חלוקה לפי רישום מגדרי בנות/בנים
-
@margalit
גם אם הבגד צנוע, ברגע שיש אשה שלובשת אותו בתמונה של הבגד, אז התמונה נחסמת.אבל בגדים נראה לי פה הבעיה הקטנה (קניתי כבר המון בגדי בנות ברשת, ולא הרגשתי מועקה מהתמונות שנחסמות).
הבעיה המהותית זה הרצאות, שבאמת אין לזה תחליף. -
הבעיה המהותית זה הרצאות, שבאמת אין לזה תחליף.
בודאי שיש הרבה על מה לדון כדאי לבתמקד
ב
קשה להאמין שיפתחו הרצאות
(יתכן שכן עם מדובר ברבניות) -
@nigun אמר בחלוקה לפי רישום מגדרי בנות/בנים:
@margalit
יש בעיה בפתיחת תמונות של פריצות גם לנשים
הנה דיון שמצאתי בנושא, לא בדקתי מה המסקנות
https://tora-forum.co.il/viewtopic.php?style=8&f=24&t=5459לא זכור לי שהוגשה בקשה לפתיחת פריצות לנשים.
בסה"כ מתבקש לאפשר לבחורה/אישה שכל ימיה יושבת בחברת בנות בכיתה, להמשיך זאת בביתה במקרי הצורך.
-
כלומר,
אם עד עתה נדרשו העובדים הגויים לסנן תמונות לפי כללים ברורים כאשר תמונת אשה נחסמת בכל מקרה,
מעתה לפי ההצעה האמורה יהיה עליהם לקבל החלטה הלכתית בעניין כל תמונה, האם התמונה צנועה או לא.
האם יועברו להם קורסים מרוכזים של בית דין משמר התורה לצורך כך? -
@רוח לענ"ד לא הבנת את הבקשה כלל. מדובר פה על צורך מאוד ספציפי של תכנים כשרים מסויימים וידועים שלא מתאימים לכללי נטפרי עבור פתיחה כללית, אבל ניתן לאפשר אותם בסביבה שידוע מראש שהוא משרת רק נשים. לא מדובר על פתיחה גורפת של אתרים לנשים בלבד.
@nk העלה פה רעיון שניתן לפתוח תכנים אלו אם וכאשר יימצא חדרי מחשבים שניתן לסמוך עליהם לעמוד בכללים.
לא מבין איך זה גלש למצב שהגויים מחליטים מה כשר ומה טרייף? -
@yzahn אמר בחלוקה לפי רישום מגדרי בנות/בנים:
לא מבין איך זה גלש למצב שהגויים מחליטים מה כשר ומה טרייף?
לעניות דעתי עיקר טענתו היתה (ואם לא אז שיהיה טענה שלי... ) שהבדיקה תצטרך להיות כפולה, כלומר כל תמונה במקום לאשר/לפסול, יצטרכו להחליט אם היא "כשרה לנשים" כך שהעלות של הבדיקה והמהירות שלה תהיינה בהתאם.
-
yzahn
ענה נראה לי די ברור
יש נושא של בדיקת תמונות שזה נושא בפני עצמו.
שהוא לא קשור כרגע לנושא כאןויש את הנושא שכאן לפתוח לנשים תכנים (וידאו) שמעבירות נשים (צנועות)
בחדרי נשים מפוקחים כדבעי ובכללים של נטפרי.
וגם זה פתוח נניח ל 72 שעות אם קוד וסיסמה כל שאין סיכוי בעולם שבטעות מישהוא יראה זאתובלי קשר למרות ההצעה לעיל עדין אני מחושב שצריך לאפשר גם במחשב ביתי
כל עוד מודבר באישה שרואה אישה ויש זמן מוגבל לצפייה(ואם ואולי שזה יקרא אולי ואלי יהיה על מה לדבר על בדיקת תמונות)
-
@nk
התגובה שלך מבלבלת אותי.
כמדומני שבתגובה הראשונה שלך שהפריע לך, סיפרת ששלחו לאשתך רק שמע ואני משער ששלחו שמע כי כנראה לא מדובר בסרטון צנוע.
אז מדובר על תכנים צנועים או לא? -
@nk אמר בחלוקה לפי רישום מגדרי בנות/בנים:
yzahn
ענה נראה לי די ברור
יש נושא של בדיקת תמונות שזה נושא בפני עצמו.גם אם זה לא תשובה של @yzahn אלא שלך, התשובה מצויינת.
-
התגובה שלך מבלבלת אותי.
כמדומני שבתגובה הראשונה שלך שהפריע לך, סיפרת ששלחו לאשתך רק שמע ואני משער ששלחו שמע כי כנראה לא מדובר בסרטון צנוע.
אז מדובר על תכנים צנועים או לא?כרגע אני מדבר על תכנים צנועים (עבור נשים)
שנטפרי יחילטו מה ההגדרה המדויקת לכך.
