בזק מצב מהירות האינטרנט
-
@י-פל בלי לחץ.
-
@magicode אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
אני יכתוב פה מה זיהתי אתמול אולי זה יעזור.
זיהתי גורם שתוקף את השרת במתקפת DDOS. אני לא יודע אם זה מכוון או סתם.
בזק עשו שינויים היום להגדרות שמונעות את זה. תעדכנו האם זה מועיל.
אני מקווה שאם הגורם שעושה את זה קורא את ההודעות שלא יהיה לו מידע כדי להצליח לבצע מתקפה נוספת.תודה על העדכון
אצלי אני עדיין חווה איטיות מציקה
מקווה שתחלוף -
עכשיו אפילו האתר של בזק לא עובד
-
לאחר דין ודברים במייל מול נטפרי, עלי לבשר בצער, שככל הנראה אין פתרון לנושא של בזק, ולפחות בזמן הקרוב.
מי שדחוף לו המהירות, מוזמן לעבור לסלקום ולשלם על תשתית וספק, ובנפרד לקחת ספק חיצוני לסיבים כמו "עמית נט" או itc, (מי שעושה פחות בעיות, אולי @יוסי-תקשורת יעדכן). -
@davd גם אני חיברתי עכשיו קו של בזק (לא סיבים) והמצב מזעזע ...
יש לי שם גם 2 קוים של אר אל, והם עובדים מצויין.דווקא בסיבים האופטיים הם יותר בסדר יחסית
-
@davd
או לקחת הכל ישירות מ 019 -
@davd אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
לאחר דין ודברים במייל מול נטפרי, עלי לבשר בצער, שככל הנראה אין פתרון לנושא של בזק, ולפחות בזמן הקרוב.
מי שדחוף לו המהירות, מוזמן לעבור לסלקום ולשלם על תשתית וספק, ובנפרד לקחת ספק חיצוני לסיבים כמו "עמית נט" או itc, (מי שעושה פחות בעיות, אולי @יוסי-תקשורת יעדכן).שכחתי לציין שהיה שיפור, כעת חבילה של 1 ג'יגה כבר מגיע ל 500 מגה, אבל עדיין זה לא מה שאפשר לקבל ביוזר אחר...
-
@zeevgros אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
@davd
או לקחת הכל ישירות מ 019יש להם סיבים?
-
@davd אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
מי שדחוף לו המהירות, מוזמן לעבור לסלקום ולשלם על תשתית וספק, ובנפרד לקחת ספק חיצוני לסיבים כמו "עמית נט" או itc, (מי שעושה פחות בעיות, אולי @יוסי-תקשורת יעדכן).אפשר להתחבר דרכנו לבאנדל של עמית - סיבים תשתית וספק בעלות מחרי קבוע ל 3 שנים ....
-
-
אני מעלה תמונה רק כדי שאנשים יבינו מה ההבדל בין בזק לאר אל.
מדובר על ראוטר עסקי של צ'ק פוינט שאפשר לחבר לו 2 קוים, (למי שיש בזק זה די נצרך ...). -
@יהודה-12
עדכון, גילוי נאות :
עברתי לאר אל ועדיין היו בעיות בקו.
דיברתי עם הטכנאי של אר אל,, והוא אמר לי שזה בעיה חשמלית. הגעתי למקום וגיליתי שהטכנאי של בזק לא חיבר מספיק טוב את הקו החדש ומזה הגיעו הבעיות.
אחרי שסידרתי את החיבורים (בארון של בזק, בתוך הבניין) הקו הסתדר, מה שהבאתי צילום מסך למעלה שיש תקלות בקו של בזק זה לא מדוייק. -
@יהודה-12
אז להשלמת התמונה תן לנו תמונת מצב להשוואה בין בזק לRL -
@izik אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
@יהודה-12
אז להשלמת התמונה תן לנו תמונת מצב להשוואה בין בזק לRLלא נראה לי שהוא יכול. הרי הבעיות בבזק היו בגלל בעיה בחיבור וכעת הוא בודק ללא בעיית חיבור
-
@aiib כפי שהראה בתמונה יש לו את היכולת להשוות חיבורים
שישווה לטובת הקהל -
@izik כבר העברתי את הקו של בזק לאר אל, אז כבר אין לי אפשרות.
-
אצלי לאחרונה ספק בזק עובד מצוין.
-
אצלי וביררתי אצל עוד כמה יש כל יום כל יום ניתוקים,
מה עושים!!!!
-
@בר-מזל אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
אצלי וביררתי אצל עוד כמה יש כל יום כל יום ניתוקים,
מה עושים!!!!
עוזבים את בזק!!!!
מאוד מעניין שבמקרה שלנו נטפרי החליטו כנראה שלא מעניין אותם.
כל מה שעשיתי, פניתי לבזק פניתי לנטפרי, גם רגיל וגם אישי, היה אצלי טכנאי שאמר לי שאין לו מה לעשות..., אפילו הייתי פעם עם נציג של בזק מעל שעה, וכבר עשו שיחות ביחד עם נטפרי, וכבר הייתי בטוח שהנה אוטוטו יש כבר נציגים משני צידי המתרס שביחד ינסו לפתור את זה
אך לאכזבתי באיזשהו שלב הנציג של בזק אמר שהוא לא יכול להמשיך ככה בטלפון שבור והציע לי באדיבות לפנות ישירות לנטפרי ולוודא מולם שאין הבעיה אצליהם, שאלתי בחשש איך אני יגיע לנטפרי, (ביודעני שכל הצינורות הרשמיים כבר יודעים מהבעיה), אך הוא הרגיע אותי שהוא מעביר אותי עכשיו לנטפרי, אוקיי כבר שמחתי
אך מה רבה הייתה אכזבתי כאשר לאחר ההעברה הגעתי פשוט למרכזייה הראשית של נטפרי ולאחר כל התהליכים הרגילים הגעתי לנציגה שאמרה לי באדיבות שאין לה איך לעזור לי מכיון שזה נמצא בטיפול אצל הצוות הבכיר.
לא הואילו כל תחנוני שעד שיש כבר נציג מבזק שמוכן לגלות את הבעיה, שלפחות מהצד שלהם ישתפו פעולה, אך כל זה עלה בתוהו.לסיכום העגום מאיך שאני רואה את זה.
בפעם הראשונה בחיי מאז שאני לקוח נטפרי (כבר מעל 6 שנים), שאני יכול להגיד שגליתי, התעלמות, אדישות, וחוסר רצון אמיתי לטפל בבעיה.לסיכום אסיים במשפט שכתב לי אחד מנטפרי, אם זה יש לך בעיה, אז תחזור לסלקום.
-
לסיכום העגום מאיך שאני רואה את זה.
בפעם הראשונה בחיי מאז שאני לקוח נטפרי (כבר מעל 6 שנים), שאני יכול להגיד שגליתי, התעלמות, אדישות, וחוסר רצון אמיתי לטפל בבעיה.ייתכן שהתייאשו מלמצוא את מקור הבעיה וייתכן שעדיין עובדים, אבל אדישות? חוסר רצון אמיתי לטפל בבעיה?
רק אספר לך ש @magicode היה מחובר למחשב שלי בשליטה מרחוק לפני כמה שבועות כ40 דקות עד 00:30 בלילה, ושבר את הראש בניסיון להבין מה מקור הבעיה.
אני ממש לא הרגשתי אדישות וחוסר רצון.