נטפרי לציבור הדתי-לאומי
-
@נאור-אברג-ל
https://www.ybe.org.il/frontpage/אתר-ישיבה/
אם לזה הכוונה, פתוח בנטפרי.
חלק מהאתר חסום -
@מתי-ו לא זה לא האתר, זה רק האתר של ישיבת בית אל (שאתר ישיבה שייך להם).
הכניסה לאתר מהקישור ששלחת, יש שם כפתור "לאתר לחץ כאן>>" שמוביל לאתר ישיבה. -
@נאור-אברג-ל אמר בנטפרי לציבור הדתי-לאומי:
הכניסה לאתר מהקישור ששלחת, יש שם כפתור "לאתר לחץ כאן>>" שמוביל לאתר ישיבה.
תכניס פה את הקישורים ונבדוק אותם
כל קישור עם השם של האתר -
@יוסף-הלוי שתי האתרים שהוא ציין חסומים, מלבד אתר כושרות
-
@יוסף-הלוי אני בכול מקרה נותן את האתרים הללו בתור דוגמה בגלל שהם אתרים מאוד רווחים בציבור שלנו, לפי מה שהבנתי זו חסימה עקבית של אתרים דתיים-לאומיים או דפים עם תוכן דתי-לאומי, ולא חסימה פרטית.
-
פוסט זה נמחק! -
@נאור-אברג-ל
כל הכבוד לך, נאור.גם אני חושב שהגון לפתוח את האתרים שציינת.
אך, שים לב שנטפרי אינה חברת סינון לאינטרנט כשר, אלא עמותה ללא מטרות רווח ליצירת אינטרנט 'חרדי'.
יש גם אתרים חרדים תורניים שחסומים (כמו בית מדרש הגר"א או פורום אוצר החכמה), מאחר והשקפתם לפעמים לא מתאימה במאה אחוז לבחורים מן המיינסטרים החרדי (עפ"י הוראת רבנים מהמיינסטרים).
כלומר, גם אם זה תורת אלוקים חיים, אבל אם זה לא חרדי מיינסטרים, אז זה חסום לשימוש. אין לראות בזה פגיעה בציבור הדתי לאומי, כאמור זה סינון חרדי ולא סינון כשר או טהור.
אין מה לעשות, זה מה שיש, ולא עוזר להתלונן או לבקש וכו'.
מי שרוצה נטפרי, חייב להתפשר..
בהצלחה
-
@נאור-אברג-ל גם אני דתי לאומי.
אני משתמש בנטפרי - וזה אכן יוצר לי לא מעט קשיים. תשקול היטב אם זה מתאים לך. הם לא הסינון היחיד בשוק. {לכל שאר חברי הפורום - אין טעם לפתוח ויכוח בנושא. דעתי ידועה.}
לגבי פתיחה לציבור הדתי, @נדל-ן צודק, ואתה מוזמן לראות מה כתב @Magicode (מקים ומנהל נטפרי) כאן, על אותה שאלה (כשאני שאלתי):
https://forum.netfree.link/post/108980 -
@נאור-אברג-ל זכור לי שאחד המנהלים כתב כאן פעם שהסיבה שחוסמים אתרים דתלים היא בגלל שהם לא מכירים את הרבנים שם מספיק ולא יודעים על מי אפשר לסמוך, וזה ידרוש מהם משאבים לברר על כל רב ורב, לכן זו ההנחיה הכללית.
יכול להיות שאני טועה בזכרון שלי, אל תסמוך עלי. -
@someuser אמר בנטפרי לציבור הדתי-לאומי:
@נאור-אברג-ל זכור לי שאחד המנהלים כתב כאן פעם שהסיבה שחוסמים אתרים דתלים היא בגלל שהם לא מכירים את הרבנים שם מספיק ולא יודעים על מי אפשר לסמוך, וזה ידרוש מהם משאבים לברר על כל רב ורב, לכן זו ההנחיה הכללית.
יכול להיות שאני טועה בזכרון שלי, אל תסמוך עלי.ככה כתוב בויקי
בנוסף, ישנם אתרים של הציבור הדת"ל שחסומים בנטפרי, אף כאשר התוכן מקובל על הציבור החרדי וזאת, מכיוון שבציבור החרדי אנו מכירים את הרבנים ואת דעותיהם ויודעים מה מקובל לפתוח ומה לא. אך בציבור הדת"ל איננו מכירים את הרבנים, והיות ואין לנטפרי יכולת להקשיב לשיעורים ולהכריע על פיהם, או ללכת ולהכיר את כל המנעד הרחב של הרבנים, נטפרי נמנעים מלפתוח.
-
@מישהו12 קודם כול תודה רבה, ואיזה עוד סינונים יש בשוק שמשתווים לנטפרי?
כרגע אני עם נטספארק ברמת חסימה גבוהה מאוד. -
@נאור-אברג-ל
אתה מסתמא מבין שהשאלה האחרונה כבר לא שייכת לפורום נטפרי.
והיא עלולה לגרור לשיח לא כ"כ לענין.
עדיף לעצור בשלב הזה.בהצלחה!