נטפרי מעדכנת את 'תנאי השימוש'
-
@A052 אמר בנטפרי מעדכנת את 'תנאי השימוש':
מה הבעיה לזייף סיכום [בעוד 20 שנה כאשר נטפרי תחליף חברי ועד עמותה, ואז יהיה כתוב שם שצריך לשלם לשנה 2500 ש"ח החל מהחודש השני בו אתה מחובר לשירות וכיוצא בזה].
העניין הוא עקרוני במהותו, אין אפשרות לאשר כזה דבר גם למי שאתה מאד סומך עליו, היות ומחר זה עלול להיות מישהו אחר.אחח שוב זה קורה לי..
למה אין unlike/dislike ??עיין ב סעיף 4.7
נטפרי רשאית לשנות מעת לעת באמצעות הודעה ללקוח את תעריפיה הנגבים מהלקוח, וכן לקבוע מחיר לשירותים שסופקו בחינם.
כלומר: אין שינוי רטרואקטיבי גם בעוד 20 שנה באם לא היה הודעה על כך.. -
@למדן-וידען
כוונתי היא שיזייפו סיכום בעוד 20 שנה, כאילו הוא נעשה לפני 21 שנה.
בכל אופן אין כוונתי לפגוע בשום אדם או גורם באופן אישי.וגם לגבי התשובה של magicode שיש עלות כספית כבר דרך הספק או דרך תרומה,
הרי זה לא רשמי וזה לא לפי סיכום ביני לנטפרי, אלא הספק אומר לי מחיר ולי אין מושג אם הוא קונה איתו במכולת או נוסע בגללו לחו"ל או משלם ממנו לנטפרי.
ולגבי התרומה אז זה תרומה שמותר ממעשרות כפי שהופיע בפורום, ולא תשלום.
כך שהשאלה עדיין נשארת, ולכאורה עדיין יש צורך בשינוי הנוסח בתנאי השימוש. -
@magicode
אין לי בעיה עם תנאי השימוש אני רק רוצה לדעת דבר אחד, ועדיף שזה יהיה מעוגן בתנאים:
איך ניתן להתנתק באם ח"ו יקרה אחד מהדברים החמורים שכתוב שם שאין אחריות של נטפרי על זה?
אומנם העלות של הסרת הWiFree המתקין מאשר שזה יעלה 100 ש"ח אך איך בפועל ניתן להתנתק? הרי המענה הטלפוני לא כ"כ פעיל.
במרכז הפניות יודעים לעשות את זה? -
לא יודע אם מותר בשביל נקודות לתרום מכספי מעשר.
בתאכלס זה תשלום. ונטפרי צריכה להיות מסודרת מבחינה חוקית. וזה מה שהעו"ד של נטפרי אמר. ואנחנו לא מתכננים לשנות את זה.
מי שרוצה שיאשר. מי שלא מתאים לו שיחפש חברה אחרת שתסכים לשנות את התנאי שימוש בשבילו. -
@magicode
אני אוהב אותך לפעמים, למשל עכשיו ..
-
אני לא יודע למה, אבל הרבה מהתגובות פשוט לא נעימות.
אני כן נהניתי והתחדדה ההרגשה הטובה של להיות ב'נטפרי' כשהייתה ההערה על הריבית, אבל על כל הנושא, אני לא מבין...
כמה מאיתנו חותמים על ימין ועל שמאל על חוזים ארוכים ותנאי שימוש ושירות ללא הבטה הכי קצרה, אלא פשוט מסמנים וי בתיבה כדי שיהיה אפשר להמשיך בהורדה התקנה וכדו'.
פתאום פה כזה דין ודברים ארוך. -
-
@A052 מישהו ביקש ממך אמצעי תשלום? אם לא תרצה לשלם (אם יהיה צורך) תנתק ואף אחד לא יוכל לעכב אותך. דרך אגב כמעט בכל מקום שאתה חותם על הוראת קבע (גם עם זה בכרטיס אשראי, כמו חברות תקשורת, מנויים לסוגיהם) אתה חותם על סגנון דומה, ותרשה לי להניח שאתם לא התפלפלת כך אלא חתמת על כל הטפסים שהגישו ולא הגישו לך.
