גמ"ח נטפרי- הפתרון למפחדים להתחבר
-
אני חושב שהחסם מרכזי לחלק מאלו שעדיין לא מחוברים לנטפרי
שיש כאלו שלא מספיק מודעים למוצלחות האגדית של נטפרי, ובעקבות כך מפחדים להתחבר, (במיוחד אם נוסיף את הפחדות ארבעת ושבעת המינים ).
אני מציע למי שיכול להקים גמ"ח שיתן נטפרי בהשאלה לכמה ימים לבדיקה. [נטסטיק עם סים או שם משתמש וסיסמה לחיבור קווי (למי שיש כבר תשתית וראוטר)] כמובן שיצטרכו לתת איזשו מיגבלות למנוע מכל מיני.. להשתמש בזה בתור אופציה להשיג נטפרי לכמה ימים במקום לשכור.
אבל זה אמור למנוע המון פחדים מאנשים, בסופו של דבר, תמונה (וגם אם היא חסומה. ..) שווה מאלף מילים....... -
@מושט
חן חן לך על הרעיון ועל הרצון,
מי שצריך להגיע לנטפרי ומי שרוצה סינון אמיתי ימצא ומוצא ב"ה את הדרך, מנסיון ...
עובדה שאתה כאן...
ובבחי' רגלי חסידיו ישמור,
השמצות בשוק זה לצערינו דבר מקובל וכל החברות המסחריות מתמודדות עם זה, (אתן לך דוגמא קטנה, כל לקוח שעובר ל 019 מקבל טלפון מבזק בשאלה אם הוא יודע שהוא עבר לחברה פלסטינאית ויש שירות לקוחות רק בערבית, בעוד שהחברה שייכת ליהודים דתיים שגרים בהתנחלויות...).
הגמ"ח עלול מאד בקלות לשמש לאלו שרוצים סתם לבדוק כי למה לא בלי רצינות לעבור, ובעיקר בחורי ישיבות וכדו' שינקטו באלף אמצעים בכדי שתחשוב שהם רציניים לגמרי,
כיום לפי חוק אין התחייבות באף חברה ולקוח לא מרוצה יכול להתנתק בקלות, החברה הננטשת תשמח לחזור ולשרת אותו,
האפשרות של שכירות קיימת ונותנת מענה,
זו דעתי.
ושוב תודה על הרצון הטוב והיוזמה הברוכה,
............................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
-
אני חושב שהרעיון של @מושט יפה מאוד ולדעתי לא מעניין אם אנשים ינצלו את זה במקום להשכיר כי זה יהיה תופעה שולית בכל מקרה.
אבל צריך קודם לראות שיש כאלה שמוכנים להשאיל את הנטסטיק שלהם.
-
@clickone @magicode
אם דעתכם שזה אכן טוב,
יתכן שאני מוכן לקחת על עצמי כמה נטסטיקים (ללא הקווים) בל"נ.
יש לי כמה שקניתי אותם יד שניה מחברת סלולר אני לא מוכר אותם מכיוון והם מחודשים ולא חדשים, יגיעו אלי בימים הקרובים.
אם אני יצליח לעשות להם UNLOOCK.
-
הרעיון טוב אבל למי שקיבל הפחדות ש"בנטפרי יכולים לראות לך את פרטי החשבון בנק" זה לא יעזור ולא ירגיע
ולשאר הדברים שיש לנטפרי להציע זה באמת יעזור -
@magicode יש לי 4 נטסטיקים (כולל קו) שאני משכיר כעת וישתחררו עוד חודש.
בעז"ה אני אוכל להשאיל כשהם יחזרו. -
@מעמד אמר בגמ"ח נטפרי- הפתרון למפחדים להתחבר:
הרעיון טוב אבל למי שקיבל הפחדות ש"בנטפרי יכולים לראות לך את החשבון" זה לא יעזור ולא ירגיע
ולשאר הדברים שיש לנטפרי להציע זה באמת יעזוראתה צודק, אבל אני חושב שמי שחושב להצטרף לנטפרי.
אז זה קורה.
- כי הוא שמע ממישהו שנמצא כבר במערכת, וממילא הוא ישמע את האמת כפי שהיא, אין אחד שאני מכיר שלא הצעתי לו את נטפרי, ולא חזר אלי מולהב כולו, 'אל זה הנער התפללתי', וגם אם יש כמה שאלות או תמיהות מנציג של ... או ממודעת רחוב אפשר בקלות להסביר את המציאות.
2.כי הוא ראה את זה ב'פרוג' וכדו', ומשמה אני מאמין שהוא יגיע לפה, ויראה את כל הדו-שיח בנושא, או שאפילו יפתח פוסט של שאלות כמו שעשו כבר בעבר.
