פתרון לבעיה ביד2
-
@ayys613
אני קיבלתי בדיוק אותו מענה.
זה משהו אוטומטי כנראה. -
@clickone יש לך את הטלפון של הבכיר שדיברת איתו? או שהם העבירו אותך.... כי אם יהיה בידינו טלפונים של בכירים נוכל לדבר איתם באופן ישיר, וההשפעה יהיה הרבה יותר טובה
-
אני לא מצליח להבין אינטרס של אתר שגולשים לא יכנסו אליו!
מישהו יכול להסביר לי בבקשה?אולי עדיף לפנות למפרסמים אצלם ולהודיע להם שיש אנשים שיד 2 חוסמים את הכניסה שלהם, זה לא יהיה יותר תועלתי?
-
אני רוצה להבין, ספקים אינטרנט רגילים נותנים IP לכל לקוח??
-
@frize37 כן.
-
@DovidStroh אמר בפתרון לבעיה ביד2:
@frize37 כן.
אז למה אצלנו לא יכולים לעשות כזה דבר. לפחות RL שלוקח 40 ש"ח שזה כפול מכל ספק....
-
-
המערכת סינון של נטפרי לא מאפשרת ל RL לתת IP לכל לקוח.
אפשר לתקן את זה. אבל זה יקח הרבה זמן פיתוח. ולא יודע אם זה שווה רק בשביל הבעיות ביד2. -
חברים יקרים
נראה שהרבה כאן לא מבינים למה יד 2 נטפלו אלינו.
והרבה מאלו שכן מבינים ומחפשים דרך לשכנע אותם להפסיק ג"כ צריכים להבין משהו:יד 2 מתמודדים עם תופעה נרחבת של מערכות אוטומטיות ששואבות נתונים מהאתר, בעיקר תוכנות כמו תיווך שמתכנתים למיניהם פיתחו וכך זה חוסך למתווכים לשוטט ביד 2 כשהם מקבלים את הדירות כחלק בלתי נפרד משאר הדירות במאגר האישי שלהם בתוכנה, אך גם אתרי אינטרנט אחרים ש'גונבים' את המידע.
מערכות אלו גורמות להם נזק בכמה מישורים:
- עומס על השרתים.
- איבוד אמון של המפרסמים בתשלום ופרסומות.
- פחות כניסות (רשמיות) לאתר = איבוד יוקרתיות האתר.
לצורך התגברות על הבעיה, יד 2 משקיעה בין היתר בחסימה של כתובות IP שמזוהות כבעייתיות.
(כדאי לציין שע"פ החוק לא ניתן לתבוע את יוצרי הרובוטים על אף שלכאורה זה שימוש במידע שמוגן בזכויות יוצרים ועל אף שניתן לגלוש באתר יד 2 רק בהסכמה על התקנון האוסר זאת בצורה מוחלטת:
מבלי לגרוע מהאמור לעיל הנך מצהיר ומתחייב:
- שלא להעתיק ו/או לשכפל ו/או לעדכן ו/או לשנות ו/או להפיץ ו/או לפרסם ברבים כל תוכן המצוי באתר.
- שלא לבצע כל פעולה אשר תייצר ו/או אשר עלולה לייצר עומס על מערכות ושרתי האתר.
- שלא לבצע כל פעולה המתערבת ו/או המפריעה (ו/או אשר מנסה להתערב ו/או להפריע) בדרך הפעולה הרגילה של האתר והשירותים.
- שלא לעקוף או לנסות לעקוף כל אמצעי טכנולוגי הקיים באתר ו/או במערכות הקשורות אליו אשר תפקידו למנוע אלו מן הפעילויות האסורות תחת תקנון השימוש.
מימוש הקוד שלהם לחסימת הסוררים חוסם גם אותנו שכן אנו עונים על הקריטריונים של הסוררים.
בעקבות העובדה שאנו לא יודעים את דרך מימוש הקוד שלהם, כשאנו באים ורוצים לשכנע אותם לטפל בבעיה שלנו (דבר שמצריך מהם משאבים חדשים ורצון גבוה כדי שזה יקרה) צריך לחשוב מה ישכנע אותם לוותר על העקרונות האבטחה שלהם, כי החרגה כזאת היא פתח לבעיות מבחינתם, כי אני (וכל מתכנת ברמה שלי לפחות.. ) יכול להרים תוכנה כזאת ולהתחזות לIP כלשהו של אראל..אני לא רוצה לייאש ולכן אני אומר רק: תותחי נטפרי, דרוש פתרון טכנולוגי, אם לנו (אראל) אם לצרנו (יד 2)
ובמידה ויהיה פיתרון לצרנו אז יידרש שכנוע שיסכימו לשנות בשבילנו משהו.
ע"כ דברי הצעיר
המצפה לישועה במהרה.
שבוע טוב לכולם. -
@למדן-וידען חזק!
הבעייה קיימת גם באורי וירטואל.
מעניין איך מתמודדים עם הבעייה שאר הספקיות שנותנות IP אחד לכמה משתמשים. (זה נקרא NAT) -
@clickone יכול להיות שהספקים מתחזים תמיד לIPים רנדומליים בבקשות? לא נשמע הגיוני כ"כ אבל זה יכול להיות פתרון זמני..
-
ניסיתי עכשיו להיכנס וקיבלתי מתנה (אישור רשמי למה שכתבתי לעיל) :
ואחרי שהזנתי את התווים frk קיבלתי:
-
@למדן-וידען
אני קיבלתי כזה דבר פעם בדף חיפוש של גוגל, רק שאחרי הקלדת הקוד זה עבד. -
רציתי לעדכן שנכון לעכשיו ניתן להיכנס לאזור האישי ביד 2
בהצלחה -
@מרדכי
כבר דיברו כאן המון, שבשעות הלילה זה תמיד עבד חלק (כנראה בגלל שאין אז הרבה משתמשים). -
@מרדכי אמר בפתרון לבעיה ביד2:
רציתי לעדכן שנכון לעכשיו ניתן להיכנס לאזור האישי ביד 2
בהצלחהאצל RL א''א כרגע להכנס לאזור אישי. 019 אין אפשרות לבדוק כרגע
-
@ליכט
גם בשעות הבוקר והצהריים.
רק בשעות הערב - ממתי שמסיימים עבודה, ועד השעה השפויה שאנשים הולכים לישון - זה לא עובד. -
אני לא מתווכח אם אף אחד... ולא נראה לי שיש בכוונת מישהו ללכלך על RL. כולם מודים שהם עושים עבודה מהדימה.
הנושא עכשיו הוא איך מתקדמים. האם מנסים פתרונות טכנולוגים או שהולכים לכיוון של לנסות הידברות איתם ואולי הם יפתרו את הבעיה. אם נרצה ללכת לכיוון השני זה לא יעזור אם אחד או שנים מתוכנו ידברו איתם. חייבים קבוצה מתוכינו גדולה שנתארגן. אם ישמעו מהרבה לקוחות אותה טענה אולי הם יבדקו את הנושא באופן רציני -
@ליכט צודק ניסיתי מקודם וזה מה שעלה לי
כרגיל... -
אני חושב שלפחות מי שצריך יד2 שקודם ינסה לחפש ב http://www.winwin.co.il/Homepage/Page.aspx
גם כשעובד יד2. אם בסוף נראה שבכלל אפשר לחיות בלי יד2, ואולי WINWIN הוא יותר טוב ונעבור אליו..... לפי מה שאני רואה הוא ממש מסודר ומלא אנשים מפרסמים שם. בדירות יש כ14 עמודים שבכל אחד יש 30 מודעות פרטיות חוץ מתויווך מהיום!!