בזק מצב מהירות האינטרנט
-
@magicode אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
@יהודה-12
אכן היה השבוע תקלה כזו ל 12 אחוז מלקוחות בזק בשעה שאמרת. מעבר לזה לא ידוע לנו על עוד תקלה או ניתוקים מאז שנעשו העבודות האחרונות.במוצ"ש האחרון לא היה אינטרנט
-
@מתי-ו
הסיב הוא לא עד המחשב. זה עלול להשפיע במקרה ואתה מחובר דרך וויפי או דרך כבל לא מספיק איכותי.בכל מקרה זה לא אשכול שצריך רק להתלונן. אשמח שמי שבבזק יעלה פה צילומי מסך של המהירות שיש לו גם אם היא טובה. זה לא הוגן שמציגים פה בפרום רק תלונות ושעובד תקין לא מצגים את זה בכלל.
-
@מתי-ו
הסיב הוא לא עד המחשב. זה עלול להשפיע במקרה ואתה מחובר דרך וויפי או דרך כבל לא מספיק איכותי.בכל מקרה זה לא אשכול שצריך רק להתלונן. אשמח שמי שבבזק יעלה פה צילומי מסך של המהירות שיש לו גם אם היא טובה. זה לא הוגן שמציגים פה בפרום רק תלונות ושעובד תקין לא מצגים את זה בכלל.
לי יש תשתית וספק בזק רגיל 10/100
וזה התוצאה
https://www.speedtest.net/result/14961604131.png
היה לי גם תשתית וספק בזק סיבים 100/1000 והיה לי הרבה פעמים איטיות מחרידה 5 מ"ב העלאה (זה היה לפני כחודש, כנראה טופל מאז - לא בדקתי) ועברתי לספק אחר וזה הרבה יותר טוב (כ-350 מ"ב העלאה וכ-80 מ"ב הורדה) עדיין לא המהירות שאני מקבל ללא נטפרי (כ-800 העלאה). -
@צבי-היימן
תבדוק בראוטר על איזה מהירות הוא מסונכן עם ה VDSL יכול להיות שזה המהירות המקסימלית שלו.
יכול להיות שזה גם מגבלות של וויפי אם בדקת דרך וויפי. -
@צבי-היימן
תבדוק בראוטר על איזה מהירות הוא מסונכן עם ה VDSL יכול להיות שזה המהירות המקסימלית שלו.
יכול להיות שזה גם מגבלות של וויפי אם בדקת דרך וויפי.תודה על המענה המהיר
בהתחלה (לפני כחצי שנה) היה לי מהירות יותר טובה ויציבה כ-70 מ"ב ובתקופה האחרונה זה ירד.
אנסה לבדוק בראוטר, כי אני לא שינתי כלום ובהתחלה זה עבד טוב.
עריכה:
ניסיתי לבדוק בראוטר, אני לא רואה איזה מגבלה (לא עשיתי שום שינוי בראוטר והיה לי מהירות יותר גבוהה), יש לי ראוטר BE של בזק. -
בכל מקרה זה לא אשכול שצריך רק להתלונן. אשמח שמי שבבזק יעלה פה צילומי מסך של המהירות שיש לו גם אם היא טובה. זה לא הוגן שמציגים פה בפרום רק תלונות ושעובד תקין לא מצגים את זה בכלל.
צילום מסך
מהירות 600/100
-
@magicode
א. המחשב מחובר לראוטר בי של בזק החדש תומך סיב במהירות גבוהה. חיבור קווי.ב. נכון אמנם שהכבל שמחבר בין הראוטר למחשב אינו תומך במהירות הגבוהה מ 100 מ"ב. ואני צריך לקנות כבל חדש. אבל אם הבעיה רק בהגבלה של הכבל הייתי צריך לקבל יותר סביב 100 מ"ב. ולא כפי שעכשיו, וודאי שלא אמור להיות האטה בשעות הצהריים.
ג. רק לציין לא התלוננתי על המהירות, ודי השלמתי עם המצב. כמובן בהבנה שאין לאף אחד אינטרס לדפוק אותי ואת שאר צרכני נטפרי.
ד. לבקש שגם מי שאין לו בעיה יעלה צילום מסך שהכל תקין לא יעזור לפתור את הבעיה שלי. זה כמו לבקש מאנשים בריאים לבוא לרופא להראות שיש גם בריאים.
ה. בשיא הרצינות, מאוד מעריך את העבודה שאתה עושה למען עם ישראל, והיהדות החרדית בפרט.
-
@מתי-ו
חשבת פעם למה הכבל שלך לא תומך במהירות של 100MB ? הרי יש לו 8 חוטים שזורים ל 4 כמו הכבל שכן תומך. אז מה הסיבה שהוא לא תומך?
הסיבה שהוא לא מספיק בנוי באופן שמסנן את הרעשים. וזה אומר שאם יש רעש חשמלי כלשהו זה מפריע לו והמהירות יורדת.
אז אתה צריך לבדוק מה קורה בשעות הצהרים שעושה רעש חשמלי רב מידי או לקנות כבל יותר טוב.תראה פה.
https://planetechusa.com/demystifying-ethernet-types-difference-between-cat5e-cat-6-and-cat7/ -
בכל מקרה זה לא אשכול שצריך רק להתלונן. אשמח שמי שבבזק יעלה פה צילומי מסך של המהירות שיש לו גם אם היא טובה. זה לא הוגן שמציגים פה בפרום רק תלונות ושעובד תקין לא מצגים את זה בכלל.
