עליית מחירים בנטפרי.
-
אולי אפשר לשדך בין נטפרי לנתיב דהיינו שהדפדפן של נתיב יהיה של נטפרי.
או במקביל בין נטפרי ל'הדרן' שגם הם יש להם אופציה של אתרים כשרים, אבל זה מאוד מאוד מצומצם.
-
@למדן-וידען אמר בעליית מחירים בנטפרי.:
@ליכט צודק.
אבל אולי עדיף (הרע במיעוטו) סים מסונן וויפי פרוץ מאשר ויפי סגור וסים פרוץ.. אבל ברור שח"ו להגיע למצב של אחד מהם.אולי....
אבל היום לפחות זה לא בחסות נטפרי.... -
@IZAK יהיה יום אחד, אני בטוח.
עד כמה שאני מכיר את החברות, בנתיב המקובעים זה לא ילך.. דווקא הדרן מתאים להם.. צריך גם מישהו שידחוף את זה.
@administrators איך גורמים טכנית למשהו כזה לקרות?
זה תלוי בהם או בכם? אין לי בעיה וההיפך אני מאוד רוצה לדחוף לתיווך כזה.
מה התהליך מאיפה מתחילים ואם מי צריך לדבר? -
@magicode אמר בעליית מחירים בנטפרי.:
@רמה-פלוס
התגובה שלך ממש לא נכונה.
הדבר היחיד שנתקע זה ה יד2. מעבר לזה שום דבר לא נתקע.
ואתה מציג את זה כחזות הכל.וגם יד2 נתקע בגלל נטפרי. הראיה שזה ב VPN זה נתקע.
ב019 כנראה יש קצת משתמשים ולכן עדיין זה לא נתקע.לא מדבר על יד2...
תקיעות גלישה מידי פעם, איטיות מזעזעת בחיפוש גוגל ופתיחת אתרים, זה לא מראה על בעיות גלישה??! -
@רמה-פלוס
מוזר מה שאתה אומר.
אצלי הכל עובד חלק. ואני ב RL. אולי יש לך תוכנות במחשב שדופקות את האינטרנט. -
@רמה-פלוס
מוזר + מה שאתה אומר..
אני בRL גם התוכנה WiFree מותקנת לי.
ובחיים שלי לא גלשתי בכזה מהירות וללא תקיעות כלל.. -
@רמה-פלוס
לגבי יד 2 גם לוח WINWIN וקול חי נתקעים בלי יכולת לזוז או ללחוץ בתוך הדף ובנוסף תוקעים את כל הדפדפן -
@marg @רמה-פלוס
חברה, אם יש לכם בעיות ותקיעות וכל מיני דברים מוזרים, לכן אנחנו פה! בכל אופן נשתדל.
לדעתי זה לא נכון לסבול בשקט ולהציף את זה כשמדברים על עדכון מחירים!
חוץ מזה, חבל לסבול.נתחיל מנקודת התחלה:
אצל אף אחד אין בעיות חוץ מלכם!
אז, בואו ננסה לפתור את זה גם אצלכם:
באיזה דפדפן אתם גולשים? -
@רמה-פלוס
תקיעות גלישה מידי פעם, איטיות מזעזעת בחיפוש גוגל ופתיחת אתרים, זה לא מראה על בעיות גלישה??!
תנסה לבדוק את מהירות הגלישה שלך פה.
@marg אמר בעליית מחירים בנטפרי.:
@רמה-פלוס
לגבי יד 2 גם לוח WINWIN וקול חי נתקעים בלי יכולת לזוז או ללחוץ בתוך הדף ובנוסף תוקעים את כל הדפדפןאצלי עובדים מצוייןץ
-
הבעיה צריכה להיפטר אין שום תחרות אמיתית ליד 2 לא בגודל ולא באיכות וזה צורך בסיסי ובאם זה לא יבוא לתיקון בימים הקרובים אצטרך לעזוב את נטפרי
אגב אצלי גם הWINWIN תקוע ואני לא יכול להגיע לשום מקום באתר גם בקול חי אותו דבר ובנוסף כל הדפדפן לא מגיב בכניסה לאתרים האלו
אשמח
אם יש למישהו רעיון לפתור את הבעיה -
@marg כמו שכתבתי לעיל, נוכל לפתור רק אם תשתף פעולה ותרצה לפתור את הבעיה.
