קיבלתי סימן.
-
@יוסף-חיים-16 נו די יוסף חיים אני מכיר אותך לא מהיום לא מתאים לך להתווכח על השטויות האלו
הוא התכוון שהוא פנה אליו ולא איליך זה הכל זה סתם סטייה מהנושא
אני אישית מקנה בו ש @magicode בכבודו ובעצמו מתקשר איליו -
@יוסף-חיים-16 אמר בקיבלתי סימן.:
@mgm-ivr אמר בקיבלתי סימן.:
@magicode אמר בקיבלתי סימן.:
אתמול היה דיון מסכם וכל צד סיכם את טענותיו בעל פה.
כעת ממתינים להחלטה וזה יכול לקחת כמה חודשים.ואני לא מבין למה לא התקשרת אליי.
אלפי סליחות.לא הבנתי....
צודק,
מחקתי -
@יוליוס אמר בקיבלתי סימן.:
אין ברשת פרוטוקולים של הדיון עצמו, מה שיש זה רק מסמכים שנשלחו והחלטות שהתקבלו ביחס לפטנט.
אנחנו נצטרך להתאזר בסבלנות כדי לדעת מה קורה. או שאחד מאנשי העמותה יועיל בטובו לעדכן אותנו מה היה בדיון.התפרסם פרוטוקול של הדיון האחרון מה31/5/22
2022-06-20-Protocol.docx
האמת כאחד שלא מבין בתכנות הרוב שם בשבילי נראה כמו סנסקריטית עתיקה
אבל בסך הכל יש שם סיכום של גופי הטענות של הצדדים ותשובות של כל צד על הטענות של הצד השני
החלטה אמורה לינתן תוך 8-9 חודשים
נקווה לטוב -
האמת כאחד שלא מבין בתכנות הרוב שם בשבילי נראה כמו סנסקריטית עתיקה
לענ"ד גם מי שכן מתכנת שמבין מה הולך שם, הדבר אומר דרשני...
העיקומים והתפלפלויות המשפטיים לא אמורים להיות נחלת המתכנת ישר השכל -
@yzahn
להבנתי, מתקיים שם וויכוח על כמה פרסומים קודמים - שהעו"ד של נטפרי הביא - שבהם כבר רואים חלקים מהפטנט, מה שמוכיח בעצם שבפטנט שלהם לא היתה המצאה.
העיקומים והתפלפלויות, באים כדי להוכיח האם הפרסומים האלו אכן נוגעים במה שהפטנט נוגע או לא. -
@yzahn זה בדיוק אותו דבר כמו שהיה בבתי משפט בחו"ל שהיהודים תמיד היו צריכים להוכיח שהם לא אשמים
גם אם השכל הישר היה אומר שלא וד"ל.
לדעתי אם זה לא היה נוגע לנושא המרכזי בעולם שזה למכר כמה שיותר את האנשים והעי"כ להרוויח כסף וזה
כמובן ע"י האינטרנט הפרוץ
אז מזמן היו מעיפים אותם מכל המדרגות. -
@ליכט אמר בקיבלתי סימן.:
@yzahn
להבנתי, מתקיים שם וויכוח על כמה פרסומים קודמים - שהעו"ד של נטפרי הביא - שבהם כבר רואים חלקים מהפטנט, מה שמוכיח בעצם שבפטנט שלהם לא היתה המצאה.
העיקומים והתפלפלויות, באים כדי להוכיח האם הפרסומים האלו אכן נוגעים במה שהפטנט נוגע או לא.הטיעונים שמועלים שם הזויים, למשל פטנט שמסיר את ה-URL של קישור לווירוסים, אבל הם מתעקשים שהפטנט שלהם שונה כי מסיר גם את התוכן שמוצג למשתמש, בעוד שלגבי הפטנט ההוא הם טוענים שהכוונה היא להחליף את הקישור בקישור דמה בצורה שלא תזוהה ויזואלית.
הצד של נטפרי הביא מספר הוכחות מפטנטים קודמים שביצעו מניפולציה על רכיבים ב-HTML ודפי אינטרנט והצד שכנגד מתפתל להסביר למה אצלו זה שונה. -
על פניו נראה שבעלת הפטנט בבעיה רצינית.
-
אגב, עורכי הדין של הנתבעת טענו שאין היררכיה בתגית
title
וממילא לא היה פטנט קודם שסינן לפי היררכיה. המאמרים הבאים סותרים במקצת את הטענה הזו:
https://www.geeksforgeeks.org/tags-vs-elements-vs-attributes-in-html/
https://www.tutorialrepublic.com/html-tutorial/html-elements.php -
תגידו משעמם לכם חבריא?
מה זה הדיון הארוך והמפולסף הזה?
תנסו לעזור מה שאתם יכולים אם אתם יכולים
אבל כל הבלה בלה בלה הזה ממש מיותר
וק"ו ההשמצות של כל החברות האחרות
ממש גובלות (או לא גובלות) בלשון הרע -
-
@סוד מכל האתר המפורט פו זה הפוסט היחיד שפתחת והגבת עליו
עזוב זה תוכן מסובך מדי בפרט לחדשים
תיכנס אליו בעוד כמה חודשים אחרי שתכיר קצת את המערכת פו
כרגע אתה מוזמן להכיר את האתר ולסייר באיזורים יותר מעניינים כמו "הצעות לדברים חדשים בנטפרי ועוד" -
עדכון קצר מהיום
נטספארק הגישה בקשה לתיקון הפרוטוקול שלטענתה נפלו בו טעויות
(פרשנות אפשרית שלי, נטספארק מבינה שהסיפור לא יגמר אצל רשם הפטנטים והיא מתכוננת אולי לערעור שיהא על תוצאות המשפט ולכן חשוב לה שהפרוטוקול ישקף את מה שהתנהל בדיון)
ולמחרת, נטפרי צריכה להשיב תוך שבוע על התיקון
-
עדכונון, נטפרי אישרה את הפרוטוקול.
ממתינים כעת לתגובת השופטת.
(בעיקרון השופטת כנראה תתן את פסק הדין בימים הקרובים - בתום שישה חודשים מהדיון שהיה ב31/05/22.
אולי נטספארק במהלך האחרון חשבו שנטפרי לא יזרמו עם התיקונים ושוב זה יימרח לעוד תקופה. וזה מסביר את העובדה שהם חיכו לרגע האחרון להגיש את התיקונים לפרוטוקול. וד"ל)
-
יש החלטה. נטפרי הפסידה.
אני מאמין שכעת יושבים ודנים במשמעות ההחלטה ומה אפשר לעשות במישור המשפטי ובמישורים נוספים.
צריך רחמי שמים מרובים.
-
-
יש החלטה. נטפרי הפסידה.
אני מאמין שכעת יושבים ודנים במשמעות ההחלטה ומה אפשר לעשות במישור המשפטי ובמישורים נוספים.
צריך רחמי שמים מרובים.
כמו בחנוכה, כשהאור גבר על החושך, כך נצא מצרה לרוחה.
מה זה אומר למשתמשי נטפרי?
-
@יוסף-חיים-16 זה נראה רע לחלוטין
@magicode זה אומר התרמה נוספת ? -
נטפרי לא משתמשת בפטנט הזה אז לדעתי גם אם הם יתבעו לא יקרה כלום.
-
@magicode טוב שעדכנת מיידיית כי כבר עמדתי לפרסם גיוועלד לאחרים ואני משאר שאני לא היחיד שכמעת עשה זאת