בזק לא סיב
זה המהירות המקסימלית שאפשרית כאן באיזור גם בלי נטפרי אבל עד התיקון האחרון בבזק הייתי מקבל בממוצע 40 ובמקרים מסויימים גם פחות מ10 -
@אינו-יודע-לשאול סתם שתדע, מומלץ לך מאוד לבקש לשדרג את קצב ההעלאה ל 10 מ"ב, זה מאוד משמעותי בגלישה, עם הפרש קטן במחיר.
-
@צבי-היימן אמר בבמבחן המציאות, בזק לא הוכיחו את עצמם...:
@מתי-ו
לי יש תשתית וספק בזק רגיל 10/100
וזה התוצאה
https://www.speedtest.net/result/14961604131.png
היה לי גם תשתית וספק בזק סיבים 100/1000 והיה לי הרבה פעמים איטיות מחרידה 5 מ"ב העלאה (זה היה לפני כחודש, כנראה טופל מאז - לא בדקתי) ועברתי לספק אחר וזה הרבה יותר טוב (כ-350 מ"ב העלאה וכ-80 מ"ב הורדה) עדיין לא המהירות שאני מקבל ללא נטפרי (כ-800 העלאה).וזה בתשתית סיבים שיש לי, החזרתי את הספק בזק וב"ה עובד מצוין (תוכנית לי 100/1000)
-
ממוצאי שבת
אין חצי שעה שהאינטרנט עובד רצוף
הנורה בBE אדומה כמעט כל הזמן
זה בעיה בספק נטפרי או בבזק? -
@a0533057932 אולי זה בעיה אצלך בתשתית, מגעים רופפים.
ראוטר ישן וכדו'.
מאיזה אזור אתה בארץ? -
לצערי, כל הזמן כל הזמן יש בעיות, וכמעט שאין כמה ימים רצופים ללא בעיות.
סיבים בזק נטפרי.והשאלה הנשאלת, למה?????????????
למה תשתית בזק עם ספק עמית נט עובד מצוין.
למה תשתית בזק עם ספק ITC עובד מצוין.
למה תשתיות של חברות אחרות, 019, סלקום, וכו', עם ספק נטפרי אחר עובדים מצוין
ולמה?
למה רק בזק עם ספק בזק נטפרי, נתקע כל הזמן????
למה? למה? למה?וכתבו כאן שזה לא לעניין שיש כאן רק תלונות, מה לעשות שזה מה שבזק נטפרי מציעים!!!!
אני מאמין שאם היה ימים רצופים ללא תקלות, שלא מתעוררים אחרי שבוע, אז לא היו מתלוננים
פשוט לטפל בבעיות אחת ולתמיד, לא רואה כל סיבה שבזק יהיו פחות מקצועיים מכל חברה אחרת. -
@davd
מתי שלכולם עבד מצוין האם גם לך עבד מצוין?
האם יש פה עוד מישהו שמזדהה עם הבעיה או שיש כאלה שלא מזדהים עם הבעיה ועובד להם מצוין. -
@magicode
את האמת שאני לא יודע, כי ממש כבר התייאשתיועד לימים האחרונים הייתי עם ספק אחר על התשתית של בזק (כלומר העדפתי להוציא עוד 50 שקל, כדי לקבל גלישה נורמלית, ושאוכל לעבוד).
מישהו אמר לי שכביכול מצאו את הבעיה של בזק, ש"מצב חסכון באנרגיה" היה מופעל בשרת, וזה היה קורה מידי פעם, וטיפלו שזה לא יקרה.
אז החלפתי בחזרה לספק שקיבלתי מבזק (שאני בכה וכה משלם על זה), אבל היום, יום אחרי שהחלפתי אני שוב נתקל בבעיות.
לצערי מדובר בבעיות התחילו מהרגע הראשון, (כמו שנכתב כאן), ואנחנו מתקרבים לשנה!, מאז שהתחילו לעבוד עם בזק, וההרגשה היא נורא...
החברה שהייתה אמורה לספק את ההכי טוב ואת ההכי מקצועי, נותנת בדיוק את ההפיך.
ולצערינו כל אחד זורק את האשמה על השני.
כאשר לבזק יש כאן יתרון, שכן הם מראים לכל מי שפונה אליהם שברגע שמחליפים לספק ללא נטפרי הכל בסדר...
אז מה?
רק בנטפרי יש הפרעות חשמליות של טלויזיות ישנות?
רק בנטפרי יכול פתאום להידלק מצב חסכון באנגריה?את האמת שאני לא יודע מה הבעיה, הכל זה השערות ושמועות, אבל זה השאלה שצריכים לשאול את עצמינו.
מצד שני גם נטפרי בספקים אחרים עובדים מצוין, אז מה קרה כאן בבזק?
לאלוקים פתרונים...
(אולי זה חלק מהגלות, שנרגיש קצת את הצער של חורבן הבית...). -
מבחינתי אתה היחיד שמתלונן בתקופה הזאת.
פשוט נהיה שקט מכל המתלוננים.
מנסיון שלי בטיפול בבאגים יכול להיות שרק אצלך הבעיה מופיעה.
עכשיו אם תקשה שזה לא יכול להיות הרי בחברות אחרות זה עובד.
זה לא קושיה על באגים. כי ככה זה באגים. צריך לחקור אותם היטב כי להבין מה הסיבה. -
אני נזכר שהיה להם עוד בעיה עם לקוחות נטפרי ביטול ה IPV6
תברר איתם האם לא נופל אצלך הבעיה הזאת. שגורמת יותר לניתוקים מאשר איטיות. -
האם רק אני סובל בבזק סיבים?
-
אני מקבל חצי ממה שאני אמור לקבל