יד 2
-
@מן-המודיעין אתה צודק, אבל גם @dLive צודק..
האמת היא איפשהו באמצע, בהחלט לא ניתן לזלזל בחשיבות יד 2 למי שצריך.
אבל ח"ו להגיע לסינונים (כביכול) אחרים..
וזה בדיוק מה ש @dLive ג"כ רוצה בסופו של דבר שזה יסודר..השאלה היא עד אז מהי הדרך הנכונה להתנהל.
צריך להיזהר לא להגיע למצב של התרשמות שלילית, מנגד גם לא למצב של מצטרף חדש אחרי שעובר ספק ומתקין תוכנות (וכשיוריד זה יעלה לו 100 ש"ח) ומתחיל להתרגל לשיטה ובעצם כל העבודה שלו מבוססת יד2 כמו מתווך וכדו' כי לא ידע..בכל אופן צריך להיזהר לא לרדת לרמה האישית בסה"כ כולנו מתכוונים הרי לאותה מטרה.. לכבוש את העולם!
-
או קי קבלתי וסליחה,
אבל שים לב עומד כאן MAT והא מדבר בשביל הצרכים של נטפרי, 'קרי' יותר משתמשים,
כולנו רוצים שנטפרי תגדל ולא ח"ו תקרוס, אז אם באמת מדובר על בעיה רצינית שעוברת בכל המשתמשים ניחא,
אבל בנדו"ד אני חושב שיש כאן טובת נטפרי, ע"י האיש שיודע יותר טוב מכולנו, מה טוב לנטפרי,
והאמת והשלום אהבו -
מזכיר לי קצת את סערת הסלמונלה בקורנפלקס תלמה.
ההתחבטות בהנהלה (אני בטוח שהיתה) ממש השיקולים שיש לנו כאן..
כשזה יצא התברר למפרע שזאת הייתה טעות ואין ספק שהיא נפגעה קשות, לפחות תדמיתית. -
@למדן-וידען גדול!! רק שכחת לציין החילוק שפה לכולם יש אותו נגיעה אחד לעזור.
-
שלא כמו בתלמה, כאן אף אחד לא מסתיר דברים, הנושא היחיד הוא פורופורציה,
-
@מן-המודיעין כשאני מסתכל עלי אישית אני גם חושב שזה אכן יצא מפרופורציה.
אני אבל מאמין שיש כאלו שכל סיבת האינטרנט אצלם זה יד2, ומבחינתם זה עוד לא נכנס לפרופורציה.. -
-
הצעה; (אם לא תועיל בוודאי לא תזיק):
לבינתיים עד שימצא פתרון ליד 2 יש עצה פשוטה: לעשות רשימת אתרים ופתרונות חלופיים, ולהציג אותם בנטפרדנס עבור כלל משתמשי נטפרי.
יזיק זה ודאי לא! תועלת יתכן וכן!
-
פירסמתי דירה למכירה ביד 2
בעז"ה מכרתי את הדירה, ולקח לי 4 ימים בכדי שאוכל להיכנס חזרה ליד 2 ולמחוק את המודעה, עד אז, "שיגעו" לי את הראש, כל 20 דקות עוד אחד שמתקשר, ואין לי שום דבר שיכול לעזור לי בנידון.
זה שהבעיה מוכרת, אינה אוסרת את הזכרתו, זה בעיה גדולה מאוד, ויש הרבה אנשים שעיקר פרנסתם זה האתר הזה, שעם כל הכבוד, אין אתר עם חשיפה גבוהה מזו.
העובדה שנטפרי הוא ארגון קודש להצלת נפשות ישראל, ופועלת ללא מטרות רווח, אינה אוסרת להתלונן ולבקר את הסינון על הבעיות שיש בה.
יש בעיה וצריך להכיר בה, אסור להתעלם ממנה.
על אף שלא חברת הסינון אחראית לבעייה, עליה לטפל בה לטובת הלקוחות של נטפרי, כי עובדה שבסינונים האחרים זה כן פועל.ואל תתקיפו אותי עכשיו בטענות סרק:
"אתה מרפה את ידי העושים שלא על מנת לקבל פרס"
"מה יותר חשוב? אינטרטנט מסוננן בלי יד 2, או פרוץ עם יד 2?"
