הקמפיין לפתיחת סניף נטפרי בארצות הברית
-
@אהרן אמר בהקמפיין לפתיחת סניף נטפרי בארצות הברית:
@clickone אמר בהקמפיין לפתיחת סניף נטפרי בארצות הברית:
בחברה מסחרית יש סיכוי גדול שהיה נדרש לשלם תשלום נוסף, או התעלמות או סגירת החשבון.
זו מציאות. לא פחד....אני פשוט לא מאמין שזה קורה לחברים הכי טובים שלי
יסגרו לו את החשבון בגלל שהוא שולח בקשות לפתיחת אתרים תמורת נקודות שרכש???
זו רמת השירות שהלקוחות שלך מקבלים??אתה יודע כמוני שיש הודעה על עומס / כמות בקשות חריגה......
ובעסק, כן. אם כמות הבקשות של לקוח לא הגיונית ביחס למה שהוא משלם, החשבון במקרה הטוב ייחסם.
גם אם הוא מושך ומשלם לפי בקשות. בכל מקרה, זה שוב מעלה את הנקודה של לקוחות הפרמיום...
ובשביל לדעת מה רמת השירות שהלקוחות שלי מקבלים, צריך לשאול אותם..... -
@הגוף-והנפש אמר בהקמפיין לפתיחת סניף נטפרי בארצות הברית:
@אהרן
לפי הבנתי הדלה יש 9 מיליארד גויים רק רוצים לנצל את מינימום המחיר ששייך להשיג ובשביל זה צריך איש קשר שנמצא בשטח ורק במקומות מסויימים בעולםהגמרא כותבת שכשיבוא משיח יהיה לכל יהודי ששמר על מצוות ציצית 2800 עבדים.
הרבה תמהו מה יעשו עם כ"כ הרבה עבדים, ויש בזה תשובות רבות.
אך הנה, בעמדנו קרוב ממש לגאולה, ועם התחלת ההתנוצצות שלה, אנו מתחילים לראות במוחש את התחלת קיום הייעוד.
-
@מ.-פינחסי וורט מצוין להתחלה. ברוך בואך לפורום!! [5 חודשים לא היה לך עוד משהו לזכות אותנו?]
-
@מ.-פינחסי אמר בהקמפיין לפתיחת סניף נטפרי בארצות הברית:
@אהרן
לפי הבנתי הדלה יש 9 מיליארד גויים רק רוצים לנצל את מינימום המחיר ששייך להשיג ובשביל זה צריך איש קשר שנמצא בשטח ורק במקומות מסויימים בעולםהגמרא כותבת שכשיבוא משיח יהיה לכל יהודי ששמר על מצוות ציצית 2800 עבדים.
אך הנה, בעמדנו קרוב ממש לגאולה, ועם התחלת ההתנוצצות שלה, אנו מתחילים לראות במוחש את התחלת קיום הייעוד.
כשהמשיח יבוא לא יצטרכו את נטפרי...
-
כמה תשובות בדבר.
א. אם תסתכל שוב בפרופיל תראה שכתבתי משהו לפני חודשיים...
ב. בטעות פתחתי פעם שם משתמש אחר, אז לפעמים אני נכנס בטעות בשם השני.
ג. אגלה לך סוד (אבל בתנאי שלא תגלה לאף אחד): אין לי נטפרי! אז למה אני בפורום? פשוט מאוד. חיברתי את בני משפחתי לנטפרי, אך דא עקא שמכמה סיבות, בעיקרם נושא ה-google drive, ביקשו ממני להחזיר לחסימה הקודמת, אבל בגלל שגיליתי בנוסף לנטפרי הנפלאים, גם את הפורום הנפלא, לכן אני מציץ מידי פעם... -
בטעות פתחתי פעם שם משתמש אחר, אז לפעמים אני נכנס בטעות בשם השני.
מקווה שאתה לא עושה מדי הרבה טעיות...
אגלה לך סוד (אבל בתנאי שלא תגלה לאף אחד): אין לי נטפרי! אז למה אני בפורום? פשוט מאוד. חיברתי את בני משפחתי לנטפרי, אך דא עקא שמכמה סיבות, בעיקרם נושא ה-google drive, ביקשו ממני להחזיר לחסימה הקודמת,
כמה חבל.
-
@WWW אמר בהקמפיין לפתיחת סניף נטפרי בארצות הברית:
כמה חבל.
כמשתמש מנוסה, האם לדעתך יבוא יום ונטפרי יסכימו לפתוח באופן גורף תיקיות שלמות המשותפות באופן ציבורי בדרייב, כאשר מדובר על ארכיונים תורניים וכיו"ב?
זה הבעיה העיקרית אצלנו. משתמשים בארכיונים האלה המון. אי אפשר לשלוח כל קובץ ל"גוי" (גם אם יש 2800 )
-
@מ.-פינחסי מחר אי"ה.
-
@WWW
אתה מתכוון שתגיב מחר? -
כמה תשובות בדבר.
א. אם תסתכל שוב בפרופיל תראה שכתבתי משהו לפני חודשיים...
ב. בטעות פתחתי פעם שם משתמש אחר, אז לפעמים אני נכנס בטעות בשם השני.
ג. אגלה לך סוד (אבל בתנאי שלא תגלה לאף אחד): אין לי נטפרי! אז למה אני בפורום? פשוט מאוד. חיברתי את בני משפחתי לנטפרי, אך דא עקא שמכמה סיבות, בעיקרם נושא ה-google drive, ביקשו ממני להחזיר לחסימה הקודמת, אבל בגלל שגיליתי בנוסף לנטפרי הנפלאים, גם את הפורום הנפלא, לכן אני מציץ מידי פעם...אההה ומה השם משתמש השני....
