נטפרי במשרד
-
@957 תודה.
יש לך ניסיון בזה, או אנשים נוספים שהתנסו בזה ויוכלו לשתף אותי?
אני על סף טירוף מהבעיות עם הסינונים האחרים -
@smk148
יש לי הרבה נסיון כן
תוכל לפנות אלי במייל לייעוץ
-
@smk148 אתה רוצה שהRDP ןהVOIP יהיו מתחת נטפרי, או בחוץ, ורק אתה רוצה להתחבר מתוך נטפרי עצמם?
הפרוטוקול RDP פתוח בנטפרי, לא משנה באיזה פורט זה.
לא הייתי הולך בזה על VPN, בגלל שזה פיתרון עקום ויציף אותך בבעיות, במיוחד בסדר גודל כזה. (מקסימום אם אתה הולך על כיוון כזה, לך על 2 ספקים. נטפרי למחשבים ורגיל לVOIP ומצלמות. יש ראוטרים שתומכים בזה)
וגם כמו @957 ממליץ לך בכזה מקרה על אר-אל או בכינויו כאן @בן-של-מלך (תבדוק אם יש להם מסלול פרמיום - נראה לי שבמקרה שלך עדיף לך...)
-
@smk148
אשמח לעזור לך. יש לי לתת שירות פרימיום.טלפון 0526991723
מוקד שלנו 0722132999מייל yishai@isp.net.il
-
@בן-של-מלך ייצרו איתך קשר מחר בעז"ה
תודה לכם @957 @clickone -
@957 אמר בנטפרי במשרד:
@smk148
מי שצריך פורטים וIP קבוע וכו ממליץ לפנות לRL @בן-של-מלך במספר 052-6991723פנה אליהם ותקבל שירות מקצועי.
@smk148 רק שתדע ש @957 הוא כביכול 'מתחרה' של @בן-של-מלך.. אך האחווה כאן בנטפרי... אוההה אין כמוה!!!
כל הכבוד @957 ! -
-
-
-
@ברוך-השם
ברור לכולם שכשצריך ip קבוע או כל דבר אחר שמתחיל להיות קצת מורכב, הכתובת היחידה בנטפרי לעת עתה היא RL.... -
@dLive חידשת לי!
-
@dLive @ברוך-השם @ליכט
תודה רבה לכם, הנושא חשוב ולדעתי יש הרבה שתחבטים בו כי לפי מה שנשמע לי המגזר העסקי נרתע מנטפרי מצד הפורטים וכו' וטוב יהיה לשמוע מאחרים על החוויות בנושא.
בסינונים החזקים האחרים אין שירות בכלל ואם יש כבר הוא לא מקצועי בכלל ולי כמנהל רשת זה צורם מאד כשאתה שומע תשובה מנציג שירות ויודע בוודאות שהיא לא נכונה.-בלשון המעטה.
מה שבטוח,אין על נטפרי!!!!!!!!!!!! -
@smk148 אמר בנטפרי במשרד:
זה צורם מאד כשאתה שומע תשובה מנציג שירות ויודע בוודאות שהיא לא נכונה.
מזדהה מאוד!
-
אני היתי צריך לצורך מצלמות במשרדים איי פי קבוע, פניתי ל975 שהורה לי ללכת לאר אל והענין הסתדר
דרך אגב: ה'בוס' אמר לי שאם שה לא מסתדר והוא לא יוכל לראות את המצלמות בסמרטפון שלו תוך יום יומים הוא יורה לי להחליף סינון.
עד שסדרתי את זה הוא לא מבקש עדיין להתחבר............
-
@משה-זוכמיר ישנה שיטה נוספת לפתרון בעיית המצלמות ללא IP קבוע, והיא תוכנה בשם 'NOIP' ששולחת כל פעם את הIP הזמני למחשב שרוצה לגשת מרחוק אל המצלמות. (אני אישית לא מכיר אותה לנבכיה)
-
@ברוך-השם הבעייה לדעתי היא לא בכתובת הIP אלא בניתוב הפורטים בתוך הNAT.
-
-
@clickone אמר בנטפרי במשרד:
הפרוטוקול RDP פתוח בנטפרי, לא משנה באיזה פורט זה.
אגב בעבר @magicode פירסם אפשרות לפתיחה / סגירה של RDP אך נראה לי שזה כבר לא פעיל.
הבעייה לדעתי היא לא בכתובת הIP אלא בניתוב הפורטים בתוך הNAT.
אכן כפי שאתה אומר הבעיה היא שהסינון של נטפרי על שרתי 019 עובד עם NAT והטבלה לא יודעת למי לשייך את בקשת הPORT הנכנס,
-
@957 אגב גם באר-אל הרגיל יש את הבעייה הזו, ולכן צריך לקחת שם את הIP החיצוני.
(ולכן מסתמא ביום ש019 תתן IP חיצוני, גם שם יהיה פיתרון) -
@clickone אמר בנטפרי במשרד:
@957 אגב גם באר-אל הרגיל יש את הבעייה הזו, ולכן צריך לקחת שם את הIP החיצוני.
(ולכן מסתמא ביום ש019 תתן IP חיצוני, גם שם יהיה פיתרון)ל 019 יש אפשרות לIP קבוע אך לא בנטפרי , בשביל להוסיף את האפשרות זה דורש פיתוח מערכתי רחב (נטפרי מתפקד במערכת 019 כ IP קבוע) אין כמות משתמשים שרוצים IP קבוע בנטפרי שמצדיק את הפיתוח.