"זה לא אשמתה של נטפרי, אלא של יד 2"ושוב תודה לעוסקיםבמלאכת הקודש, ואברך אתכם שלא תצא תקלה מתח"י.
-
@1010 הבעיה עדיין קיימת?
חשבתי שזה נפתר כבר.. אף אחד לא דיבר מזה. -
פירסמתי דירה למכירה ביד 2
בעז"ה מכרתי את הדירה, ולקח לי 4 ימים בכדי שאוכל להיכנס חזרה ליד 2 ולמחוק את המודעה, עד אז, "שיגעו" לי את הראש, כל 20 דקות עוד אחד שמתקשר, ואין לי שום דבר שיכול לעזור לי בנידון.
זה שהבעיה מוכרת, אינה אוסרת את הזכרתו, זה בעיה גדולה מאוד, ויש הרבה אנשים שעיקר פרנסתם זה האתר הזה, שעם כל הכבוד, אין אתר עם חשיפה גבוהה מזו.
העובדה שנטפרי הוא ארגון קודש להצלת נפשות ישראל, ופועלת ללא מטרות רווח, אינה אוסרת להתלונן ולבקר את הסינון על הבעיות שיש בה.
יש בעיה וצריך להכיר בה, אסור להתעלם ממנה.
על אף שלא חברת הסינון אחראית לבעייה, עליה לטפל בה לטובת הלקוחות של נטפרי, כי עובדה שבסינונים האחרים זה כן פועל.ואל תתקיפו אותי עכשיו בטענות סרק:
"אתה מרפה את ידי העושים שלא על מנת לקבל פרס"
"מה יותר חשוב? אינטרטנט מסוננן בלי יד 2, או פרוץ עם יד 2?"
"זה לא אשמתה של נטפרי, אלא של יד 2"ושוב תודה לעוסקיםבמלאכת הקודש, ואברך אתכם שלא תצא תקלה מתח"י.
צודק, אבל אני לא חושב שזה נקרא התעלמות.
-
@למדן-וידען אמר ביד 2:
@1010 הבעיה עדיין קיימת?
חשבתי שזה נפתר כבר.. אף אחד לא דיבר מזה.ספציפית בשעה הזו הבעייה לא קיימת, אך מאז יום שניי שעבר עד יום שישי בצהריים לא הצלחתי למחוק מודעה
ולאו דוקא בשעות הערב, ניסתי כל יום כחמש פעמים, החל משעות הבוקר, ורק ביום שישי הצלחתי!מקווה שהבעיה הזאת תהיה במהרה מאחורינו!
-
בימים האחרונים האתר עבד לי מצוין, ב"ה.
אבל היום התקבלה ההודעה הבאה,
הם מנסים לפתור את הבעיה? -
-
@pisga אצלי עם RL עובד... אבל בכל אופן נראה לי שזה מצחיק כל פעם/עובד/תלקה/עובד/תקלה כל אחד מעלה כאן פוסט חדש...... יודעים את הבעיה, תמיד מנסים לטפל..... למי שיש לו בעיה והוא צריך באותו זמן כאן זה לא המקום לדווח כי לא יהיה מישהו שיתן פתרון
דבר עם רונן 0507777200 -
@pisga
אם הם היו מעונינים הם היו יכולים לפתור מזמן את הבעיה (החרגת מס כתובת IP)
כבר כתבו בעבר שאין שיתוף פעולה מצידם -
באמת די. כאן זה פורום בשביל לעזור אחד לשני. הפוסט הזה לא יביא לפתרון למי ששאל..... אז מה ענין כל יום לעלות את זה
-
-
@pisga זה לא משהו אישי ח''ו. פשוט הבעיה ידועה. וכל הזמן מנסים לטפל. אז אם ראיתם ב''ה שעובד אז אולי תדווחו אבל עוד הפעם לדווח שיש בעיה. מה זה יעזור? כבר דובר וסוכם שזה לא בעיה שאמורה להיפטר כאן בפורום. אז שאלתי בשביל מה לעלות עוד הפעם את הנושא?...... זה הכל.
-
מעניין לדעת שעד עכשיו זה עבד מצוין. זה חשוב. כי ככה רונן ידע שמה שהוא עשה זה בכיוון הנכון.