה שגורם לתחושה של חסימה, חנוק…
במום גלישה נקיה מקבלים גלישה חסומה
באייקונים הקדומים עם הטשטוש מתחת לזה, זה כמעט ולא הורגש.
חבל -
עכשיו המצב הוא שתמונה חסומה היא מטושטשת ואין לה שום אייכון.
אם התמונה במצב אחר יש לה אייכון. עם הסבר.
לכן אם יש למישהו ביקורת כדאי שיצרף תמונה על מה הוא מדבר. אולי גם כדאי תמונת מסך מלאה שיהיה ברור הפרופורציה לכל המחשב. -
@magicode תודה על השיפורים,
חשבתי שניתן לעשות במקום הכיתוב"לבדיקת התמונה פנה לנטפרי"
שיהיה כתוב, משהו כמו "לבדיקת התמונה לחץ פה"
וזה ישלח אוטומטית פניה עם הכתובת של התמונה, או שאני כבר מבקש יותר מדי
-
ועוד כמה "גלריות"
-
@רחמים אמר בסמל חדש - "נחסם":
אני דוקא חושב שהריבועים נותנים אינדיקציה מינימלית לגבי התמונה שמאחורי, ולפעמים זה נצרך ומועיל.
-
@magicode
מה שאני רואה עכשיו הוא, שתמונה חסומה מושבץ ב3 על 4.
ומשהו לא מובן, שאף שמוגדר אצלי שתמונות מוטעמות יישלחו לבדיקה, התמונות לא נשלחות, כמצ"פ למטה: -
הסמלים החדשים גסים ומכוערים
זה מאוד מפריע
קשה להאמין שמישהו אהב את זה
מקוים שיחזרו לסיגנון הקודם -
@משה-ח יש גם חסרונות בסמלים הקודמים, (לא ברור החלוקה בין סוגי התמונות נשלח לבדיקה, לא נשלח, עוד לא חזר וכו')
כך שלא ברור שעדיף לחזור לקודם -
@משה-ח נניח שאתה צודק, אפשר לדבר בצורה יותר נעימה, הם רק מנסים להשתפך. מאחורי הסמלים יושבים בני אדם שחשבו ופתחו את זה במשך שעות ארוכות, אתה יודע איזה תחושה זה נותן לקרוא דברים כאלו אח"כ ? גם אם זה לא מושלם, אפשר בדרכי נועם להגיד להם. מה שמכוער וגס, זה לראות אנשים שלא מתביישים לכתוב בצורה כזאתי בעיני כולם.