-
@magicode אתה חזק כל הכבודדדדדדד
-
כל מי שמבין טוב את העניין רואה ברור שנטפרי חוששת מחורשי רעה... ומגנת על עצמה מבעוד מועד ואין בכוונתה לגבות תשלומים נוספים, להפך, נראה שכוונתה להוריד מהתשלום בימים הבאים בעתיד.
-
@מלבב אהבתי את השיטה ..
-
אגב, אם בהתחלה לא הבנתי כ"כ למה פתאם צריך "תנאי שימוש" לצערי עכשיו אני מבין מצויין.
אחרי שקיבלתי במייל של עכשיו ממישהו שקיבל VPN חינם, וגילה שיד 2 חסום שם.
הוא פשוט שלח לי שאני חשוף לתביעה משפטית, אם אני לא יוריד לו את התוכנה....למרות שאני לא קשור לזה בכלל, כי הבעייה היא שהוא כנראה התקין את הדרייבר.
אבל באותו רגע שאיתי את המייל פשוט אמרתי לעצמי: אוקי, אני חייב גם תנאי שימוש.
לא בא לי לשלם כסף למישהו על משהו שנתתי בחינם -
ודאי שצריך אין חולק!!! רק שסעיף X לא מתאים לי כי זה אומר שאולי אני יצטרך לשלם כסף בעתיד(את המספר אשראי זורקים בכל מקום בלי לחשוב פעמים...) וסעיף Y צריך לשנות את הנוסח, וסעיף Z בכלל אומר שמותר לנטפרי להחליט לאיזה אתר מותר לי להכנס ולאיזה אסור, והם עוד יכולים לחסום את הגלישה שלי!!! ומה פתאום שאסכים לזה???
-
@clickone אני אשמח להיות הראשון שיחתום לך על תנאי שימוש, קדימה.
-
@אאאאאא אמר בנטפרי מעדכנת את 'תנאי השימוש':
@clickone אני אשמח להיות הראשון שיחתום לך על תנאי שימוש, קדימה.
@clickone
אני השני.
רק תיזהר שלא יהיה שאלה של ריבית -
@clickone
חותמים בעיניים עצומות, כבר הוצאנו את כל הקיטור.
לא ייאמן כזה סיפור. הוא חשב פעם לתבוע את" בקו" על שהתנור לא מקפיא? -
@dLive כמה שצחקתי , גדול!
-
@clickone אמר בנטפרי מעדכנת את 'תנאי השימוש':
אגב, אם בהתחלה לא הבנתי כ"כ למה פתאם צריך "תנאי שימוש" לצערי עכשיו אני מבין מצויין.
אחרי שקיבלתי במייל של עכשיו ממישהו שקיבל VPN חינם, וגילה שיד 2 חסום שם.
הוא פשוט שלח לי שאני חשוף לתביעה משפטית, אם אני לא יוריד לו את התוכנה....למרות שאני לא קשור לזה בכלל, כי הבעייה היא שהוא כנראה התקין את הדרייבר.
אבל באותו רגע שאיתי את המייל פשוט אמרתי לעצמי: אוקי, אני חייב גם תנאי שימוש.
לא בא לי לשלם כסף למישהו על משהו שנתתי בחינםוהיוזר שלו עדיין פעיל?
-
@אהרן
לך תדע, אנשים עם לב טוב יש פה.
כואב, באמת כואב. כפיות טובה שכזו.
ואל תיקחו אותנו אישי, אני מאמין שכולם כבר אישרו את תנאי השימוש (אחרי הכל אין לנו ברירה). -
@אהרן בטח פעיל.
אתה רוצה שהוא יממש את האיום שלו?
הוא לא יוכל להסיר את התוכנה אם האינטרנט לא יהיה פעיל.....