אני כבר רבע שעה משחק בעלי אקספרס עם תמונות של מכוניות ורמזורים
-
כבר רבע שעה שעלי אקספרס מבקש ממני לאמת שאני לא רובוט וכך זה כל פעם שאני נכנס,
יש מצב לטפל בעניין?
זה ממש בלתי אפשרי -
@הכריש קשור לנטפרי?
תנסה ריענון קשיח
קונטרול + שיפט + R -
כדי שלא יהיה סתם חשד. אשמח שפותח האשכול שפתח נושא כזה בחול המועד יסביר לנו למה שימוש באלי אקספרס זה מותר בחול המועד.
-
@הכריש
זה קורה גם ביד2 כבר תקופה..ממש מתיש -
וגם כשמצליחים בסוף להיכנס לעמוד הרצוי בעלי אקספרס מופיע תקלה כאילו זה עמוד לא קיים ובודאות הוא קיים לא דרך נטפרי
-
@magicode אמר באני כבר רבע שעה משחק בעלי אקספרס עם תמונות של מכוניות ורמזורים:
כדי שלא יהיה סתם חשד. אשמח שפותח האשכול שפתח נושא כזה בחול המועד יסביר לנו למה שימוש באלי אקספרס זה מותר בחול המועד.
חשד על מי? על נטפרי למה יש חשד יותר מזה שניבדקו סירטנונים באתרי חדשיות ....
ועל בעל האשכול-אין לו תיזכורת בראש הדפדפן.... -
@shm-0 אמר באני כבר רבע שעה משחק בעלי אקספרס עם תמונות של מכוניות ורמזורים:
וגם כשמצליחים בסוף להיכנס לעמוד הרצוי בעלי אקספרס מופיע תקלה כאילו זה עמוד לא קיים ובודאות הוא קיים לא דרך נטפרי
זה קורא כאשר מסיימם לאמת שלא רובט.
ולוחצים על X
במקום לחכות שזה יטען עד הסוף -
@ל-ש-ו-ן-ב-רו-ר-ה
ממש לא נכון למה שאלחץ X -
@הכריש אני רואה עכשיו שיש עוד מישהו שכתב שיש לו בעיות באלי
https://mitmachim.top/post/864538כנראה יש שם איזה בעיה...
נחכה ונראה... -
@א-פ-1 אמר באני כבר רבע שעה משחק בעלי אקספרס עם תמונות של מכוניות ורמזורים:
@הכריש אני רואה עכשיו שיש עוד מישהו שכתב שיש לו בעיות באלי
https://mitmachim.top/post/864538כנראה יש שם איזה בעיה...
נחכה ונראה...האמת עכשיו מקשר לאחורנה בהרבה אתרים מביא בכניסה לאתר לאמת שלא רובט.
הֲקשור זה לנטפרי
-
כשלא ענית על הרובוט אז מופיע לך הבאג הזה
-
כנראה קשור לסינונים באופן כללי, ולא רק נטפרי.
גם ברימון עשה לי את הבעיה.
המעניין, שהבעיה קורית רק אחרי הכניסה לחשבון. לפני אין שום בקשת אימות.
הייתי היום על רשת ללא סינון, הייתה בקשת אימות אבל רק פעמיים, עברתי את זה וחזרתי לנטפרי, ועבד חלק. -
היום הבעיה התגברה אצלי ביתר סאת,
אין שום אפשרות להכננס לאליאקספרס ללא אימות,
הבעיה שאי אפשר גם לאמת.
מה עושים??? -
זה לא קשור ישירות לנטפרי, זה קורה כשיש ריבוי בקשות מכתובת IP נתונה לאלי אקספרס. גם באינטרנט לא נטפרי, אם תבצע מלא בקשות לאלי אקספרס בזמן קצר זו תהיה התוצאה ודפים יופיעו כלא קיימים.
-
@magicode מה הבעיה לקנות בחול המועד?
-
@יעקב-ק מכיוון שזה לא יגיע במועד, זה לא צורך המועד, וככל הידוע לי אין לכך היתר, אלא אם מדובר בדבר האבד.
-
@י-ב מה הקשר...
ראה בטור (סי תקלג) שכתב דמותר לקנות פירות במועד לצורך אחר המועד ולכבשן, אם לא יהי' אפשר לקנותם לאחר המועד. וכתב שם הב"י דזה נלמד ממה שהותר לקנות יין בעת הבציר, לצורך כל השנה (תקלט, ט). הרי מבואר דאף דשם אם לא יקנהו במועד לא יוכל לקנותו לאחר המועד. ונמצא דעי"כ אינו חוסך בהוצאותיו, ואפילו הכי דעת הבית יוסף להתיר, ובוודאי כאשר עצם קניית החפץ בזול הרי הוא כרווח.ופסק הגר"מ פיינשטיין זצ"ל (זכרון שלמה אות מא) וז"ל, מותר לקנות חפץ בחוה"מ לצורך אחר המועד כשמוכרים בזול, אפי' אם הוא חפץ שאינו נחוץ לו כ"כ ולא הי' קונהו אם לא היו מוכרים אותו בזול, עכ"ל. ויותר מזה פסק (אות לט) שמותר לקנות בחול המועד לצורך אחר המועד כשמוכרים בזול אפילו אם אינו אלא ספק שלא ימצא כ"כ בזול לאחר המועד. ובאות מ' כתב שמותר לקנות חפץ בחול המועד לצורך אחר המועד כשמוכרים בזול שקורים "סייל" משום שנחשב כדבר האבד, אכן זהו רק בסייל שאינו מצוי בכל עת, אבל אותם המצויים בכל עת לא נחשבו כדבר האבד אא"כ צריך לחפץ זה מיד לאחר הרגל.
ובשו"ת באר משה (ח"ז סי' ק"ה) נשאל האם מותר לקנות חפץ, שאם לא היו מוכרים בזול לא הי' קונהו כלל משום שאינו נחוץ לו כ"כ. וע"ז כתב להתיר וז"ל, מאחר שנחוץ, רק לא כ"כ, אפשר שאח"כ יהי' נחוץ לו מאוד ויהי' מוכרח לקנות, א"כ ענינינו הרבה יותר טוב מספק דבר האבד שהתירו. וכאן הוי עכ"פ נחוץ, וספק שיהי' לו עוד יותר נחוץ, ולכן שרי, דמי נימא דנחוץ בלא נחוץ כ"כ איננו שרי. ולכן יש להתיר בכה"ג, עכ"ל.
https://beithorah.co.il/שאלות/קניית-בגדים-במבצע-sale-בחול-המועד/