אתר דוסקאסט
-
@אינו-יודע-לשאול
ראשית לעורר את מי שרוצה להגיב שיבין על מה הוא מגיב ומה מדובר.
לפחות שיקדיש 2 דקות להבין מה נכתב.לעורר על אי פתיחה קולקטיבית של פודקאסטים, גם כאלו שנפתחו עד כה במשך זמן רב ויש עוד על מה להרחיב אבל לא נראה לי שזה באמת משנה ...
-
@zusha אמר באתר דוסקאסט:
ראשית לעורר את מי שרוצה להגיב שיבין על מה הוא מגיב ומה מדובר.
לפחות שיקדיש 2 דקות להבין מה נכתב.באמת נראה שבאת רק לקטר
ממליץ לאחרים לא להגיב לך -
@אחד-תם
לא יודע למה יש אנשים שבאופן אינסטקנטיבי (אולי לא מודע?) רואים תלונה שקשורה לנטפרי ומיד רצה להם הדרך לכתוב תשובה (ולעיתים מפורטת) - בנלית ככל שתהיה - בעד ולסנגר בכל מחיר ,בלי לשים לב שהם לא מתייחסים לכל מה שנכתב לפני ולפעמים בכלל לא קשור כלל לעצם הנק' .
עם כל הכבוד לנטפרי - הם לא קדושים ולא גדולי הדור וגם מה שהם עושים טעון ביקור וביקורת .
אז מי שזו דרכו, שיבושם לו .
הצלה ופתרון בוודאי לא יצמח ממזמרי ''קדוש קדוש''. -
אוסיף ואומר בסוגיית הפודקאסטים - שישנם לא מעט שניתנים לשמיעה דרך טלפונים כשרים למהדרין , אז מאיפה צמחה לה ''צדקות היתר'' הזו לחסום אותם ,
בפרט שבמשך שנים לא היתה בעיה עם זה . -
@administrators
אם אפשר לפתוח קטגוריה חדשה של ’קיטורים’ בפורום
כך שיהיה הבחנה ברורה בין מי שבא להעזר לבין מי שבא לשחרר קיטורזה יהיה טוב לשני הצדדים
הם יוכלו לקטר בלי להרגיז אף אחד
ואנחנו לא נבזבז מח וכח בשביל לנסות לעזור למי שכלל לא ציפה לזה -
נראה שעצם קומו של אתר שמרכז את כל הפודקאסטים בעמוד אחד
ובעצם מייצר במה נגישה לדעות חיצוניות ובילוי זמן רב
גרם לנטפרי לחשב מסלול מחדש בעניין הפודקאסטים
ביקשתי לפתוח לינק של איזשהו פוד וקיבלתי תשובה מתנצלת שכרגע א"א לפתוח פודקאסטים (לא יודע מה זה 'כרגע')בסוף עוד יתברר שהקמת האתר הנ"ל החריבה אותו
-
גם אני קיבלתי את התשובה הנ"ל
אני שולח באופן קבוע עשרות פודקאסטים לבדיקה, וכעת...עריכה: גם מהדרייב (שלי!) לא הצלחתי להוריד פודקאסטים שהיו שם...
יכול להיות שיש קשר? -
@אחד-תם
אחר המחילה, ממש לא נראה לי שכל מי שכותב בפורום הזה דווקא מי ש''נתקע לו משהו'' והוא צריך עזרה, ייעוץ או פתרון .
ואני בהחלט מודע שהממונים קוראים את הנאמר בפורום ויש לזה השפעה (אם זה יוצר ''שטורם'' מספיק, וד''ל) -
@zusha אמר באתר דוסקאסט:
@אחד-תם
אחר המחילה, ממש לא נראה לי שכל מי שכותב בפורום הזה דווקא מי ש''נתקע לו משהו'' והוא צריך עזרה, ייעוץ או פתרון .מרגיש לי איתך שיחת חרשים
שהממונים קוראים את הנאמר בפורום ויש לזה השפעה (אם זה יוצר ''שטורם'' מספיק, וד''ל)
בפרט אם משתמש אחד מפעיל על זה את כל הניקים שיש לו כאן
זה ממש ⁴שטורם -
פוסט זה נמחק!