משהו קרה ל019 בדקות האחרונות?
-
לפני איזה שתי דקות היתה נפילה של כמה דקות.
-
@derid אמר במשהו קרה ל019 בדקות האחרונות?:
כן גם אצלי.
@magicode @clickone יש סיכוי שבזמן הנפילה הצלחתי להתחבר לנטפרי אניוואר,או שהתחברתי בדיוק בשנייה שהסתיימה הנפילה? -
@derid אמר במשהו קרה ל019 בדקות האחרונות?:
נכון, וכשחזר, חזר לי עם מהירות גלישה יותר גבוהה
-
גם אצלי נפל, מישהו יכול לדעת מתי ייגמרו הסיפורים האלו.?
-
זה סתם כך דבר טוב שכל נפילה מודעים ולא חושבים שיש בעיה נעלמת כך יודעים שהפשלה היה פה ושם וכדו'
-
@יהודי-פשוט הכל אפשר לעשות בפלאפון כשר אפשר היה להשאיר את המצלמה והיה אפשר להשאיר הודעות.
וכך כמובן אפשר להגדיר שיהיה רק וויז ורק חברות ממשלה ורק בנקים וקופ"ח ורק עירייה ורק ורק ורק ורק
ובדיוק בגלל ה'רק' הזה החליטו הרבנים שפלאפון יהיה רק טלפון וזהו.
וכמה הם צדקו, כי בלעדי ההחלטה הזו היום לא היו מצליחים לעצור שוב דבר אחרי שהתרגלו לקידמה רק בגלל שנשארנו מאחור עדיין אפשר לשמור על עצמינו -
@aiib לא ירדת לסוף דעתי
לא דיברתי על מכשיר פלאפון, אלא על מכשיר דומה למה שיש היום GPS, הבעיה בפלאפון זה הזמינות בכיס, לעומת מכשיר לרכב. -
@יהודי-פשוט א"כ איזה רבנים לא אישרו לך? לא ידוע לי שיש בזה נושא כלל ומי שיודע היום בהרבה מהרכבים מגיע וויז מובנה כולל רשת ולא היה על זה מכתב בשום עיתון....
-
@aiib אמר במשהו קרה ל019 בדקות האחרונות?:
ומי שיודע היום בהרבה מהרכבים מגיע וויז מובנה כולל רשת ולא היה על זה מכתב בשום עיתון....
לא הבנתי, אתה רוצה מכתבים מרבנים איזה רכב לקנות או לא לקנות?
מה, זה קנה מכשיר ניווט קבל רכב? -
@יהודי-פשוט למה באמת אין אפליקציה של WIFREE? ככה נוכל לחסום כל טאבלט ומערכת מולטימדיה לרכב. חוצמזה שגם בטאבלטים אאוטנט יודעים לנתק WIFI. הבעיה נשארה באפשרות להכניס סים אחר.
-
@שלום-על-ישראל מה המייל שלך בבקשה? אשמח אם תשלח לי מייל yishai@isp.net.il
-
@שלום-על-ישראל תעשה חיפוש בפורום אנדרואיד
-
כחלק משיפור השירות ללקוחות נטפרי , 019 הרחיבו את השרתים ללקוחות נטפרי למניעת נפילות,
..........................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
-
@957 אמר במשהו קרה ל019 בדקות האחרונות?:
כחלק משיפור השירות ללקוחות נטפרי , 019 הרחיבו את השרתים ללקוחות נטפרי למניעת נפילות,
נראה לי שאתה טועה. לא רואה שום סממן להרחבה.
-
@magicode
כך לפי ההודעה שקיבלתי
קיבלתי על כך גם פידבק מלקוחות שלא נמצאים בפורום
אשלח לך בפרטי
-
@חבר לפני איזה שעה וחצי היתה נראה לי שוב נפילה,
ולי השתפרה המהירות בימים האחרונים... -
@חבר
המהירות שמוצגת אצלך תקינה לגמרי ובהתחשב שאתה ממוקם במקום בלי קליטה ואתה אף מודע לכך.
-
@חבר תלוי גם בזמן הגלישה, יש שעות עומס.
-
פוסט זה נמחק!