מסלול מופחת סיכונים למתכנתים
-
@אינו-יודע-לשאול אמר במסלול מופחת סיכונים למתכנתים:
@ברצינות פרוג זה לא נצרך לתיכנות כל מה שאפשר להשיג שם ניתן להשיג בתחומים
זו דעתך, דעתי שונה
ואני לא חושב שכאן המקום הנכון לדון על זה -
@ברצינות אני לא מצאתי אתר תיכנות שחסום לי בגלל מופחת סיכונים כלפיך שפרוג הוא האתר שאתה שואל את לבטיך בתכנות תבקש שיפתחו לך אישית בכללות פרוג לא עונה להגדרה של מופחת סיכונים
ואני אישית קשה לי לשאול באתר שלא מיועד לתיכנות בגלל בזבוז זמן של משועממים שמנסים לענות לך בלי ידע וניסיון -
@ברצינות אני מפחד מהיום שזה ייפתח במסלול הזה
מבחינתי האתר הזה הוא אויב האדם העובד -
@ברצינות אני מפחד מהיום שזה ייפתח במסלול הזה
מבחינתי האתר הזה הוא אויב האדם העובדמעולם לא ביקשתי לפתוח את פרוג במסלול מופחת סיכונים, רק את GPT
-
השם מופחת סיכונים הוא שם עם משמעות זה לא סתם מיתוג.
ולכן לעשות מסלול מופחת סיכונים שפתוח שמה צאט AI זה להתעלם מן היעוד והשם של המסלול. -
@magicode בתור מתכנתת , ממש קשה לי להסתדר בלי chatGPT לצרכי העבודה (וניסיתי בלי)
אני מעונינת במסלול מופחת סיכונים , עם המשמעות שלו ולא סתם כמיתוג...
לא הייתי רוצה לעבור למסלול פתוח רק בשביל זה.
אני חושבת שchatGPT בשונה מאתרי חדשות וכו' הוא כלי שבאמת נצרך לצורך עבודה והוא בקטגוריה שונה שאולי מצריכה חשיבה על פתרון ספציפי לאנשים שצריכים . בפרט שככל שיעבור הזמן השימוש בו רק ילך ויתרחב.
אשמח שיהיה הסבר למדיניות של נטפרי בענין (כי זה פשוט נחסם ביום בהיר ללא הודעה ) -
@רחל-מ אני גם בעד משהו כזה, וגם חושב שאף אם לא נקרא אותו "מופחת סיכונים", בכל זאת שיהיה מסלול למתכנתים בלי חדשות, אתרים ממכרים, אתרים של תרבות חיצונית וכו'. בכל זאת כרגע אתם יכולים לעבור למסלול הכי פתוח וליצור לכם פרופיל שחוסם לכם את אותם תגיות שחסמו במסלול מופחת סיכונים חוץ מ-chat gpt, ורק תנו את הסיסמה למישהו אחר.
-
@לא-מתייאש אולי באמת זה יהיה הפתרון שלי, אבל מן הסתם יש עוד הרבה אנשים עם בעיה דומה, ככה שאולי כדאי לחשוב על פתרון מערכתי יותר.
מי שנמצא תחת קהילה ספציפית, לפעמים יותר קל לפתוח אתרים שנצרכים בלבד, בלי לשנות את כל המסלול
אבל לא תמיד יש מספיק תמיכה ע"י הקהילות -
@רחל-מ אמר במסלול מופחת סיכונים למתכנתים:
@לא-מתייאש אבל מן הסתם יש עוד הרבה אנשים עם בעיה דומה, ככה שאולי כדאי לחשוב על פתרון מערכתי יותר.
אני מסכים איתכם, chatgpt עדיין לא בן שנה, בעוד כמה שנים, אני מדמיין שעובד שלא ישתמש בבינה מלאכותית כדי לעבוד, אף אחד לא ירצה אותו אפילו בחינם, וזה יהיה בצדק לדעתי, למה לשלם אחד שלוקח פי 10 יותר זמן מהשני. ולא לשכוח שהם רק התחילו עם הבינה מלאכותית, מה יהיה בעוד 4 שנים?
-
@לא-מתייאש אולי יהיה GPT שמיועד רק לתיכנות ואז יוכלו לפתוח גם במסלול מופחת סיכונים
-
אני באמת לא מבין מה לא ברור פה.
