מתאם שיחות של נטוויזן
-
יש לי תשתית ספק 019 פלוס קו טלפון של נטוויזן כך שהנתב והראוטר של נטוויזן לאחרונה הוצרכתי לשדרג מהירות, אבל הנתב הוא דגם ישן ולא תומך במהירות גבוהה התקשרתי אליהם, והם טוענים שכיון שאני לא לקוח שלהם בתשתית ובספק הם לא מוכנים לשדרג את הנתב ןאני יכול לקנות נתב מתקדם ולחבר אליו את הראוטר שלהם, ע"כ הפרטים
שאלתי האם משהו נתקל בכזה סיפור או ששדרגו לו את הנתב? והאם באמת מבחינה טכנית זה אפשרי
תודה לכולם -
@מן-המודיעין לי הם החליפו ראוטר, כשהיה בעיה בראוטר, (לא בגלל הגדלת מהירות), בכל אופן ייתכן ששוה לך להתחבר אליהם תשתית וספק במהירות גבוהה, ואח"כ להתנתק ולהשאיר את הטלפון.
אולי @957 יוכל לעזור לך. -
@WWW אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
בכל אופן ייתכן ששוה לך להתחבר אליהם תשתית וספק במהירות גבוהה, ואח"כ להתנתק ולהשאיר את הטלפון.
גם אני חשבתי להציע לך א"ז.
שים לב, בפועל אתה יכול להשאיר מוגדר בראוטר את היוזר של 019, וכך להישאר עם נטפרי גם בעת המשחק.... -
-
לאיים אליהם היתה לי בעיה כי למעשה הם החברה היחידה שעושה את זה היום, 012 פרטנטר כבר תקופה לא פותחים קווים כאלה הם אומרים שאין להם נתבים
-
@מן-המודיעין לי יש קו כזה של פרטנר עם מודם ישן, ואכן זה לא תומך במהירות גבוהה והם לא משדרגים. אתה יכול לקנות מהם נתב חדש בעלות של כ 360 ש"ח כמדומני, בפרטנר גם אם אתה לקוח שלהם בתשתית וספק המודם הוא בעלות ולא בהשאלה.
מבדיקה שעשיתי אפשר לקנות בכל חנות דוגמת אייבורי KSP ודומיהם נתב תומך VDSL במחיר של החל מ- 230 ש"ח להגדיר אותו כברידג' (גשר) לחבר אותו ליציאת ה- wan של הראוטר שלהם וזהו הכל יעבוד במהירות שמוגדרת לך אצל הספק.
לגבי ההצעה להתחבר אליהם לתשתית וספק ואז לנייד, לא חושב שיעזור משהו כי ברגע שאתה מנייד אתה צריך להחזיר ציוד.
-
@6262
אם הראוטר שלהם במהירות נמוכה אז מה יעזור לחבר אליו ראוטר אחר שתומך במהירות גבוהה הרי הוא יקבל את המהירות הנמוכה של הראוטר שלהם,אני לא בטוח שיצטרכו להחזיר להם כי אני ישאר לקוח שלהם בקו הטלפוני
-
@מן-המודיעין אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
@6262
אם הראוטר שלהם במהירות נמוכה אז מה יעזור לחבר אליו ראוטר אחר שתומך במהירות גבוהה הרי הוא יקבל את המהירות הנמוכה של הראוטר שלהם,אני לא בטוח שיצטרכו להחזיר להם כי אני ישאר לקוח שלהם בקו הטלפוני
פשוט מאד, הוא במהירות נמוכה כשהוא מוזן מקו ADSL והוא לא תומך ב- VDSL אבל כשיש מודם תומך המודם שלהם הוא כמו כל סוויץ' ברשת שעובד על מהירות הרבה יותר גבוהה.
לגבי החזרה אולי לא בטוח אבל סביר. -
-
@מן-המודיעין זה לא מודם לכאורה אז לא יעזור לך לפי מה שנראה מלמעלה.
-
גם לי יש נטוויזן עם ראוטר במהירות 15 מגה והם לא מוכנים להחליף ראוטר..אם יש פתרון אשמח...
-
@מן-המודיעין @אבי-23 גם לי נראה לי שבהחלט ניתן לקנות ראוטר תומך במהירות ב250-300 ש"ח, והחייגן יהיה בראוטר, ובנתב של נטויז'ן להגדיר שיקבל רשת מהראוטר, וגם המחשב יקבל מהראוטר ישירות ולא מהנתב.
-
@abc אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
@מן-המודיעין @אבי-23 מהראוטר ישירות ולא מהנתב.
התכוונת מהראוטר ולא מהמודם/חייגן כי כידוע נתב זהו ראוטר וראוטר זהו נתב -
-
אני יש לי מנוי טלפון בנטויז'ן, ויש לי רואטר של נטויז'ן (מתאם שיחות) ואני סובל מאיטיות מחרידה.
אני מנו על 15 MB ומקבל 6 בקושי. כל קובץ שנשלח במייל לוקח לו הרבה זמן עד שמגיע.
לטענת 019 יש בעיה באזור שלי (כך אמרו להם בזק), אבל שכנים בבניין יש להם מהירות והכל תקין.
אולי מאן דהוא יש לו עצה לתת לי בעניין -
@הונגרי על פניו, זה נראה בעיית תשתית, (אם 019 צודקים).
-
-
@magicode אבל בזק רואים בעיה בקו.
-
@מן-המודיעין אמר במתאם שיחות של נטוויזן:
@abc
לא כ"כ הבנתי אני צריך לקנות מודם או ראוטר איך שהבנתי מ @6262 אני צריך מודם דווקא ואתה אומר שאפשר גם ראוטרכל ראוטר הוא גם מודם, אתה פשוט יכול לקנות את הראוטר DLINK מ019 מה שהם מוכרים לקוחות שלהם ועליו תחבר את מתאם השיחות, רק שתצטרך להגדיר (או בקש מנטויזן שיגדירו) במתאם שיקבל רשת מהראוטר.
נראה לי הכי פשוט
-