סינון תמונות בקובץ PDF
-
אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי, האם התמונות האלו שבקובץ PDF,
האם לא חזרו עדיין מהבדיקה? (א"כ למה אין התמונה המפוקסלת בכיתוב "נשלח לבדיקה" כרגיל, וגם הלא עברו כמה ימים מאז שהורדתי הקובץ לראשונה)
או שבכלל לא נשלח לבדיקה? (ולמה?)
או האם עברו בדיקה ונחסמו? (א"כ למה אין כאן התמונה המפוקסלת כרגיל?)בתודה מראש!!
-
@מד עוד שאלה, באופן שמגדירים לבטל התרעות על שיבוש קבצים
אז התמונות נשלחים לבדיקה או לא נשלחים?
(אולי זה התשובה על שאלה א')
ייש"כ -
@מד זה קובץ שנמצא עדיין אונליין?
שלח קישור אני אבדוק...
-
@מד אמר בסינון תמונות בקובץ PDF:
האם לא חזרו עדיין מהבדיקה?
תמונות בPDF לא יכולות לחזור מבדיקה, כיון שהקובץ כבר אצלך במחשב, ולנטפרי כבר אין אפשרות לגעת בו.
כיון שנטפרי כבר בדקו את התמונה, אם תוריד אותה כעת הקובץ ירד בהצלחה. -
@מד
התשובה היא שצריך לפנות למערכת הפניות בבקשה לשחרר את הקובץ לגמרי, זה בדרך כלל קבצים שהתמונות לא חזרו מבדיקה מסיבה כלשהי.
ביטול ההתרעה לא מבטל את סינון או שליחת התמונות לבדיקה. אלא רק את ההתרעה.
זה רלוונטי באתרים שונים שנדפקים מההתרעה. -
@משרדי אמר בסינון תמונות בקובץ PDF:
@מד
התשובה היא שצריך לפנות למערכת הפניות בבקשה לשחרר את הקובץ לגמרי, זה בדרך כלל קבצים שהתמונות לא חזרו מבדיקה מסיבה כלשהי.
זה רלוונטי באתרים שונים שנדפקים מההתרעה.ממש לא. לוקח זמן לסנן את התמונות, אינך יכול לצפות שתלחץ על הורדת הקובץ, והוא ירד אליך באותו רגע כשהוא בדוק, נכון?
-
@א-פ-1 אמר בסינון תמונות בקובץ PDF:
@מד זה קובץ שנמצא עדיין אונליין?
שלח קישור אני אבדוק...
תודה רבה מעומק הלב, אבל האתר לא נותן גישה לרבים וא"א לגשת להקבצים רק באמצעות סיסמא.
@מודה-אני אמר בסינון תמונות בקובץ PDF:
תמונות בPDF לא יכולות לחזור מבדיקה, כיון שהקובץ כבר אצלך במחשב, ולנטפרי כבר אין אפשרות לגעת בו.
כיון שנטפרי כבר בדקו את התמונה, אם תוריד אותה כעת הקובץ ירד בהצלחה.זה אני יודע, ואפילו אחר ההורדה כמה פעמים התמונות האלו נשארים כחולים
@משרדי אמר בסינון תמונות בקובץ PDF:
@מד
זה רלוונטי באתרים שונים שנדפקים מההתרעה.כדבריכם כן נתברר למעשה, התמונות הכחולים מורים שלא נשלחו לבדיקה, איני יודע למה, ובמערכת הפניות פתחו לי הקובץ המדובר לגמרי, אך הבעי' היא שמדובר באתר גדול שמלאה קבצים כנ"ל, ובכל קובץ יש תמונות שנשלחות לבדיקה וגם תמונות שלא נשלחים לבדיקה ונשארים כחולים, וזה בלתי אפשרי לפנות להמערכת עבור כל קובץ בנפרד. אמרתי זה להמערכת ואני ממתין על תגובתם.
-
לפעמים ניתן לפתור את הבעיה ע"י שינוי ההגדרות (באופן זמני עכ"פ) לסמן וי בהגדרות סינון
ואז אחרי מספר דקות להוריד את הקובץ שוב.ישנה בעיה שלפעמים תמונה מסוימת לא נבדקה ואין דרך בPDF לשלוח את התמונה לבדיקה שוב
אני מסופק [לא בדקתי] האם אפשר דרך שונות בהגדרות
-
@יהודי-חכם אמר בסינון תמונות בקובץ PDF:
לפעמים ניתן לפתור את הבעיה ע"י שינוי ההגדרות (באופן זמני עכ"פ) לסמן וי בהגדרות סינון
ואז אחרי מספר דקות להוריד את הקובץ שוב.ככה זה מוגדר לי לעולם.
ישנה בעיה שלפעמים תמונה מסוימת לא נבדקה ואין דרך בPDF לשלוח את התמונה לבדיקה שוב
אני מסופק [לא בדקתי] האם אפשר דרך שונות בהגדרות
המדובר בקובץ PDF, א"א לדווח שם על PDF רק על תמונות [בדקתי].