-
@marg
אצלי דרך RL כל מה שהזכרת עובד מצוין.
תנסה אולי לפתוח בחלון גלישה בסתר. במצב זה התוספים מושבתים. ואז אפשר לראות האם זה גורם לבעיה. -
ראשית, אני ממש לא מדבר על יד2. זה בעיה אחרת לחלוטין.
אני מדבר על איטיות בגלישה. אני נכנס לדף חיפוש של גוגל, לאחר פתיחת 3-4 דפים, הדפדפן נתקע, ומאוד איטי.
אם יש קצת יותר מ:3-4 דפים פתוחים בדפדפן, הכל נהיה איטי. מה שלא היה לי מעולם.בדקתי את מהירות הגלישה, אני גולש על 5 מגה.
ומאז ומעולם אני על המהירות הזו. -
@רמה-פלוס
רק תראה את הכרטיסיות שלי:
וזה רק בחלון אחד בדפדפן, יש לי עוד אחת דומה..
ב"ה הכל חלק.ניסית את מה ש@magicode האדיר הציע?
מה התוצאות שם? -
@magicode אמר בעליית מחירים בנטפרי.:
תנסה אולי לפתוח בחלון גלישה בסתר. במצב זה התוספים מושבתים. ואז אפשר לראות האם זה גורם לבעיה.
מאיפה הוודאות הזאת, הרי אפשר להגדיר שיפעלו גם במצב גלישב בסתר
-
נחזור לענייננו. ההודעה המוקדמת על עליית מחירים מאוד במקומה ומתבקשת.
הייתי מציע לשלוח הודעה זו למנהלי הקהילות בנטפרי כדי שיעבירו זאת לחברי הקהילה, בפרט שישנם כאלו בקהילות שעברו לנטפרי בהכרח ולא ברצון, חשוב שיידעו מראש על עליית מחירים צפויה.
מאט לתשומת לבך -
@חסידיש, אילו קהילות עברו לנטפרי בהכרח ולא ברצון?
ומי יכול לכפות על הקהילות עם איזה חברה הם עובדים????
-
@bar הכוונה היא על החסידים של אותה קהילה..... אחרי שהקהילה הצטרפה ברצון...... החסידים הצטרפו ברצון או בכפיה
-
@חסידיש דוקא אלו שבאו בהכרח ההודעה היא סתם לידיעה כי זה לא באמת רלוונטי לגבי ההחלטה שלהם על עזיבה או הסכמה.. הם הרי בכפיה .
לעומת אלו שמרצון או לא נמנים על קהילה כלשהי ששם ההודעה חשובה לגבי ההחלטה הנ"ל..(בצחוק כמובן)
-
@למדן-וידען
הוא מתכוון שאצלנו בקהילה הכריחו את כולם לעבור לנטפרי אחרי כנס גדול שהיה (כמובן מלבד אלו שנטפרי לא מתאימה להם מבחינה מקצועית).
יש כאלו שעדיין לא התרגלו למערכת ולא מכירים את הפורום הזה בגרוש (הפסד שלהם), אמרת שנטפרי חינמית ופתאום אתה מעלה את המחיר בגלל שהם לוקחים כסף?
זה יוצר אצלם מרמור. אף אחד לא רוצה א"ז.
בתור אחראי על קהילה הוא רוצה לקבל את ההודעות מוקדם כדי שהוא יוכל להודיע לכל המשתמשים במייל (רובם הרי לא נכנסים לפורום).