התנהלות מקוממת
-
@frize37 השינוי נעשה במיידי בין להגדיל ובין להקטין. אם אתה מדבר על 019 כנראה שהנהלים שלהם שונים משל RL.
@a0533057932 זה לא עניין אם הם נוהגים ככה תמיד, השאלה מה התנאים שכותבים. זה שמישהו גונב אלף פעמים זה לא הופך את זה למצוות נטילת ידיים.
הדגשתי תנאים. אפילו לו יצוייר שככה אכן מעוגן, שלחודש שלם התשלום הוא לפי החבילה הגבוהה ביותר בלי לקחת בחשבון באופן יחסי (אני מתכוון שאם באמצע מחזור חיוב העלו - מעלים למחיר מלא או חצי מההפרש) זה לא נשמע הוגן, אבל נתקלתי בכמה דברים וכמה אופנים שככה זה, אז זה נהיה משהו כללי. -
@אלי-TZA
קח את הדברים שלי מראש בפרופורציה אני לא מתכוון לעקוץ או להעליב (באמת!)מס' שאלות
- על מה הדיון פה ? לדעתי 20 שקל (תקן אותי אם אני טועה)
- כמה זמן בזבז חברך על 20 שקלים הללו?
- כנ"ל לגביך
- כנ"ל לגבי חברי הפורום שענו לאשכול זה
- האם זה היה שווה ?
- אם הכוונה בהודעה שלך גבי לתקן את ההתנהלות שלדעתך טעונה תיקון. כנ"ל האם זה שווה את זה והאם אתה חושב שתצליח.
גילוי נאות
אני גם כן מחבר לחברת 019 , ולדעתי לרוב פשוט לא שווה את הוויכוח בכל הדין ודברים בין לקוחות לבין חברת אינטרנט/סלולר ועוד הרבה. זה לרוב סכומים פעוטים שהוויכוח עליהם הוא בגלל העיקרון שאדם מרגיש כאילו רימו אותו, ולא בגלל שבאמת שווה לו לריב על סכומים אלו.שוב פעם קח הודעתי בפרופורציה אני באמת לא מתכוון להתנגח או כל כיו"ב.
-
@loters יפה שעלית על זה.
אם אדם מרגיש שרימו אותו, מה לדעתך הוא צריך לעשות?
לשתוק? -
@dlive אמר בהתנהלות ברוטאלית ומקוממת של 019:
@loters יפה שעלית על זה.
אם אדם מרגיש שרימו אותו, מה לדעתך הוא צריך לעשות?
לשתוק?אפשר גם לשתוק, לפעמים זה משתלם. אומרים שמי שרוצה ישועה שישתוק ויבקש ישועה.
אני אישית חושב שהכותרת מוציאה שם רע מעל ומעבר למה שנעשה.
אני חושב שמדובר בבאג בהתנהלות ותמיד ששיש נהלים יש יוצאים מן הכלל שלא חושבנו מראש שגורמים להתנהלות מוזרה.
לכן אני חושב שצריך לתקן את הכותרת במיוחד שיש כאלו שקוראים רק כותרות ולא נכנסים לעצם הנושא ולתגובות.
לכן אני יוריד את ה 019 מהכותרת כדי שמי שרוצה לדעת על מה מדובר שיתעמק. -
@החכמה-תעוז-לחכם הנסיון שלך לא רלוונטי מול מה שכותב @frize37 משתי סיבות: 1. אתה בRL והסיפור ב019. 2. אין מה להתווכח עם משווק שזהו עיסוקו היומיומי.
@loters אני יכול להרגיע אותך שכבר לפני שפרסמתי כאן שאלתי את עצמי את כל השאלות האלה והחלטתי כן לכתוב כאן. ברור שהכסף זה לא העניין אלא ההתנהלות כמו שציינתי בכותרת.
@loters אמר בהתנהלות ברוטאלית ומקוממת של 019:
אם הכוונה בהודעה שלך גבי לתקן את ההתנהלות שלדעתך טעונה תיקון. כנ"ל האם זה שווה את זה והאם אתה חושב שתצליח.
אתה כנראה לא מספיק מכיר את הפורום כאן ואת כוחו.
כשיש דברים אמיתיים שטעונים טיפול הן המנהל והן המשווקים @zeevgros ו- @frize37 לא מהססים להיכנס בעובי הקורה וע"כ מגיע להם יישר כח גדול.להרגשתי זה חלק בלתי נפרד מהרוח של נטפרי שהוקמה לא למטרת רווח אלא אך ורק לעשות הכל כדי שיהיה אינטרנט מסונן איכותי מכל הבחינות עד לפרטים הטכניים והערכיים הכי קטנים ברמה שעד לפני כמה שנים שהייתה נראית דמיונית ובלתי אפשרית. ההצלחה המסחררת מדברת בעד עצמה.
לכולנו כאן חשוב שנטפרי תמשיך ותהיה הסינון הכי טוב מכל הבחינות ולכן אני משתדל להועיל כשאפשר ולא להפריע בשאר הזמן.. -
@magicode אמר בהתנהלות ברוטאלית ומקוממת של 019:
אני אישית חושב שהכותרת מוציאה שם רע מעל ומעבר למה שנעשה.
