האתגר והפתרון לבדיקת תמונות מרובות
-
@ברצינות מגיקוד פעם כתב פה שיש פיתוחים מורכבים ויש שמורכבים פחות היחס לביצוע הוא גם הצבעות אבל לא רק זה גם קלות הביצוע בדיקת תמונות מרובות זה מאוד מאוד מורכב לפחות על פי ידיעתי אני לא עובד בנטפרי אבל אני מתכנת קצת כדי לדעת מורכבות הענין הוא גם כתב שעובדים על זה שיהיה יותר מהר AI או משהו כזה כך שמה שלא מוזכר על בפיתוח זה כנראה שהם רוצים לפתור את כל בעיית מהירות ומגבלות בבדיקת התמונות
-
-
@אחד-תם אמר בהאתגר והפתרון לבדיקת תמונות מרובות:
@mcv7704 אמר בהאתגר והפתרון לבדיקת תמונות מרובות:
אולי כדאי לתת קדימות למאגרי תמונות פופולריים
כגון שטרסטוק, פריפיק וכדו'
(שיהיו קודמים לאלי אקספרס לדוגמה)????
לגרפיקאים יש דם כחול?
בתור בסופר גם צריך לאפשר להם לעקוף?
(כמובן כי הם ממהרים לעבודה)בהנחה והאינטרנט נועד לצרכי עבודה, יש לתעדף את השימוש שבאמת נצרך לעבודה, על פני השימוש שנועד לקניות ולשימושים אישיים, הלא כן?
-
@someuser אמר בהאתגר והפתרון לבדיקת תמונות מרובות:
@אחד-תם אמר בהאתגר והפתרון לבדיקת תמונות מרובות:
@mcv7704 אמר בהאתגר והפתרון לבדיקת תמונות מרובות:
אולי כדאי לתת קדימות למאגרי תמונות פופולריים
כגון שטרסטוק, פריפיק וכדו'
(שיהיו קודמים לאלי אקספרס לדוגמה)????
לגרפיקאים יש דם כחול?
בתור בסופר גם צריך לאפשר להם לעקוף?
(כמובן כי הם ממהרים לעבודה)בהנחה והאינטרנט נועד לצרכי עבודה, יש לתעדף את השימוש שבאמת נצרך לעבודה, על פני השימוש שנועד לקניות ולשימושים אישיים, הלא כן?
מי כמוך יודע שהסיבה שזה לא מקודם, בגלל מה ש @magicode כתב פעם
ישראלים לא רוצים לשלם
ומתכחשים לעובדה שגרפיקאי שמשוטט "בשביל ההשראה" משתמש בפי 1000 ויותר ממשתמש "פשוט" (וודאי אם הוא חסום למחצה), וכל זה בפרקי זמן קצרים מאוד שתוקעים את המערכת. -
@אהרן אמר בהאתגר והפתרון לבדיקת תמונות מרובות:
מי כמוך יודע שהסיבה שזה לא מקודם, בגלל מה ש @magicode כתב פעם
ישראלים לא רוצים לשלםאפשר הפניה למקור?
האם ידוע לך כי גרפיקאים משלמים מדי חודש סכום גבוה על תוכנות גרפיקה?
האם ידוע לך כי גרפיקאי ממוצע מוציא בשנה מאות שקלים על רישיונות למאגרי תמונות?
האם ידוע לך כי גרפיקאים קונים חבילות פונטים באלפי שקלים? -
ומתכחשים לעובדה שגרפיקאי שמשוטט "בשביל ההשראה" משתמש בפי 1000 ויותר ממשתמש "פשוט" (וודאי אם הוא חסום למחצה), וכל זה בפרקי זמן קצרים מאוד שתוקעים את המערכת.
גרפיקאים מקצועיים משתמשים ב"לוח השראה" כדי לתכנן ולבצע פרוייקטים בשווי אלפי שקלים, האם זה דבר פסול לדעתך?
האם לדעתך נטפרי אמורה למנוע את השימוש הלגיטימי הזה "שתוקע את המערכת" לדבריך? -
מצטרף חשוב מאוד!
-
@יי אמר בהאתגר והפתרון לבדיקת תמונות מרובות:
ובמיוחד בכמות מרובה של תמונות בבת אחת.
עם קצת טרחה יש פתרון, לפעמים אני עושה את זה. אתה צריך 2 חיבורים לנטפרי, ולהחליף בכל פעם שאתה מגיע לחריגה. החיבור השני יכול להיות סטיק, זה לא צריך להיות מהיר שהתמונה נטענת, רק שהיא נשלחת לבדיקה.
-
@shloimy95 אמר בהאתגר והפתרון לבדיקת תמונות מרובות:
עם קצת טרחה יש פתרון, לפעמים אני עושה את זה. אתה צריך 2 חיבורים לנטפרי, ולהחליף בכל פעם שאתה מגיע לחריגה. החיבור השני יכול להיות סטיק, זה לא צריך להיות מהיר שהתמונה נטענת, רק שהיא נשלחת לבדיקה.
אתה משלם על 2 חשבונות בנטפרי?
-
@ברצינות אמר בהאתגר והפתרון לבדיקת תמונות מרובות:
בקשתם יותר תמונות עבור תוספת תשלום, לא?
-
בקשתם יותר תמונות עבור תוספת תשלום, לא?
