פורום מתמחים
-
@מוישי-ב
אולי היה שינוי מהצד של מתמחים? -
@אחד-תם בתור אחד שמשתמש שם בקביעות, לא ראיתי שינוי ניכר לעין בפעילות הסטנדרטית בפורום
-
@יענקלה-לולו אמר בפורום מתמחים:
שלום אני רוצה לדעת מה קרה אם פורום מתחים זה חסום אצל כולם או לא תודה רבה ויום טוב
הפורום עצמו פתוח בנטפרי
אתה מתכוון אולי לקבצים? -
@nh-local התכוונתי שינוי טכני שגרם לנטפרי לזהות אותו כאתר חדש
-
@אחד-תם לפי התגובה שלהם לאחר מספר פניות בנושא, נראה שזהו לא שינוי טכני אלא מהותי
-
@בדיקה אמר בפורום מתמחים:
@יענקלה-לולו אאולי נבקש מהרב @magicode הסבר מה קרה למתממחים טופ?
לפי מה ששמעתי היה שם קבצים שלא מתאימים למדיניות של נטפרי ולכן זה הוגדר על סינון כמו כל אתר שיש מצב לקבצים כאלו.
טכנית אפשר לשנות את זה אם מישהו יקח אחריות על מה שמעלים לשמה. -
@magicode בסדר אני מבין ואני אוחז שזה צודק אבל לא עד כדי כך, צריכים ללכת ולבדוק מה קרה אבל, עד כדי לחסום את כל הקבצים, את זה אני לא מבין אני סובר שצריך לחפש פיתרון נקודתי.
ואני סובר כן, משום שפורום מתמחים מונע המון אנשים להסתובב באתרים שלא ראויום, ובזכותם יש למשתמשי נטפרי מה שהם צריכים מבלי להיות בחסימה פסולה וכו'. -
@יענקלה-לולו
@magicode כתב בפירוש שאם מישהו ייקח אחריות זה יוכל להיפתח עכשיו הכדור עבר אליהם.
זה נוהל די ברור בנטפרי והוזכר כבר כמה פעמים בפורום לגבי כל אתר שיש אפשרות להעלות קבצים ברגע שהיה בעיות לא משנה כמה האתר מבורך אם לא תהיה אחריות על מה שעולה זה לא יכול להיפתח בלי סינון. -
@אינו-יודע-לשאול לא נראה לי שמשהו השתנה בפורם הזה בתקופה האחרונה, ובכל אופן עד היום נטפרי פתחו בהבינם את גודל הצורך למול הסיכון הקטן.
גם קבצים שעוברים סינון על ידי בודקי נטפרי עלול להיות תקלות, כבר פעמיים לפחות יצא לי לדווח על וידאו שאושר על ידי נטפרי, והיה שם קטע קצר של פריצות גמורה, לא שמעתי ש @magicode מתכנן לסגור לגמרי את הוידאו בגלל התקלות.
התהליך שעובר במשך השנים בנטפרי זה שבמישור הטכני יש שיפור לאורך הזמן, לדוגמה חנות חנות מיקרוספט שנפתחה ועד רבים. לעומת זאת מדיניות הסינון הולכת ומחמירה כל הזמן, לדג’ פורום אוצר הכחמה, צ’אט ועוד רבים.
אמנם בשביל רבים מהמשתמשים הדבר לא כל כך משנה, אבל נטפרי כיום זה מונופול ומונפול צריך להתחשב גם במיעוט.
לדעתי העובדה שמהלך כזה עובר ובפורום הבית של נטפרי רק משבחים את המהלך, נותנת למנהלים להבין שהדבר לא מעיק על הצרכנים, וחבל שכך. -
@י-ב אמר בפורום מתמחים:
לעומת זה מדיניות הסינון הולכת ומחמירה כל הזמן לדג’ פורום אוצר הכחמה, צ’אט ועוד רבים.
אמנם בשביל רבים מהמשתמשים הדבר לא כל כך משנה, אבל נטפרי כיום זה מונופול ומונפול צריך להתחשב גם במיעוט.
לדעתי העובדה שמהלך כזה עובר ובפורום הבית של נטפרי רק משבחים את המהלך נותנת למנהלים להבין שהדבר לא מעיק על הצרכנים, וחבל שכך.הדוגמא של פורום אוצר החכמה זה הוכחה שאין שום תהליכים שמחמירים אלא תמיד נטפרי התערבו במקום שהרבנים אמרו להם להתערב.
לומר נטפרי הוא מונופול תאורתי זה נכון אבל במבחן המציאות לצערנו יש הרבה שמתחברים לכל מיני חברות אחרות אז אי אפשר לקרוא להם מונופול.
בעיניי נטפרי הוא המציא את המושג להתחשב גם במיעוט לכן לא כך נראה לי הגיוני ללמד אותם איך לעשות את מה שהם עושים כל כך המון זמן
כמובן דברים אלו נאמרו על דעתי האישית
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@magicode אמר בפורום מתמחים:
טכנית אפשר לשנות את זה אם מישהו יקח אחריות על מה שמעלים לשמה.
מה רע באלפי משתמשי נטפרי באתר מתמחים שיקחו על כך אחריות!
לא חושב שכזה קשה להוסיף שם לחצן קטן -
@מיכאלוש אמר בפורום מתמחים:
לא חושב שכזה קשה להוסיף שם לחצן קטןנכון
זה בהגזמה לחסום אתר שלם
שיעלו אולי את הנקודות ואת מהירות ההמתנה ואז יחסמו אתר שלם -
@משוש אמר בפורום מתמחים:
לא חושב שכזה קשה להוסיף שם לחצן קטןנכון
זה בהגזמה לחסום אתר שלם
שיעלו אולי את הנקודות ואת מהירות ההמתנה ואז יחסמו אתר שלםלא חסמו אתר שלם, האתר פתוח ורק הקבצים המצורפים צריכים בדיקה.
מה הקשר נקודות ומהירות התגובה, כאן ברור לכל שנטפרי עושים מה שהם יכולים, ואולי מעבר.
נא להיות עניניים. -
@י-ב אמר בפורום מתמחים:
לא חסמו אתר שלם, האתר פתוח ורק הקבצים המצורפים צריכים בדיקה.
זה לא כזה רק אין שום סיבה בעולם שיצטרכו לשלוח לבדיקה כל קובץ bat docx וכו'
אם מתוך 1000000000000 קבצים שנמאים על השרתים של מתמחים נמצאו כמה בעייתים ניתן למצוא דרך לחסום רק אותם -
@י-ב אמר בפורום מתמחים:
לא חסמו אתר שלם, האתר פתוח ורק הקבצים המצורפים צריכים בדיקה.
זה לא כזה רק אין שום סיבה בעולם שיצטרכו לשלוח לבדיקה כל קובץ bat docx וכו'
אם מתוך 1000000000000 קבצים שנמאים על השרתים של מתמחים נמצאו כמה בעייתים ניתן למצוא דרך לחסום רק אותםאין איך לדעת על איזה קבצים מדובר
ואיך העבירו אותם
יתכן מאד שזה לינקים שלא פורסמו בפועל
אלא רק בטיוטה ואז נשלחו בצאט או משהו כזה -
@a0533057932 נו אז זה יותר סיבה לא לחסום אותם
-
@a0533057932 נו אז זה יותר סיבה לא לחסום אותם
להפך
זה אומר שמשתמשים במתמחים להעביר קבצים אבורים
ולכן אין ברירה אלא להעביר אותם סינון -
@a0533057932 לא בהכרח המספרים האלו כוללים גם מליוני תמונות שכבר בכל מקרה נבדקו ע"י נטפרי