גוגל פלאי בנטפרי
-
לאחרונה זה היה פתוח לכמה ימים.
-
@ben1 זה גם טוב אם יפתחו בשביל אלו שמשתמשים ב"אימולטור אנדרואיד" על שולחן עבודה
לדעתי טוב אם יפתחו את זה במתכונת "יוטיוב" שכל דף ישלחו אותו לבדיקה ואז כל דף שירצו לפתוח יעלה בנקודה -
@asherke מה ששמעתי שלבעלי אימולטור זה נפתח, (כנראה בגלל שאין להם את האופציה של וויפרי) באם יש לך אימולטור, אשמח אם תאשר או תכחיש.
-
@מאןדהו יש לי אימולטור ולא נפתח.
-
@יהודהלה גם האתר גוגל פליי? (דרך הדפדפן של האימולטור. )
-
@מאןדהו אמר בגוגל פלאי בנטפרי:
@liy זה הרבה פחות נוח. ואין שום סיבה הגיונית לסגור את זה, חוץ מלהקשות על בעלי אנדרואיד שאין להם וויפרי.
מה רע באלו?
https://apkpure.com
https://androidapksfree.com
https://www.apkmirror.com -
@nigun ההסברים על האפליקציות שם הם לא מקוריים, ולא מעודכנים.
החיפוש שם הוא נוראי עד לא קיים.
וכשמופיע לך קישור לאפליקציה בגוגל פליי אתה לא יכול לדעת מהי האפליקציה המקושרת. -
@מאןדהו אמר בגוגל פלאי בנטפרי:
@nigun ההסברים על האפליקציות שם הם לא מקוריים, ולא מעודכנים.
החיפוש שם הוא נוראי עד לא קיים.
וכשמופיע לך קישור לאפליקציה בגוגל פליי אתה לא יכול לדעת מהי האפליקציה המקושרת.אפשר לדעת
עיין כאן
https://mitmachim.top/topic/30179/מדריך-מציאת-קישור-גוגל-פליי-לאפליקציה -
-
@אחד-תם נקודה מעניינת שהאתר של אפ סטור, כן פתוח.
(אפשר להגיש על זה בג"ץ, על ההפליה בין גוגל לאפל .) -
@אחד-תם גם אם פתיחת חנות Google Play היא בלתי אפשרית, לפחות תגרום לחנות האפליקציות של netfree לעבוד במכשירים שאינם תומכים ב-wifree ובאמולטורים, אז יש לנו איפה לגלוש ולהוריד אפליקציות מאושרות.
-
@shloimy95 זה כבר ענין אחר. בשביל מה אתה צריך את החנות של נטפרי? חפש בגוגל ותוריד.
-
@אחד-תם אמר בגוגל פלאי בנטפרי:
@shloimy95 זה כבר ענין אחר. בשביל מה אתה צריך את החנות של נטפרי? חפש בגוגל ותוריד.
כשמורידים מאתרי אפליקציות צריך לפתוח פניה לכל אפליקציה בנפרד, ופניות כאלה זה בד"כ לוקח כמה שעות
-
@avikm אמר בגוגל פלאי בנטפרי:
כשמורידים מאתרי אפליקציות צריך לפתוח פניה לכל אפליקציה בנפרד, ופניות כאלה זה בד"כ לוקח כמה שעות
ולכן אני בקשתי את הדבר הפשוט ביותר "לשנות דיסקט" ופשוט להחליט על האתר הזה לא "כתוכן לא טוב"
אלא כ"האתר הזה נפתח באופן במיוחד" בדיוק כמו שכותבים ביטיוב
ולעשות לכל אפליקציה את החלון האוטומטי של "שלח לבדיקה" כמו ביוטיוב!!! -
@avikm לא זה הנושא כאן, הפניה עבור כל אפליקציה ברור שתישאר, הנושא כאן היא פתיחת האתר גוגל פליי. נא לא לערבב בין הנושאים.
-
@asherke כנראה אתה לא יודע, אבל אין אפשרות הורדת אפליקציה או קובץ apk מהאתר גוגל פליי, אלא רק מהפליקציה גוגל פליי.
כאן הנושא הוא שיפתחו את האתר בשביל אפשרות החיפוש. -
הייתי רוצה להעיר כאן על עוד דבר מוזר שנטפרי לא נותנת אפשרות למי שיש לו וויפרי אנדרואיד להתקין קבצי APK ממקור חיצוני דבר שדי דופק אותי אני שוקל לקנות מכשיר חדש אבל אז האפליקציות לא יעבדו בנטפרי
תכלס אין אפשרות להשתמש באנדרואיד נורמלי בגלל כמה דברים
גם לא כל האפליקציות יכולות לעלות לחנות שלהם... -
@אחד-תם האפליקציות בחנות נטפרי כבר שונו ונבדקו כדי לעבוד עם נטפרי, למשל נוספו להן תעודת אבטחה. למה לקחת זמן להוריד אפליקציה מחיפוש בגוגל ואז להוסיף את אישור האבטחה ואז זה יעבוד או לא יעבוד. מישהו כבר עשה את זה בשבילך בדק שזה עובד והעלה את האפליקציה לחנות נטפרי?
-
@avikm אמר בגוגל פלאי בנטפרי:
זה לא נושא האשכול כמו שכבר העיר @מאןדהו
אנחנו מדברים כאן על פתיחת האתר, לא החנות.@shloimy95 אמר בגוגל פלאי בנטפרי:
@אחד-תם האפליקציות בחנות נטפרי כבר שונו ונבדקו כדי לעבוד עם נטפרי, למשל נוספו להן תעודת אבטחה. למה לקחת זמן להוריד אפליקציה מחיפוש בגוגל ואז להוסיף את אישור האבטחה ואז זה יעבוד או לא יעבוד. מישהו כבר עשה את זה בשבילך בדק שזה עובד והעלה את האפליקציה לחנות נטפרי?
ממה נפשך, אם יש לך גירסת אנדרואיד נמוכה, זה לא אמור להיות בעיה.
ואם יש לך גירסה גבוהה אז תתקין ווייפרי, זה מובן בהחלט שנטפרי לא אמורים לסייע לך לא להתקין ווייפרי.
חוצמזה, שאפשר להתקין באופן עצמאי אפליקציות ערוכות. -
@אחד-תם בפוסט הקודם שלי כתבתי עבור מכשירים שאינם תומכים ב-wifree ועבור אמולטורים.
גם כתבתי למשל תעודת אבטחה, לאפליקציות רבות יש בעיות אחרות עם נטפרי. פשוט עיין בפורום וספור את מספר השאלות שבהן מישהו שאל כיצד לתקן אפליקציה מסוימת לעבוד עם נטפרי. אני בטוח שרבים אחרים פנו לתמיכה כדי לתקן אפליקציה. כל האפליקציות בחנות נטפרי פועלות ללא צורך בשינוי נוסף, ומכיוון שהן נמצאות במקום אחד קל לגלוש ולהוריד כל אפליקציה שתצטרך למטרה מסוימת.