האתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi)
-
- יש מספיק תחליפים לוורד. אף אחד עדיין לא מוצלח / מכסה את כל היכולות של וורד. (קח לדוגמא את המיזוג דואר, שזה כלי שאני משתמש בו המון + אינטגרצייה אוטו' לתוכנות שלי) - בקישור שהבאתי יש לו בעיית תאימות עם העברית.
- לדעתי בחו"ל יש יותר דריסת רגל היום למתחרים. רק עברית קשה שפה
- למייקרוסופט יש עניין גדול שתפרוץ את האופיס / ווינדוס שלך בבית. כי בעבודה גם תדרוש מהמעסיק שלך את האופיס והווינדוס שאתה מכיר מהבית. ושם הכסף הגדול.
אני באופן אישי משלם בשרתים שלי הרבה כסף כל חודש על אופיס + ווינדוס. ושם אין משחקים. - כולנו נהנים (כולל אני) לשנוא את מייקרוסופט על המוצרים הנהדרים שלהם (וסליחה מ @magicode ...) תכלס המצרים שלהם עושים את העבודה, עם שלל החסרונות שלהם.
(אם מייקרוסופט הייתה יצרנית מכוניות והיית נתקע בכביש 6, היית מתקשר לתמיכה, והיו אומרים לך לסגור את כל החלונות + הפעלה מחדש למכונית והכל היה מסתדר)
[אם נטפרי הייתה יצרנית מכוניות והיית נתקע בכביש 6, היית מתקשר לתמיכה, והיו אומרים לך להקליט את התעבורה + לשלוח פנייה עם X נקודות, והכל היה מסתדר]
תכלס בחלק מהטיעונים שלי כאן אני קצת מצדיק אותך. רק שלמדתי ש @רחמים הוא מתכנת אוצר. וצריך להתייחס להצהרות שלו ברצינות.
-
@clickone אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
[אם נטפרי הייתה יצרנית מכוניות והיית נתקע בכביש 6, היית מתקשר לתמיכה, והיו אומרים לך להקליט את התעבורה + לשלוח פנייה עם X נקודות, והכל היה מסתדר]
רק שאם נגמרו לך הנקודות, תחכה על הכביש עד לחודש הבא
-
-
@clickone הטענה שמיקרוסופט רוצה שנפרוץ את התוכנות שלה מבוססת?!
-
סתם הם נותנים מערכות הפעלה למשרד החינוך בגרושים?
לא אוכפים את הפריצות?אגב, רוב התוכנות המקצועיות שלומדים במכללות וכדו' כמה שנים כמו הנדסה ותלת מימד וכדו' זה לסטודנטים חינם ע"י החברה..
-
@aiib אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
@clickone הטענה שמיקרוסופט רוצה שנפרוץ את התוכנות שלה נבוססת?!
זה מאוד מאוד נראה כך, אין שום חברה שמתנהגת בצורה כזו, (גם ווינדוס פורסם לאחרונה שניתן להוריד רשמית חינם, אם מצהירים שאתה משתמש בנגישות...).
-
@למדן-וידען אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
@clickone אתה צריך לבקש סליחה מהציבור הרחב לא רק מ @magicode.. הם מזעזעים.
נכון. סליחה.
אופן אופיס ולינוקס ממש ממש מוצלחים.
הם כ"כ מוצלחים, שהמתחרים נמצאים בהערת אזהרה בבורסה.ועכשיו ברצינות...
הם מזעזעים. רק שלינוקס ואופן אופיס מזעזעים לא פחות למשתמש הממוצע.
לא יודע כמה הניסיון שלך באופן אופיס, אבל זה היה פרוייקט שאפילו תרמתי לו (תרגום, לא כסף וקוד...) כשהוא היה בחיתולים. [לפני 15-16 שנה]
ולינוקס בתקופה ההיא הייתי נושם ואוכל כולל שולחן עבודה וכו'.
אבל עדיין למשתמש הפשוט - הוא רגיל לווינדוס ואופיס.
ואחת הסיבות היא כמו שכתבתי שמייקרוסופט רוצה את הכסף של בעלי העסקים, ולכן לא איכפת לה שתפרוץ בבית.יתרה מכך, יש לה הרבה סיכומים עם חברות, כולל כאן בארץ, שמקבלים את חבילת האופיס פרו ב9 דולר!! בדיוק מהסיבה הזו....
-
כן אני מסכים עם רוב הטענות השאלה היא האם למעשה זה מתיר לפרוץ או שעדיים זה נשאר בגדר סברא.
-
@aiib הפורום לא מתיימר להוות 'פוסק הלכה'.
-
@שלו' אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
@zvizvi ישנה תוכנה מעולה לשמירה ססמאות באתרים השונים, התוכנה זוכרת את השם המשתמש והסיסמא ומכניסה אותם ישירות לאתר, גם לאתרים מאובטחים.
האתר הרשמי https://www.stickypassword.com/
העליתי את התוכנה לכאן -
הייתי שמח אם יהיה אפשר להוסיף את התוסף לכרום הבא [הוא מיועד להשלמה אוטומטית של כיתוב במייל וכדו' כמו שיש בסמארטפונים הם גם מצהירים שהתוכנה לומדת את המשתמש]
[אין לי קישור לתוסף כיוון שהתוסף יורד מתוך התוכנה וכבר התקנתי אותה]
זה השם של החברה שמייצרת את התוסף
lightkey.io/
תודה רבהעריכה: @zvizvi יש סיכוי לזה?
תודה רבה! -
אני מחפשת את התוסף לכרום שנקרא לאסטפאסט LASTPASS
אפשר להעלות אותו לאתר של התוספים או להעלות לכאן בבקשה?? -
@אבצן אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
אפשר להעלות אותו לאתר של התוספים או להעלות לכאן בבקשה??הוא היה באתר, אבל הסרתי אותו בגלל תוכן בעייתי.
יש תוכנה חלופית בשם Sticky Password
http://softwares.center/sticky-password/ -
@zvizvi אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
אפשר להעלות אותו לאתר של התוספים או להעלות לכאן בבקשה??הוא היה באתר, אבל הסרתי אותו בגלל תוכן בעייתי.
http://softwares.center/sticky-password/ומה אעשה שבמחשב אחד כבר יש לי את את התוסף, וכל הסיסמאות שלי כבר שם לעשרות אתרים??
-
@zvizvi אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
http://softwares.center/sticky-password/ומה אעשה שבמחשב אחד כבר יש לי את את התוסף, וכל הסיסמאות שלי כבר שם לעשרות אתרים??
אם זה תוסף לגרום תכנסו מהמחשב השני עם אותו חשבון זה אמור להופיע
-
נכנסתי עם אותו שם משתמש, זה לא מופיע [כולל יבוא תוספים]. ניסיתי להעתיק את התיקיה של התוסף ולהעביר למחשב השני, וזה גם לא עבד.
-
@אבצן נכנסת עם הדפדפן לחשבון גוגל או לג'ימייל?
-
@גלינג אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
@אבצן נכנסת עם הדפדפן לחשבון גוגל או לג'ימייל?
כבר ייבאתי את כל ההסטוריה והסימניות, לאחר החיבור לחשבון גימייל.
-
@אבצן
אין לאף אחד רעיון? אף אחד לא יכול להוריד את זה? -
@אבצן הורדתי אותו בעבר, ויש לי את ההתקנה, אם זה עוזר לך תוכל לפנות אלי במייל. ותודה ל@zvizvi שעידכן אותנו שיש שם בעיה, עוד לפני שנצטרך להיתקל בה.