לא מצליחה להכנס לגוגל - החיבור שלך אינו פרטי
-
מסתבר שתעודת האבטחה לא הותקן כדבעי
-
-
הסתדר,
תודה -
@administrators בשביל שלא כל אחד שמתחבר חדש ישאל כל פעם שאלות כאלה. כדי לעשות שאלות ותשובות על נטפרי רגע לפני החיבור. (כלומר ממש בתחילת החיבור שכל אחד יקרא את בעיות נפוצות (כאילו בעיות) בכדי שתוכלו לטפל באופן מהיר ויעיל. אולי @dLive יוכל לעזור לנו בזה.
-
@frize37 למה שיעבדו קשה סתם?
הפורום כאן נותן את השירות הזה בזול ובמהירות.. -
@למדן-וידען קודם כל למה קשה. חוץ מזה שאני חושב שסתם מפריע שכל אחד פותח אשכול על שאלות א' ב' שבעצם זה גם לא שאלות זה פשוט לקרוא קצת בויקי. אבל מכיון שקשה סתם להגיע לויקי וגם ששם יש הרבה חומר וכשרואים כ''כ חומר מעדיפים לא לקרוא כלום. לכן אני חושב שכדאי לעשות משהו קצת ולענין עם שו''ת בתחילת הכירות לנטפרי שכדאי לכתוב "חובה לקרוא אם רק עכשיו אתה מצטרף" ולהכניס אותו ממש בתחילת הדברים. ולהסביר התהליך התקנה וכן הורדת תעודה ותוכנה
-
@frize37 אמר בלא מצליחה להכנס לגוגל - החיבור שלך אינו פרטי:
@למדן-וידען קודם כל למה קשה. חוץ מזה שאני חושב שסתם מפריע שכל אחד פותח אשכול על שאלות א' ב' שבעצם זה גם לא שאלות זה פשוט לקרוא קצת בויקי. אבל מכיון שקשה סתם להגיע לויקי וגם ששם יש הרבה חומר וכשרואים כ''כ חומר מעדיפים לא לקרוא כלום. לכן אני חושב שכדאי לעשות משהו קצת ולענין עם שו''ת בתחילת הכירות לנטפרי שכדאי לכתוב "חובה לקרוא אם רק עכשיו אתה מצטרף" ולהכניס אותו ממש בתחילת הדברים. ולהסביר התהליך התקנה וכן הורדת תעודה ותוכנה
הוא צודק !!!
אכן משתמש חדש רואה VPN נהיה לו חושך בעיניים
צריך להסביר דברים ברורים ב 10 שורות (עם גופן בינוני - גדול) -
סבלנות חברים, יש מדריכי וידאו איכותיים בדרך בעז"ה
פרה פרה... -
@GolanArt
נראה לי מאז גילית שקיים כאן האייקון הזה אתה מרבה להשתמש עם הביטוי....
אגב, יש גם את האייקון הזה -
@GolanArt אמר בלא מצליחה להכנס לגוגל - החיבור שלך אינו פרטי:
פרה פרה...אני חושש שלאנשים אין גם עצבים לראות וידאו
-
@יעקב-ישראל אמר בלא מצליחה להכנס לגוגל - החיבור שלך אינו פרטי:
@GolanArt אמר בלא מצליחה להכנס לגוגל - החיבור שלך אינו פרטי:
פרה פרה...אני חושש שלאנשים אין גם עצבים לראות וידאו
אתה מכיר שיטה יותר מובנת וברורה מוידאו?
-
כן
הוא צודק !!!
אכן משתמש חדש רואה VPN נהיה לו חושך בעיניים
צריך להסביר דברים ברורים ב 10 שורות (עם גופן בינוני - גדול) -
פוסט זה נמחק! -
@GolanArt
מחזק את ידיך. אין כמו וידאו, כמובן וידאו גם יכול להטריח, אבל וידאו קצר וקליט כמו שעשית להורדת מודלים מסקצ'אפ, זה דוגמה בעיני לכח של וידאו טוב. -
אין ספק שהוידאו של @GolanArt הוא הכי ברור שאפשר.
כמו שכתבתי בפורום הקודם:@PHAR אמר בפורום ז"ל:
תמונה אחת שווה אלף מילים, ובוידאו יש 30 בשניה...אל תשכח שרציתי לעזור ונפנפת אותי... (מה לעשות שאין כאן הודעות פרטיות.)
-
נקודה למחשבה!
כשמדובר בהדרכות לגבי ההצטרפות, יש בעיה נוספת בוידאו, כי סרטוני היוטיוב חסומים בסינונים (?) האחרים. -
נטפרי יכולים הכל
-
אני השאלתי מחשב מידיד שלי על המחשב כבר היה קים חסימת נתיב, והיה לי נט סטיק של 019 נטפרי + ווינדס XP ובכל זאת לא הצלחתי להיכנס לאתרים מאובטחים...
נ.ב. הצלחתי להכנס לאתר נטפרי\ מדריכים ניסתי כל סוגי האישורים אך עדיין לא הצלחתי...
-
מי מזלזל לא הבנתי מה שכתבת
-
@5566NEWbrs
אני רוצה לתאר לכם משהו
אני לקוח של נתיב\אתרוג\רימון מישהו שכנע אותי לעבור וכמה זה טוב וגם חצי מחיר אני מחליט שאני הולך על זה אני מפעיל את המחשב ונפתח לי וידאו
לפני שאתה מתחיל תצפה בזה !!!
נפתח יוטיוב (חושך בעיניים - וכי זה סינון ?)
ואז מתחילים להסביר לי שבעצם הכל עובר דרך מחשב (נטפרי) ואז כשאני נכנס לאימייל הוא מזהה את המחשב של נטפרי וחוסם ולכן צריך תעודה שתעבוד עליו שהוא מאובטח
מי היה ממשיך ??? (מה שלא יודעים זה שזה ככה גם בכל הסינונים)
תעזבו תשאירו איך שזה