קו ביתי 013 נטויזון (סלקום) עם נטפרי
-
אתה לכאורה צודק ולו בגלל שאין דרך כיום לרכוש קו אינטרנט חדש כספק ללא תשתית.
אולי זה יגרום לנטויזן להתחיל לספק חבילות אינטרנט עם הסינון של נטפרי
או אולי אפילו לספקיות שכבר כיום מוכרות חבילות מסוננות להוסיף שירותי טלפוניה.
לו יהי -
@אקסס כמדומני שניתן לרכוש ספק ללא תשתית
מה שלא ניתן זה תשתית ללא ספק -
@a0533057932 אמר בקו ביתי 013 נטויזון (סלקום) עם נטפרי:
כמדומני שניתן לרכוש ספק ללא תשתית
מה שלא ניתן זה תשתית ללא ספקמניסיון אישי בשבועות האחרונים אתה צודק.
-
או זה טוב
עכשיו אני מדייק במה שכתוב שםעל חברות התשתית להגיע להסכמים
...
-
@אקסס רק חשוב לדעת שהיום מאד לא משתלם לשלם לבזק לבד ולספק בנפרד, כי אתה משלם כפול על ספק, גם לבזק וגם לספק הכשר.
חוץ מזה יש בעיה שאם יש לך ראוטר של בזק וקנית ספק כשר בנפרד, יש תקלה שגם לאחר הגדרת ספק כשר, הספק הלא כשר חוזר לפעמים בצורה אוטומטית. (זה קרה לי גם לאחר כמה בקשות מפורשות, עד שהחלפתי את כל הראוטרים לכאלה שהם לא של בזק.
-
הספק הלא כשר חוזר לפעמים בצורה אוטומטית. (זה קרה לי גם לאחר כמה בקשות מפורשות, עד שהחלפתי את כל הראוטרים לכאלה שהם לא של בזק.
וואהו, אין אצלם את המושג קיבוע כמו אצל נטויזן?
בכל אופן תודה על המידע, זה עזר לי! -
@אקסס
למיטב ידיעתי כן יש אצלם אפשרות לקיבוע. -
@ליכט יש אבל בחודשים הראשונים זה היה חוזר מידי פעם, גם לאחר שהם אמרו לי שהם מחקו את הגיבוי של היוזר שלהם.
יכול להיות שזה חבלי לידה, והיום זה בסדר. אני כבר החלפתי ראוטר לפני חודשיים
-
@שלו
אצלנו תוכל להתחבר לספק בלבד ללא חובת ניוד תשתית -
-
@יהודה-12 אמר בקו ביתי 013 נטויזון (סלקום) עם נטפרי:
@אקסס רק חשוב לדעת שהיום מאד לא משתלם לשלם לבזק לבד ולספק בנפרד, כי אתה משלם כפול על ספק, גם לבזק וגם לספק הכשר.
חוץ מזה יש בעיה שאם יש לך ראוטר של בזק וקנית ספק כשר בנפרד, יש תקלה שגם לאחר הגדרת ספק כשר, הספק הלא כשר חוזר לפעמים בצורה אוטומטית. (זה קרה לי גם לאחר כמה בקשות מפורשות, עד שהחלפתי את כל הראוטרים לכאלה שהם לא של בזק.
אפשר לבקש מבזק לכבות עדכונים אוטמטים בראוטר ואז היוזר לא מתעדכן בראוטר
-
@יוסי-תקשורת האמת שזה מאוד יעניין אותי. יש לי רק 100 דקות עם בזק ואני משלם על זה יקר.
-
@לא-מתייאש אמר בקו ביתי 013 נטויזון (סלקום) עם נטפרי:
@יוסי-תקשורת האמת שזה מאוד יעניין אותי. יש לי רק 100 דקות עם בזק ואני משלם על זה יקר.
יש לך ראוטר עם יציאת voip (יציאה לטלפון קווי) ?
אפשר לעשות נסיון ביחד -
@יוסי-תקשורת אמר בקו ביתי 013 נטויזון (סלקום) עם נטפרי:
אם יהיה תוכנית שמשלבת קוו טלפון אבל רק עם חבילה של 500 דק יוצאות
האם יהיה לזה ביקוש ?
לי זה טוב.
-
אפשר לעשות נסיון ביחדאין לי ראוטר כזה סליחה.
-
@יוסי-תקשורת
אין לי מספיק מידע על זה, אני לא משווק/סוכן.
כן יצא לי לעזור לא מעט לאנשים להתחבר לנטפרי ובהחלט שלא נדיר להיתקל בצורך כזה...
כמות הדקות נשמעת לי נמוכה אבל אני לא מבין בזה.בנוסף, ממה ששמתי לב בעניין הטלפוניה, חשוב לאנשים המחיר על פני האיכות.
-
אפשר לעשות נסיון ביחדבדקתי ואני יכול להציג ראוטר כזה , אך מעניין אותי כמה זה יעלה כל חודש במקרה שזה כן יצא לפועל, והאם אני יכול לנייד את המספר הנייח שלי, זה מספר נייח כשר (02-801)
תודה רבה. -
אפשר לעשות נסיון ביחדבדקתי ואני יכול להציג ראוטר כזה , אך מעניין אותי כמה זה יעלה כל חודש במקרה שזה כן יצא לפועל, והאם אני יכול לנייד את המספר הנייח שלי, זה מספר נייח כשר (02-801)
תודה רבה.בימים אלה אנו בוחנים שתפ עם חברת טלפוניה מוכרת לספק שירות של טלפון קווי ע"ג הרשת . בכל אופן עד כמה שידוע לי ישנה בעיה בניוד מס נייח כשר מבזק החוצה
-
@שלו
נשארים עם התשתית והספק של 013
וחוץ מזה משלמים עבור ספק שעובד עם נטפרי ומבקשים רק ספק בלבד שזה בערך 35 שקל לחודש + 15 שקל לנטפרי. -
בימים אלה אנו בוחנים שתפ עם חברת טלפוניה מוכרת לספק שירות של טלפון קווי ע"ג הרשת .
@יוסי-תקשורת יש חדש בנושא?