בזק מצב מהירות האינטרנט
-
-
עכשיו היה ניתוק של כמה דקות בבזק, וכן לפני שעה ורבע
יש התקדמות במציאת התקלה? -
@nigun אפשר לקבל את הסקריפט ?
-
@יהודה-12
הוא שיתף את הסקריפט בפוסט שלו -
@nigun יש לך עומסים על הקו ?
כי כשיש עומסים יש נפילות, (בכל ספק). -
@יהודה-12
אתה יכול לראות מהלוג שזה בשעות הבוקר
לא נראה לי שזה נחשב לשעות העומס. -
@yonig20 אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
עכשיו היה ניתוק של כמה דקות בבזק, וכן לפני שעה ורבע
יש התקדמות במציאת התקלה?באיזה חבילה אתה נמצא?
-
@nigun לא התכוונתי לעומסים חיצוניים, התכוונתי לעומסים בתוך הרשת, לפעמים כשיש מידי הרבה מכשירים על ראוטר לא מספיק חזק, הוא קורס הרבה.
-
@יהודה-12
האינטרנט לא היה בשימוש בכלל ברוב המקרים
אם לא הסקריפט הנ"ל הייתי שם לב רק ל2-3 נפילות
בנפילות ששמתי לב אליהם בזמן באמת, ראיתי שהמנורה של הDSL בראוטר מהבהבת בנסיון התחברות מחדש וכו' -
@nigun תקלת תשתית, ככה"נ
-
@רמיזא
הגיע טכנאי של בזק ולא מצא כלום
וגם הספק לא מוצא בעיה בצד שלו -
@aiib
100MB -
@yonig20 פשוט אני מאד מסתפק אני היום ב019 והבדיקות תקינות לגמרי [אולי למעט הפינג- 29] אבל האינטרנט איטי ברמה מעצבנת והתחלתי לשמוח שיש את בזק... אבל עכשיו...
-
@aiib בעיקרון אין סיבה שמעבר לספק בזק ישפר מהירות, הרי זה אותה תשתית.
כן צריך לבדוק בעיות תשתית, להגדיל חבילה, ולנסות להחליף ספק, אבל אני לא חושב שלבזק אמור להיות יכולות קסם כלשהן
המעלה העיקרית של בזק זה השירות, ושיש לך מישהו אחד שאחראי גם על ספק וגם על תשתית ואפשר לפנות אליו במקרה תקלה ולא לפנות לספק שיפנה לבזק... -
@צדיק-תמים ראשית הכל תלוי רק בתשתית הביתית? אין שום תועלת בתשתית אצל החברה עצמה, כלומר השרתים וכדו'?
וגם לגבי מה שאתה אומר בשירות, יש לי צד שהתשתית בתוך הדירה ממש לא בצורה טובה וזה נעשה ע"י 019 אולי בזק יעשו את זה בצורה מקצועית.
-
@aiib כשיש תשתית טובה, כל הספקים יתנו מהירות טובה.
@aiib אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
וגם לגבי מה שאתה אומר בשירות, יש לי צד שהתשתית בתוך הדירה ממש לא בצורה טובה וזה נעשה ע"י 019 אולי בזק יעשו את זה בצורה מקצועית.
ממתי ספק מסדר תשתית? ובכלל, תשתית בתוך הדירה זה למיטב ידיעתי אחריות של הקבלן...
-
@צדיק-תמים אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
ממתי ספק מסדר תשתית? ובכלל, תשתית בתוך הדירה זה למיטב ידיעתי אחריות של הקבלן...
לפי החוק ספק מסדר נקודה אחת בתוך הבית.
אז נכון שהוא יכול להתחמק ולשים לך במיקום שלא נח לך אבל בדרך כלל הם מסדרים במיקום טוב עבורך. רק שכיום החוטים מלופפים עם דבק... -
@aiib גם בזק יודעים ללפף עם דבק אל תתרגש
מנסיון.לגבי איכות החיבור בבזק רגיל באופן כללי יש לי מהירות סבירה (80/5) באינטרנט בזק רגיל וזה אותה מהירות שיש בלי הסינון.
אבל יש זמנים שבבדיקה עם סינון הוא נותן לי רק 50 הורדה. -
@אינו-יודע-לשאול בקיצור אז כל ההתרגשות הגדולה מספק נוסף זה רק עניין של שירות ולא עניין של איכות?
-
עכשיו היה ניתוק למשך כמה דקות,
היה דברים שכן עבדו בעת הניתוק.