מופחת סיכונים זה מסלול שכל דבר שנטפרי יודעת עליו שהוא מסוכן ברמה מסויימת היא חוסמת אותו. זה השם והמהות של המסלול ולא סתם נטפרי מוכנה שישלמו עליו פחות למרות שהוא לוקח תמיכה יותר. גם בגלל כל התלונות כדוגמת זה.
GPT זה אקסטרה בעיה וסיכון. זה על הגבול שהיו בכלל צריכים לחסום את זה בנטפרי.
אני אפילו לא מבין מה ההבהרות שצריך להסביר בעניין הזה.
זה ידוע לכל מי שמצטרף למסלול שמחר מחרותיים נטפרי תמצא עוד אתר או עוד שירות שהוא מסוכן והיא תחסום אותו זה חלק מהמסלול.
זה לא מסלול נצרך למתכנתים. זה מסלול "מפוחת סיכונים". -
@magicode אמר במסלול מופחת סיכונים למתכנתים:
זה לא מסלול נצרך למתכנתים. זה מסלול "מפוחת סיכונים".
אוקי, אז במקום לדבר על המסלול הקיים ”מופחת סיכונים”
בא נדבר על מסלול חדש ונקרא לזה מסלול ”ניהול סיכונים” -
@אחד-תם אמר במסלול מופחת סיכונים למתכנתים:
בא נדבר על מסלול חדש ונקרא לזה מסלול ”ניהול סיכונים”כתבתי את זה למעלה :
@לא-מתייאש אמר במסלול מופחת סיכונים למתכנתים:
אני גם בעד משהו כזה, וגם חושב שאף אם לא נקרא אותו "מופחת סיכונים", בכל זאת שיהיה מסלול למתכנתים בלי חדשות, אתרים ממכרים, אתרים של תרבות חיצונית וכו'.
@magicode לא בקשנו שיהיה יותר זול גם כן, רק משהו בלי חדשות וכו.
-
@אחד-תם אמר במסלול מופחת סיכונים למתכנתים:
בא נדבר על מסלול חדש ונקרא לזה מסלול ”ניהול סיכונים”אני לא חושב שנטפרי צריכה לעשות מסלול נוסף שהמשמעות שלו ממש לא ברורה.
מספיק משמעות ברורה אנשים מתעקשים לא להבין. -
@magicode אני לא קשור, רק על תקן יועץ בחינם
אגב, לאחרונה הוצע כאן אפשרות ליצור לבד תגיות
זה יאפשר למשתמשים ליצור לבד מסלולים בקלות ולשתף עם אחרים
וזה לא יהיה קשור לנטפרי -
יש משהו די דומה, נקרא 'נטפרי אישי'
זו קהילה לכל דבר, רק שההגדרות הן שלך.
הגדרות הסינון נעולות, ובשביל לפתוח אתר אתה צריך לשלוח פניה לנטפרי
תחסום שם את כל מה ש'מופחת סיכונים' חוסם, ותפתח את GPT
ואתה יכול לבקש מהם מראש שבשביל לפתוח אתר ידרשו ממך לשלם 20 ש"ח, וימתינו פרק זמן מסויים עד הפתיחה
שאלו בערך התנאים של מעבר ממסלול מופחת סיכונים למסלול הכי פתוח -
@yp אמר במסלול מופחת סיכונים למתכנתים:
ואתה יכול לבקש מהם מראש שבשביל לפתוח אתר ידרשו ממך לשלם 20 ש"ח, וימתינו פרק זמן מסויים עד הפתיחה
שאלו בערך התנאים של מעבר ממסלול מופחת סיכונים למסלול הכי פתוחזה חדש לי, אתה יודע את זה מנסיון?
-
פוסט זה נמחק! -
@י-ב אמר במסלול מופחת סיכונים למתכנתים:
זה חדש לי, אתה יודע את זה מנסיון?
-
@ברצינות פרוג זה לא נצרך לתיכנות כל מה שאפשר להשיג שם ניתן להשיג בתחומים
אני כותב כאן את הפוסט הזה כי נראה שיש אנשים שנהנים ללכלך על פרוג, לכן צריך שתהיה כאן תגובה עניינית
אני באופן אישי קיבלתי יותר מידע שימושי בתכנות בפרוג מאשר בתחומים
היקף הפעילות של תחומים בתכנות ובניית אתרים קטן בהשוואה מול פרוג
וזה לא כולל את הקבוצה הסגורה של המתכנתות בפרוגנ.ב. סיימתי את העיסוק בנושא ואין בכוונתי להגיב לאלו שמנסים ליצור פרובוקציות