הכותרת נוסחה מתוך חשיבה שכותרת רגועה מידי תגרום שאף אחד לא יטרח להיכנס ולעזור (וגם פשוט התקשיתי מעט בבחירת המילים). במבט לאחור לאחר שהעזרה כבר נתקבלה אכן הכותרת קצת מוגזמת וע"כ התודה על העריכה.
עיקר הבעיה שניתקו לו את האינטרנט פתאום וכשהתקשר (אחרי שהצליח להבין שזה קשור אליהם וזה לקח זמן) קיבל תירוצים שלפי דברי המשווקים כאן פשוט לא נכונים ורק בילבלו אותו יותר במקום להגיד קרתה טעות הנה חיברנו אותך.
-
@אלי-tza
אני לא בילבלתי שום דבר רק אמרתי שתיצור קשר מיידי ואשתדל לעזור בעניין כי זה נראה לי מוזר...!!! -
@loters אמר בהתנהלות מקוממת:
@אלי-TZA
קח את הדברים שלי מראש בפרופורציה אני לא מתכוון לעקוץ או להעליב (באמת!)מס' שאלות
- על מה הדיון פה ? לדעתי 20 שקל (תקן אותי אם אני טועה)
- כמה זמן בזבז חברך על 20 שקלים הללו?
- כנ"ל לגביך
- כנ"ל לגבי חברי הפורום שענו לאשכול זה
- האם זה היה שווה ?
- אם הכוונה בהודעה שלך גבי לתקן את ההתנהלות שלדעתך טעונה תיקון. כנ"ל האם זה שווה את זה והאם אתה חושב שתצליח.
גילוי נאות
אני גם כן מחבר לחברת 019 , ולדעתי לרוב פשוט לא שווה את הוויכוח בכל הדין ודברים בין לקוחות לבין חברת אינטרנט/סלולר ועוד הרבה. זה לרוב סכומים פעוטים שהוויכוח עליהם הוא בגלל העיקרון שאדם מרגיש כאילו רימו אותו, ולא בגלל שבאמת שווה לו לריב על סכומים אלו.שוב פעם קח הודעתי בפרופורציה אני באמת לא מתכוון להתנגח או כל כיו"ב.
במחילה מכבודו ... איני יודע מה אתה סח..
ואני אגיב שאלה שאלה על מה ששאלת.
- הנידון פה הוא על 20 שח!! כן! בי"ד של שלושת גדולי הדור יעצרו מלימודם, ויעסקו בתביעה בשווי פרוטה. ור' אשי כתב סוגיות שלמות על פרוטה גזולה וכדו'.
לא מבין את הטיעון..
וכל זה בלי לדון מצד שינוי מדיניות שעלול להגיע לסכומים של מליוני שקלים (כיום ישנם 320,000 ישראלים ב019. תכפיל ב20.. ברור שאני לא מתכוין שכולם משלמים את הסכומים הללו, רק שמדובר על נזק ברשות הרבים. ודי בזה) - בזבוז זמן אתה טוען? של מי???
של התובע? עי' בתשובה ל1, לא נראה לי שיש מעמד של בי"ד בלא תובע.
של העוזרים? אני חושב שמצוות חסד ועזרה לזולת - שווה הרבה יותר מ20 ש"ח. אמנם כלפי חיוב בחסד, כן דנים את החסד לפי שוויו הממוני, אבל זה רק בחיוב חסד, אך אין ספק שהרוצה לסייע - מקיים מצוה נצחית. מצד שני, ברור שישנם אנשים שיעשו את החישוב שלך, וימנעו מלהגיב פה, זה חישוב שמתבקש שכל אחד יעשה לעצמו..
אני מסכים שבאופן כללי, כדאי לכל אחד לעשות חישוב של בזבוז זמן, על זמנו, ולבדוק שהוא מנצל את החיים למה שחשוב ולא לזוטות.. שנזכה לנצל את זמננו לדברים נכונים וראויים, ולהיות עבדים שלמים לה' יתברך..
שבוע טוב ומבורך.
-
@zeevgros אמר בהתנהלות מקוממת:
אני לא בילבלתי שום דבר
אתה אף פעם לא מבלבל. עוזר ישר ולעניין. יישר כוחך!
-
@אלי-tza
לקחתי בחשבון את הפרט הזה. והניסיון זה מRL ומעוד... ההסתכלות של אדם שבתוך העניין (מוכר, סוכן, משווק, שירות לקוחות וכו') ושל מי שנמצא בחוץ (לקוח) תמיד שונה, ולכן חוויתי את דעתי, לעניות דעתי. -
@נטפריפורום
אתה נוקט בגישה שננקטה בתחילת האשכול, אני הצגתי צד אחר. הבוחר יבחר. אין לי כח להיכנס לכל הטענות שהיצגת, אנחנו לא בביהמ"ד.