שאלתי שאלה טכנית ואשמח לקבל תשובה ממי שנשאל עליה
-
@ברצינות אני באמת משתמש בפיתרון הזה (זה לא קורה הרבה אבל קורה לפעמים)
אני משתמש בנקודות של אבא שלי כשנגמרות לי הנקודות -
אי אפשר בלי לשלם עבור כל חשבון
-
@קינג-קומפיוטר אמר בהאתגר והפתרון לבדיקת תמונות מרובות:
@ברצינות אני באמת משתמש בפיתרון הזה (זה לא קורה הרבה אבל קורה לפעמים)
אני משתמש בנקודות של אבא שלי כשנגמרות לי הנקודותנקודות הן נושא שונה, יש אפילו גמ"ח נקודות בפרוג
השאלה היא לגבי בדיקת תמונות, האם נטפרי יכולה לפתח לגרפיקאיים אפשרות לשלם מחיר כפול ולפצל את בדיקת התמונות לשתי חשבונות דמה בעת חריגה -
השאלה היא לגבי בדיקת תמונות, האם נטפרי יכולה לפתח לגרפיקאיים אפשרות לשלם מחיר כפול ולפצל את בדיקת התמונות לשתי חשבונות דמה בעת חריגה
לא שמעתי על אפשרות כזו. אני משלם עבור מספר חיבורים כי אני צריך אותם למטרות אחרות.
-
1610 בעלי מקצוע הצביעו שהם מעוניינים לשלם יותר כסף עבור בדיקת תמונות במהירות גבוהה.
אני מבזבזת המון זמן יקר בהמתנה לתמונות שיפתחו.
זה לא רק מאגרי תמונות (שעולים לי דמי מנוי), זה גם מאמרים מקצועיים המלווים בעשרות הדגמות מקצועיות (אה, גם המנוי לזה עולה כסף).
באמת נראה פה למישהו שאני אתקמצן על 50 שקלים בחודש לפה או לשם? כעצמאית יש לי הוצאות קבועות של מאות שקלים בכל חודש, רק כדי לקבל חומרי עיצוב והשראה.
קשה מאוד לעבוד עם קצב בדיקת התמונות האיטי. מי שלא עובד בתחום - לא יבין. -
@webdesign אמר בהאתגר והפתרון לבדיקת תמונות מרובות:
1610 בעלי מקצוע הצביעו שהם מעוניינים לשלם יותר כסף עבור בדיקת תמונות במהירות גבוהה.
אני מבזבזת המון זמן יקר בהמתנה לתמונות שיפתחו.
זה לא רק מאגרי תמונות (שעולים לי דמי מנוי), זה גם מאמרים מקצועיים המלווים בעשרות הדגמות מקצועיות (אה, גם המנוי לזה עולה כסף).
באמת נראה פה למישהו שאני אתקמצן על 50 שקלים בחודש לפה או לשם? כעצמאית יש לי הוצאות קבועות של מאות שקלים בכל חודש, רק כדי לקבל חומרי עיצוב והשראה.
קשה מאוד לעבוד עם קצב בדיקת התמונות האיטי. מי שלא עובד בתחום - לא יבין.בהחלט זה אחד הדברים החשובים לדעתי בהם יש לנטפרי במה להשתפר.
@magicode כתב מתישהו שעובדים על סינון מבוסס בינה מלאכותית, דבר שלכאורה אמור לפתור את הבעיה לפחות חלקית. אולי הוא יסכים לשחרר עוד קצת מידע בעניין או צפי לשחרור.
רק בשביל הדיוק, ההצבעה שציינתם היא עבור "מסלול של בדיקת תמונות מרובה בתשלום נוסף" על מנת שלא יכנסו ל"חריגה", ולא עבור המהירות של הבדיקה (בכל אופן זה לא מצוין במפורש). בנוסף סך של 1610 הצבעות זה בין 536 ל1610 משתמשים ולא בהכרח 1610 משתמשים (כיוון שכל משתמש יכול להצביע בין 1 ל3 פעמים).
-
עכשיו חשבתי על זה: המסלול של בדיקת תמונות מרובות צריך להיות מסלול פרימיום שאתרים של מאגרי תמונות כמו פריפיק שטרסטוק פינטרסט וכו' יהיו פתוחים רק בו, והוא כמובן יהיה במחיר גבוה יותר.
אם זה יהיה ככה, הפיתוח של זה לא אמור להיות מאוד מורכב, החיסרון של זה הוא שמי שלא משלם לא יוכל להיכנס לאתרים האלה, אף שכיום הוא יכול. זה כנראה לא חיסרון כ"כ גדולכי מילא מדובר באתרים שמיועדים לצורך די ספציפי. ומי שבאמת צריך, ישלם. -
@רחלי65 אמר בהאתגר והפתרון לבדיקת תמונות מרובות:
עכשיו חשבתי על זה: המסלול של בדיקת תמונות מרובות צריך להיות מסלול פרימיום שאתרים של מאגרי תמונות כמו פריפיק שטרסטוק פינטרסט וכו' יהיו פתוחים רק בו
מה פתאום? ומה הרווח מזה?
-
התמונות של הבינה מלאכותית עוברות את הסינון הכי מהיר שאפשר ובכל זאת זה לוקח זמן רב יחסית. כמובן שזה אומר שיש הרבה מה להשתפר. וזה עוד לפני ההצבעה הזו.
אז כרגע אי אפשר ליישם את המסלול הזה מבחינה טכנית. מחכים שיהיה אפשר. ואולי כנשגיע למצב הזה כבר לא יצטרכו את המסלול בעז"ה.