דרוש מישהו מקצועי לתמיכה בפתרון עם נטפרי - בתשלום
-
@שלמה-ד לא. כל מה שאתה עושה בתוך מערכת הbliss os לא משפיע כלום על מערכת הווינדוס, וכן להיפך.
זה כאילו שני מחשבים נפרדים.
ולכן אפשר להתקין ויפרי במערכת ווינדוס, כך כשאתה עובד בתוך מערכת הווינדוס אתה שמור מויפי פרוץ ע"י הוויפרי, אבל הויפרי לא משפיע כשאתה עובד בתוך מערכת הbliss os, לכן המומלץ ביותר הוא לנתק לגמרי את האינטרנט של מערכת הbliss os.
אבל כאמור אני ג"כ לא מתמחה כדבעי באנדרויד, ואני מחכה ש @israel218 ו @צדיק-תמים יביעו את דעתם בדבר.
למעלה אמרו שזה הכרעה קשה, אבל למעשה לא דיברנו באופן של ניתוק האינטרנט לגמרי רק לנתק אינטרנט פרוץ ולאפשר רק נטפרי, עכשיו, לפי הפתרון האחרון אפשר לנתק לגמרי את האינטרנט מתוך מערכת הbliss os (ולאפשר אינטרנט רק בתוך מערכת הווינדוס) אז אולי זה קל יותר.
אולי גם @מנתק יכול לסייע? -
@מד אני לא מומחה לאנדרואיד, וודאי לא מומחה בהכשרת מכשירים, שאחרים יאמרו דעתם
דבר נוסף, אני לא יודע אם הפתרון הוא כל כך פרקטי ונוח, וגם לא כל האפליקציות והמכשירים עובדים אותו דבר, כדאי לו שיעשה נסיון לצרף מכשיר דרך הטאבלט ואח"כ להתחבר אליו דרך האמולטור לראות אם עובד לו(לדוגמא שואב רובוטי וכו' עובד בצורה אחרת, הוא מתחבר לרשת והגישה אליו דרך ענן עם שם משתמש וסיסמא, בכלל לא צריך גשר בשביל לשלוט עליו) -
יש לי רעיון, בתיאוריה זה אמור לעבוד כמו אמולטר אבל עם גישה אלחוטית ישירה. אולי מישהו מכם כבר ניסה או יכול לבדוק את זה.
התקן את Bliss-os ב-VM למשל ב-VirtualBox במחשב ווינדוס עם וויפרי, חבר דונגל USB Wifi למחשב והשתמש בהגדרות Virtualbox כדי לחבר את זה ל-VM. לאפליקציות אנדרואיד ב-VM יש גישה ישירה ל-Wi-Fi באמצעות הדונגל. גלישה אפילו ב-VM צריכה להיות מסוננת מכיוון שמערכת ההפעלה ב-VM תמיד מזהה את החיבור המארח כקו שבברירת מחדל יש עדיפות מ-Wifi. -
@shloimy95 עדיפות זה לא מספיק, ברגע אחת אפשר להשבית זמנית את הויפי של המחשב ואז הVM יגלוש דרך הויפי של הדונגל.
-
@shloimy95 בנוסף למה ש @מד כתב, יש גם בעיה טכנית של חסרון התאמה, המחברי usb האלו בדרך כלל הם לא תואמי אנדרואיד, אני ניסיתי בעבר עם סוג שהיה לי והוא אינו מזוהה כלל, אני לא יודע, אולי יש סוג שמותאם לאנדרואיד
כאן יש בעיה דומה למי שניסה לעשות זאת עם מתאם בלוטות באנדרואיד 86
https://forums.virtualbox.org/viewtopic.php?t=109642 -
סליחה על התמימות שבשאלה, אבל מכל האשכול הזה עולה מסקנה שנטפרי מספקים פתרון כשר למי שיש לו טאבלט ולא מספקים את הפתרון הזה למי שיש לו מחשב ? זה לא אמור להיות בדיוק להיפך ?
אני לא שואל את ח"ו כביקורת או התרסה, ח"ו, אלא משהו כאן לא מסתדר לי איך יתכן שאין לנטפרי פתרון עבור מי שלא רוצה לעבור ממחשב לטאבלט ? -
@שלמה-ד אמר בדרוש מישהו מקצועי לתמיכה בפתרון עם נטפרי - בתשלום:
כשר למי שיש לו טאבלט ולא מספקים את הפתרון הזה למי שיש לו מחשב ?
נטפרי מספקים פתרון למי שיש מחשב,
אבל לא למי שרוצה להריץ אנדרואיד על מחשב.בסוף יש סדר עדיפויות לפי ביקוש, ואני חושב שיש פחות מ0.01 אחוז מלקוחות נטפרי שצריכים פתרון לזה.
-
@יהודי-פשוט-וטוב אמר בדרוש מישהו מקצועי לתמיכה בפתרון עם נטפרי - בתשלום:
בסוף יש סדר עדיפויות לפי ביקוש, ואני חושב שיש פחות מ0.01 אחוז מלקוחות נטפרי שצריכים פתרון לזה
נכון, במערכת הפניות אמרו שהבעיה בוייפרי באנדרואיד במחשב היא טכנית שאינה תואמת, דהיינו שצריך פיתוח להתאימה ואי אפשר לעבוד על דבר שאין לו ביקוש, ויתרה מזו אפי' מערכת מולטימדיה באוטו שזה הרבה יותר נפוץ גם כן אין תמיכה בוייפרי וגם שם ענו לי שזה בעיה טכנית ועדין לא נכנסו לפיתוח לזה
-
אולי קיידרויד? יש כאן מישהו מתמחה בקיידרויד? הדרך הרגיל להתקנת קיידרויד א"א במחשב.
@לא-מתייאש (מו"ל קיידרויד) זה הרבה זמן לא ביקר בפורומינו אולי מישהו ילך למתמחים טופ לקוראו משם? אין לי גישה לשם. -
@מד קיידרואיד לא רלוונטי כרגע, הוא לא מאפשר גישה לרשת המקומית