לפחות תשים vpn -
@אהרן
כשהמשיח יבוא לא יצטרכו את נטפרי...
טענה חזקה
-
@WWW אמר בהקמפיין לפתיחת סניף נטפרי בארצות הברית:
כמה חבל.
כמשתמש מנוסה, האם לדעתך יבוא יום ונטפרי יסכימו לפתוח באופן גורף תיקיות שלמות המשותפות באופן ציבורי בדרייב, כאשר מדובר על ארכיונים תורניים וכיו"ב?
זה הבעיה העיקרית אצלנו. משתמשים בארכיונים האלה המון. אי אפשר לשלוח כל קובץ ל"גוי" (גם אם יש 2800 )
לכאורה למה לא?! גם היום יש זיהוי תמונה (קש או משהו כזה?! המבינים יחכימנו) למה שלא יהיה גם לקבצים? או כמו וידאו טוב?!
איזה ניק כאן עונה על שאלות כאלה? אולי תפנו אליו שאלה זו -
@baruch אמר בהקמפיין לפתיחת סניף נטפרי בארצות הברית:
העניין הוא העלות. אתה רוצה לעזור שזה יקרה?! במקום לעשות קמפיין, תדאג לתקציב לכך.
בשם השם נעשה ונצליח
https://thechesedfund.com/cause/bring-netfree-to-the-usa
נא לפרסם את הלינק כל מה שאפשר, תודה. -
-
@since1492 אמר בהקמפיין לפתיחת סניף נטפרי בארצות הברית:
ברוך השם מתקדמים קצת מי שרוצה להתחבר לנטפרי בארצות הברית כבר יכול לשלוח פניה דרך המייל usavpn@netfree.link והנציג של נטפרי בארצות הברית יעזור לכם.
תודה @magicode ! תודה @קרש !כל הכבוד, כה לחי, מחזקים את ידיך.
-
@WWW
אתה מתכוון שתגיב מחר?אכן.
[הקדמה: כל מה שאני כותב על דעת עצמי, ואינו מייצג אף אחד].ובכן, נושא זה נדון כבר כמה פעמים כאן בפורום, אנסה לעשות לך סיכום קצר - ע"פ ענ"ד:
- המדיניות של נטפרי לא הולכת להשתנות (עפ"י דברי המנהלים כאן בפורום), ז"א שהיות והסמכות הרוחנית החחליטה לחסום את דרייב, זה יישאר חסום (אא"כ היא תשנה את דעתה, וזה לא נראה כרגע).
- פתיחת ארכיון אחד (ע"י בדיקת הארכיון עם נקודות), לכאורה נראית פתרון, רק שלא בטוח אם זה אפשרי טכנית (בגלל הלינקים, ראה להלן), וכן יש בעיה שאפשר לשנות קבצים אחרי הבדיקה (את האמת שאני לא כ"כ מבין למה, בכל אתר אפשר לשנות קבצים, ואפשר לראות זאת עפ"י אופי הארכיון, אבל כך נכתב כאן בפורום בעבר).
- לפתוח קבצים עם בדיקה כמו התמונות, דהיינו אם מאפייני הקובץ זהים למה שנבדק.
שתי האפשרויות האחרונות קשות לביצוע (לפי מיעוט הבנתי), זאת מכיון שזה יכביד על המערכת, (וזה דורש שינוי במבנה המערכת), ו... אי"ה בקרוב:
@magicode אמר בבדיקת קבצים בדרייב ע"י הבודקים נט פרי בניצול נקודות:
אני יגלה לכם שמבחינה טכנית אפשר לפתוח כל לינק בגוגל דרייב.
רק שלפי איך שהממשק והמערכת בנויים. אי אפשר להכניס הרבה לינקים לפתיחה. כי אם נכניס הרבה זה יכביד על השרת של נטפרי וגם יקשה על הניהול.
אז שזה לא רק להחליט לאפשר לבודקים לבדוק. זה מצריך פיתוח שכבר נמצא באמצע. לפתוח לינקים בצורה חכמה ושיהיה אפשר הרבה לינקים בלי בעיה.
אני לא נותן לוחות זמנים. כדי לא לתת תקוות שוא. אבל עובדים על זה. -
ברוך השם מתקדמים קצת מי שרוצה להתחבר לנטפרי בארצות הברית כבר יכול לשלוח פניה דרך המייל usavpn@netfree.link והנציג של נטפרי בארצות הברית יעזור לכם.
תודה @magicode ! תודה @קרש !מי זה הנציג?
נ.ב. היום חיברתי מישהו לvpn בארה"ב -
@shraga אמר בהקמפיין לפתיחת סניף נטפרי בארצות הברית:
תודה @magicode ! תודה @קרש !מי זה הנציג?
נ.ב. היום חיברתי מישהו לvpn בארה"בלבנתיים, זכיתי במצוה.
אני מקווה שעם הזמן ייפתח סניף בארה"ב, והם יעשו את זה. -
@קרש במה זה מתבטא בפועל שאתה הנציג? יש לך הרשאות להנפקת vpn?
-
@shraga אמר בהקמפיין לפתיחת סניף נטפרי בארצות הברית:
@קרש במה זה מתבטא בפועל שאתה הנציג? יש לך הרשאות להנפקת vpn?
כן. יש לו.