עכשיו יש פה רעיון שונה של @מושט שבעצם נשמע כמו הVPN שנותן לבדוק את הנושא, כי יש כאלו שרוצים להרגיש לפני שקונים
- כי הוא שמע ממישהו שנמצא כבר במערכת, וממילא הוא ישמע את האמת כפי שהיא, אין אחד שאני מכיר שלא הצעתי לו את נטפרי, ולא חזר אלי מולהב כולו, 'אל זה הנער התפללתי', וגם אם יש כמה שאלות או תמיהות מנציג של ... או ממודעת רחוב אפשר בקלות להסביר את המציאות.
-
-
@magicode אמר בגמ"ח נטפרי- הפתרון למפחדים להתחבר:
אני חושב שהרעיון של @מושט יפה מאוד ולדעתי לא מעניין אם אנשים ינצלו את זה במקום להשכיר כי זה יהיה תופעה שולית בכל מקרה.
אבל צריך קודם לראות שיש כאלה שמוכנים להשאיל את הנטסטיק שלהם.
א"כ למה מבטלים ויפיאן ?
-
@magicode
ואולי WEB PROXY איכותי מוגבל לכמה שעות שימוש עם הרשמה וחשבון מייל ,
-
@957 אמר בגמ"ח נטפרי- הפתרון למפחדים להתחבר:
@magicode
ואולי WEB PROXY איכותי מוגבל לכמה שעות שימוש עם הרשמה וחשבון מייל ,תוציאו מהראש.
אין WEB PROXY איכותי . -
@magicode
קח את זה כדוגמא (חסום בנטפרי מסיבות מובנות), השרתים אפילו לא ממוקמים בארץ,
-
@957
מחקתי את הלינק שהבאת. שלא תצא תקלה.
בכל מקרה לא נראה לי שצריך לדון בזה מעל גבי הפרום.
אם יש לכן רעיונות בעניין תשלח לי במייל netfree613@gmail.com -
לדעתי במקום 'להשתגע' ולהשאיל נסטיקים ולהשקיע בקווים וכדו' ובמקומות השאלה וכו' וכו' יותר פשוט לעשות גמ"ח vpn שהרווח בזה הוא שרק למי שכבר יש אינטרנט יוכל להתנסות כמה ימים בנטפרי ויוכל לראות מקרוב וכן זה חוסך את [כמעט] כל העלות ויצריך רק כמה שמות משתמשים חדשים של vpn [אגב הגמ"ח הזה גם יוכל לתת מענה לכל מיני פעמים שצריכים נטפרי באופן חד פעמי אם בטיסות לחו"ל ואם סתם בנסיעה באוטובוס וכדו' כך שתפסנו 2 ציפורים בבת אחת]
-
@magicode חוץ מהאופציה של vpn שכבר כתבתי [עיין מטה או מעלה..] יכול להיות שweb proxy לעולם לא יכול להיות יציב ומועיל. אבל הגדרות proxy במחשב עצמו לדעתי יעילות מאד ניתן להשתמש בזה כתחליף לvpn וכן במגום גמ"ח נסטיקים.
[אדגיש אני לא מבין גדול אם תתקן אותי אקבל זאת בברכה] -
@magicode אמר בגמ"ח נטפרי- הפתרון למפחדים להתחבר:
תוציאו מהראש.
אין WEB PROXY איכותי .המכנה המשותף בין web proxy לנטסטיק ששניהם לא הכי יציבים ותלויים בכמה גורמים.
לדעתי לא צריך לפחד מהאיטיות וכדו' אלא להדגיש (עם מדבקה על הסטיק, ובמקביל בווב פרוקסי וכדו') שזה לא החיבור המהיר וזה תלוי בגורמים שונים וכ"ו. -
אם תיאורטית ארצה להשאיל למישהו יש דרך יצירתית לחסום (פיזית, אבל בצורה אסתטית) שלא יוכלו להחליף סים, אבל אני בעצמי אוכל בהמשך אם ארצה להחליף ספק?
-
@5566NEWbrs אתה רוצה לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה
באותו דרך שאתה תוכל להחליף ספק (סים) כל אחד יוכל, ואם הם לא יוכלו אז גם אתה לא תוכל..
אלא"כ תיצור כספת קטנה בגודל הסטיק עם מנעול -
@ayys613 מי שיש לו אינטרנט ביתי ורוצה לנסות נטפרי יכול לפנות אלי ולקבל משתמש וסיסמה בכדי לנסות.
ובירושלים אפשר לקבל נסטיק לבדיקה אצלי