VOIP / ADSL
-
אני אישית קיבלתי מספר (SIP) חינם מחברת callcentric.com והתקנתי את תוכנת ZOIPER ולא עובד לי
וחבר שלי היה לו קו בבית מחברת magicjack.com ומאז שעבר לנט פרי זה לא עבד! -
@לייבל אמר בVOIP / ADSL:
אני אישית קיבלתי מספר (SIP) חינם מחברת callcentric.com והתקנתי את תוכנת ZOIPER ולא עובד לי
וחבר שלי היה לו קו בבית מחברת magicjack.com ומאז שעבר לנט פרי זה לא עבד!ברור שלא מהיכן נטפרי אמור לידע מה אתה רוצה שיפתחו לך
-
גם אצלי OBIHAI שעובד עם GOOGLE VOICE ולא עובד לי
-
google voice from obi talk is not working with RL,
OBI TLALK לא עובד אצלי, ישבתי על הטלפון עם RL שעות לא הצליחו למצוא את הבעיה, בלי סינון זה עובד טוב, חבל -
-
@isaac אמר בVOIP / ADSL:
google voice from obi talk is not working with RL,
OBI TLALK לא עובד אצלי, ישבתי על הטלפון עם RL שעות לא הצליחו למצוא את הבעיה, בלי סינון זה עובד טוב, חבליש לי אותו בעיה והוא כל יום אומר עוד שבוע וכו' וכו'
-
-
פנית במערכת הפניות של נטפרי?
אם כן תתן מספר פניה. -
@magicode
בבקשה #90279 בהודעה האחרונה מצורפת הקלטה, תודה על כל השירות והמסירות. -
@בן-של-מלך דיברתי עם רונן עשרות פעמים שעות וכל פעם הוא אמר לי אחרי יום .... זה יסתדר וכו' וכו'
-
@magicode מספר פניה #72943 כתבתי לי שאתה לא יכול לסדר את זה
-
@chocolate פנה אליי למייל היום סידרתי ללקוח את עניין הטלפון של גוגל yishai@isp.net.il
-
@chocolate
מאז עבר הרבה זמן. והיה אחד שטיפלתי בו ועידכן אותי שזה עובד לו. -
אשמח לשמוע ממני שעדיין עובד לו ולא מתנתק לו אחרי יומיים מכיוון שאצלי לא עובד
-
יש כאלה שלא יודעים. אבל אני לא נביא בכלל.
ו"לא עובד" לא מסביר לי מה התקלה.
אני חשבתי ש"לא עובד" הכוונה לא עובד בכלל.
אתה כנראה התכוונת למשהו אחר.
בפעם הבאה אתה צריך להסביר מה כן עובד. לא מה לא עובד. -
אכן, לי זה עובד כעת!
יש לי OBIHI עם GoogleVoice ונכון לעכשיו זה עובד. (אתמול זה עבד ואחר זמן התנתק אך כעת לאחר טיפול חוזר ע"י magicode בפניה ששלחתי, זה עובד רצוף מהבוקר, אני מקווה שזה ככה יישאר)
תודה רבה ל@magicode ו@בן-של-מלך שטיפלו במסירות. -
@יוד בבקשה לעדכן כשיעבוד יותר מיומיים רצוף תודה
-
@יוד רציתי לשמוע באם זה עבד לך רצוף עד היום מכיון שאצלי זה עבד מיום ג' בלילה עד מוצ"ש והצטרכתי לאשר עוד פעם בGOOGLE VOICE שאני מרשה לOBIHAI להשתמש אתו ועכשיו אני לא יכול לאשר יותר (משהו שכן עבד עד היום) הוא רושם לי Authentication error Backing Off :
תודה מראש
-
אגב איך אוכל גם אני לקבל מספר של GOOGLE VOICE?
האם אני חייב להפעיל עם IP אמרקאי? -
@לייבל כן