(כיסוי ראש. שרוול קצר וכד)
על תכנים לא צנועים בכלל
בודאי שאני לא מדבר כי גם אישה צריכה לשמור את העניים (והגדרות הציניעות הם בודאי לא לפורום)
ואם זאת היתה הסיבה שחסמו אז אני מצדיק אותם בהחלט. -
@loters אמר בחלוקה לפי רישום מגדרי בנות/בנים:
כל הפתרונות שמוצעים כאן ניתנים לעקיפה בקלות, ולא ניתנים לבירור מוחלט
ההצעה שהציעו שמדי פעם תפתח מצלמה ותעשה זיהוי לא ברור אם ניתנת לעקיפה
-
ההצעה שהציעו שמדי פעם תפתח מצלמה ותעשה זיהוי לא ברור אם ניתנת לעקיפה
אני חושב שכן
על ידי תמונה וכד'
(הבנתי נכון את כוונתך)ב. יצטרכו לוודא שיש מצלמה כזאת
-
@nk
אי אפשר לסמוך באמת על מצלמה
לפי מה שידוע לי מאוד קל להתקין מצלמת דמה שמזרימה וידיאו למצלמה ולנטפרי אין שום דרך להבדיל.
(לפחות ככה זה בלינוקס, מאמין שזה קל גם בווינדוס) -
@nigun החברות הגדולות בעולם כמו אפל ועוד סומכות על זיהוי פנים אז נטפרי לא?
-
@aiib אמר בחלוקה לפי רישום מגדרי בנות/בנים:
אני לא מבין בזה
אבל אולי יש הבדל בין מכשירים חכמים לבין מחשבים
לגבי היכולת להבחין מאיזו מצלמה מגיע התמונה -
@estti אמר בחלוקה לפי רישום מגדרי בנות/בנים:
אולי יש אפשרות לזיהוי פנים מדי פעם באופן רנדומלי תפתח המצלמה,
ואם המשתמש גבר תחסם אפשרות הגלישה באתר,כאן דיברו פעם על הנושא וכתבתי שיש לי רעיון קודח פחדתי לכתוב אותו שלא יאשפזו אותי בכפיה....
לרעיון הזה בדיוק התכוונתי -
@אחד-תם אמר בחלוקה לפי רישום מגדרי בנות/בנים:
פחדתי לכתוב אותו שלא יאשפזו אותי בכפיה
צדקת. זה רעיון הזוי.
-
אני כותב את מחשבותי זה לא בהכרח כללים של נטפרי.
צריך לחדד יותר על מה מדובר.
יש נשים שמופיעות בצורה צנועה ויש בצורה פרוצה ויש בזה רמות.
בעולם האמיתי לכל אחד בבית יש באלבומים של התמונות תמונות של חתונות ואירועים בהם מופיעות נשים בצורה צנועה ואף אחד לא רואה בזה בעיה כי זה באמת לא בעיה.
לא ידוע על קושי מיוחד להתגבר על היצר הרע כשרואים את אלבומי התמונות.
אבל ברור לכולם שזה דבר פרטי.
לכן תוכן פרטי, משפחתי ברור שצריך להיות פתוח אם הגישה אליו היא מאופשרת רק בצורה פרטית.הבעיה מתחילה בתוכן מפורסם. וכאן תלוי בהיקף הפרסום.
כאן מתחיל להיות בעיה של לגיטמציה. היום אנשים משתמשים במונח "נטפרי מאשר את האתר לכן האתר לגטימי". כמו במונח "הרב הזה נמצא בקול הלשון ולכן הוא לגטימי"
ובגלל שיש כזה תפיסה ציבורית שמה שנפרי פותח זה לגטימי אז נטפרי צריכים להזהר בזה.
ולכן אם יהיה פתוח תוכן של נשים מפורסם. זה יהפוך ללגטימי וזה פריצת גדר.ולכן צריך שהאתר עצמו שמפרסם את התוכן יעשה הגנה נאותה כדי שרק בנות יכנסו אליו. וככה לא תהיה לגיטמציה לחרדים לפרסם תוכן של נשים באינטרנט.
וכדי להבין מה זה הגנה נאותה צריך להשוות לעולם האמיתי. בעולם האמיתי. גבר לא יכנס להרצאה של נשים. יראו אותו. בעולם הויראטואלי את את ההגנה הזאת ולכן ההגנה צריכה שוות ערך להגנה הטבעית שיש בעולם האמיתי.במקרה ומדובר בתוכן מפורסם שהוא פרוץ ברמה נמוכה כמו נשים שרוקדות או מתעמלות שזה תוכן פרוץ שאשה מותר לכתחילה לראות. פה יש מקום לדון איך בדיוק אפשר לדאוג שממש רק האישה תראה או שבכלל זה פריצת גדר לפרסם תוכן חרדי כזה באינטרנט אפילו אם זה מוגן.
בפועל מה שקורה בנטפרי שתוכן לנשים מפורסם אם הוא צנוע בכללי הצניעות ורואים שיש לזה הגנה טובה אז פותחים.
-
@yzahn אמר בחלוקה לפי רישום מגדרי בנות/בנים:
פחדתי לכתוב אותו שלא יאשפזו אותי בכפיה
צדקת. זה רעיון הזוי.
יש נשים שיגידו עדיף רעיון הזוי על פני החסימה
-
@aiib אמר בחלוקה לפי רישום מגדרי בנות/בנים:
אני לא מבין בזה
אבל אולי יש הבדל בין מכשירים חכמים לבין מחשבים
לגבי היכולת להבחין מאיזו מצלמה מגיע התמונהיש מצלמות תואמות, נראה לי כל מצלמה שתומכת בווינדוס הלו הם מצלמות עומק שא"א לעקוף בצורה פשוטה