חיפוש גוגל, התוצאה הרצויה לא עולה..
-
@shraga גם אני שם לב שעל פי רוב דוקא התוצאה הראשונה מתמהמהת וחוזרת אחרונה אם בכלל, לא חקרתי אף פעם למה זה יהיה ככה
-
@shraga אמר בחיפוש גוגל, התוצאה הרצויה לא עולה..:
בד"כ זה אתר שלא נפתח מסיבה כלשהי אצלך, כמו חומת אש של האתר שחוסמת את הגישה מכתובת הIP של הרשת שלך
צ"ל אתר שלא נפתח לשרת של נטפרי
כיוון שהבדיקה נעשית מול API של נטפרי שהוא זה שפונה לשרת, מקבל את הדף, בודק את תוכנו, ומחזיר תשובה שלפיה התוצאה נטענת/לא נטענת
הבדיקה הזאת אגב היא הסיבה לאיטיות המחרידה של חיפוש גוגל שכבר נכתב עליה בעבר לא פעם -
@צדיק-תמים אמר בחיפוש גוגל, התוצאה הרצויה לא עולה..:
@shraga אמר בחיפוש גוגל, התוצאה הרצויה לא עולה..:
בד"כ זה אתר שלא נפתח מסיבה כלשהי אצלך, כמו חומת אש של האתר שחוסמת את הגישה מכתובת הIP של הרשת שלך
צ"ל אתר שלא נפתח לשרת של נטפרי
כיוון שהבדיקה נעשית מול API של נטפרי שהוא זה שפונה לשרת, מקבל את הדף, בודק את תוכנו, ומחזיר תשובה שלפיה התוצאה נטענת/לא נטענת
הבדיקה הזאת אגב היא הסיבה לאיטיות המחרידה של חיפוש גוגל שכבר נכתב עליה בעבר לא פעםאצלי זה קרה באתר שבניתי, האתר עצמו פתוח בנטפרי והתמונות שבו נבדקות (מה שאומר שיש לשרת של נטפרי גישה אליו), ובכל זאת במצב שבו גוגל הציג אותו במצב של תוצאה מורחבת (תצוגה של קישורים לדפים ראשיים מתוך האתר) הבדיקה ארכה יותר זמן. יתכן שבמקרה הזה נבדק כל לינק מהתצוגה המורחבת בנפרד.
-
@צדיק-תמים אמר בחיפוש גוגל, התוצאה הרצויה לא עולה..:
הבדיקה הזאת אגב היא הסיבה לאיטיות המחרידה של חיפוש גוגל שכבר נכתב עליה בעבר לא פעם
אני חושב שצריך לעלות את הנושא הזה להצבעות,
האיטיות מאוד מסרבלת, את העבודה
-
@יהודי-פשוט-וטוב אמר ב[חיפוש גוגל, התוצאה הרצויה לא עולה..]
אני חושב שצריך לעלות את הנושא הזה להצבעות,
האיטיות מאוד מסרבלת, את העבודה
מה הכוונה להעלות את הנושא להצבעה?
שנטפרי יפסיקו לבדוק אתרים שהם מפנים אליהם??????? -
@רחלי65
לבדוק בצורה שונה,
ולא כאילו לנסות לפנות לאתר.. -
@יהודי-פשוט-וטוב יש לך הצעה קונקרטית?
-
@אינו-יודע-לשאול למה צריך לבדוק כל חיפוש מחדש את האתר?
שהapi של נטפרי יבדוק בבסיס הנתונים שלהם את סטטוס האתר ולפי זה יפתח או יחסום. -
-
@רחלי65 אני חושב שהבעיה קיימת לאו דווקא שם, אלא בכל לינק שעולה בגוגל. אבל גם לדפים בתוך האתר הדפים עצמם לא יפתחו ללא סינון, והתוכן שמוצג מהם בגוגל הוא גם עובר סינון רובוטי, אז למה צריך לבדוק שוב את האתר?
-
האם לא ניתן לעשות אפשרות לבחירה שהתוצאה תופיע [עם סינון מלל רגיל] מכל אתר, ורק האתר יהיה חסום, ולא שיופיעו רק האתרים שפתוחים, לפעמים זה עדיף.
-
@גד אמר בחיפוש גוגל, התוצאה הרצויה לא עולה..:
האם לא ניתן לעשות אפשרות לבחירה שהתוצאה תופיע [עם סינון מלל רגיל] מכל אתר, ורק האתר יהיה חסום, ולא שיופיעו רק האתרים שפתוחים, לפעמים זה עדיף.
זה לא קשור לאשכול הזה,
אתה רוצה שאתרים חסומים יופיעו כטקסט בתוצאות החיפוש במקום האיקסים? מה ההגיון? -
אצלי זה הפסיק לקרות כשעברתי לחיבור אינטרנט יותר מהיר (מסטיק לקווי)
-
@ברצינות אמר בחיפוש גוגל, התוצאה הרצויה לא עולה..:
@גד אמר בחיפוש גוגל, התוצאה הרצויה לא עולה..:
זה לא קשור לאשכול הזה,
אתה רוצה שאתרים חסומים יופיעו כטקסט בתוצאות החיפוש במקום האיקסים? מה ההגיון?לחסוך בזמן בדיקת הקישורים [למעוניינים, לדוגמה בעלי חיבור איטי]