הנגשת דפים של PDF בקשה לטיפול בחותמות השחורות
-
@סופר אמר בהנגשת דפים של PDF בקשה לטיפול בחותמות השחורות:
@chaim7 @WWW אפשר ללמוד תיכנות לבד ? לפחות בסיסי.
תן לי קצת הדרכה בבקשה.בשביל היכרות עם עולם התכנות לדעתי www.w3schools.com הכי טוב
ולעצם ענין הPDF הרבה לא יודעים אבל זה עובר סינון דהיינו אם תיכנס להמסמך בעוד רבע שעה יהיה הרבה יותר תמונות שכבר עברו סינון -
@Chocolate אמר בהנגשת דפים של PDF בקשה לטיפול בחותמות השחורות:
ולעצם ענין הPDF הרבה לא יודעים אבל זה עובר סינון דהיינו אם תיכנס להמסמך בעוד רבע שעה יהיה הרבה יותר תמונות שכבר עברו סינון
רק אם סומן בהגדרות הסינון "העלה תמונות מוטמעות לבדיקה"
-
@shraga סימנתי שלשום והדף עדיין מלווה בהסברים שאי אפשר לטעות בחיים כי הכל שחור וברור....חד משמעי
אולי אפשר שהרובוט שמוחק יסמן אם הוא העביר לבדיקה?
בנוסף, אולי אפשר גם להוסיף כפתור שליחה לבדיקה למי שמאוד לא רוצה לסמן באופן קבוע מחששות שונות -
@Chocolate לא כולם שולטים באנגלית...
ולהתחיל באנגלית (מי שלא שולט), זה לא משהו. -
@WWW אצלי גוגל כרום מתרגם.
אם לא מתרגם אצלך תוריד בהגדרות שפה את השפה אנגלית, תחילף לאוזבקית למשל, ואז אפשר להגדיר בתרגום את השפה שלך לעברית
נ.ב. הכרת הטוב לבעל קוד הקסמים של נטפרי שעזר לי בזה לפני יותר משנה
חוץ מזה יש הרבה הדרכות ביוטיוב, וגם מופיע בוידיאו טוב [רק שכרגע קצת קשה [לי] לחפש שם כי זה לא תמיד מסודר לפי הסדר ולפעמים פשוט יותר לתפוס מילת פתח של סידרה ולהמשיך לפי סדר השיעורים, ומה שלא פתוח, שולחים לבדיקה...] -
@chaim7 כיום (מגרסה 60) כבר אין את הבעיות האלו.
תרגום מכונה...
זה לא כמו אתר בעברית, שתבין, מדובר במ-ת-ח-י-ל-י-ם. -
תודה על העדכון
-
@clickone אמר בהנגשת דפים של PDF בקשה לטיפול בחותמות השחורות:
ני רק שאלה.... (בשביל הסקרנות שלי)
באיזה נושא אתה מחפש חומר שאתה אומר שרוב החומר נמצא בPDF?
כי אני מוצא את כל החומר הענייני שלי (מקווה שתיכנות נקרא ענייני) ומוצא אותו כמעט אך ורק באינטרנט [כולל הפירסום והנוכחות שהגדרת...]
ובכל / רוב המקרים שמצאתי חומר בPDF זה היה חומר שהיה פתוח גם בHTML ופשוט סגרו אותו גם לPDF.
אם תיכנות לא נקרא ענייני בהגדרה, אז סליחה על השאלה. אתה יכול להתעלם.כידוע אני גם מתכנת, ואכן בעולם התכנות כמעט ואין PDFים.
בעולם הטכנאות לעומת זאת כל מפרטי רכיבים פיזיים (חומרה וכדו') או נהלים וכדו' (בתחום הגנת מערכות המחשוב) הכל PDFים.
והנקודה שפותח האשכול ציין אכן מטרידה.
אבל ב"ה לנטפרי פתרונים כמו ש @shraga המסור כבר הגיב.
אז תודה @administrators . -
@למדן-וידען אמר בהנגשת דפים של PDF בקשה לטיפול בחותמות השחורות:
בעולם התכנות כמעט ואין PDFים
אני מבין את ההבדל. אתה מתכנת מסודר, למדת את החומר, כל שאלה היא עניין ספצפי שבשביל זה קיימים מאגרי ענק של שאלות ושם אין PDF
אני כרגע מתמקד בלחפש מאגרים מסודרים כמו ספרים והדרכות צעד אחרי צעד, חבל שלא שמרתי רוב הדפים האלה במועדפים - פשוט תמיד האמנתי שאפשר למצוא אתר חילופי ופתוח בלי PDF, אבל לא חשבתי על האפשרות להעלות את זה בתור בקשה.
כך או כך כמו שהגדרת הכתמים מפריעים יותר בסביבה הטכנית, אבל גם שם אפשר להסתדר כמו שהיה עד היום לא רע בכלל
אבל בהחלט יש מקום לפתור את זה, בפרט שכל המערכת קיימת, וכל מה שחסר זה אותה תכנית שמוחקת את התמונות, תמספר אותם ותשלח לבדיקה.
תיאורתית זה אמור להיות אפשרי, ולפעמים יותר קל פשוט לבנות מסנן כזה ושלום על ישראל
אבל אני בטוח שנטפרי עסוקים מספיק כך שבבקשה קצרה ידעו לדרג את הפניה בחשיבות המתאימה ולטפל בה לפי האפשרויות -
@chaim7 אמר בהנגשת דפים של PDF בקשה לטיפול בחותמות השחורות:
זה, בפרט שכל המערכת קיימת, וכל מה שחסר זה אותה תכנית שמוחקת את התמונות, תמספר אותם ותשלח לבדיקה.
תיאורתית זה אמור להיות אפשרי, ולפעמים יותר קל פשוט לבנות מסנן כזה ושלום על ישראלהמסנן הזה כבר בנוי, אך יש פורמטים של pdf שמסובך לשלוח בהם את התמונות לבדיקה
בכל מקרה, תוכל לפנות במערכת הפניות ולבקש שיפתחו לך את הקבצים ללא סינון -
אני מבין את ההבדל. אתה מתכנת מסודר, למדת את החומר, כל שאלה היא עניין ספצפי שבשביל זה קיימים מאגרי ענק של שאלות ושם אין PDF
אני מתייחס כעת רק לזה. בגדול השאלה שלך לגבי התמונות נכונה.
אני רק מדבר על התיכנות.
לא יודע אם @למדן-וידען למד מסודר. אני יודע שאני לא למדתי בשום מקום מסודר. (מודה באשמה :)) וכמעט שלא נתקלתי בPDF בעולם התיכנות.
ובלי קשר, נשמח מאד לראות אותך בפורום 613 בין אם אתה ומתחיל ובין אם אתה פרופסור לתיכנות..... -
@clickone הם צודקים בעולם האלקטרוניקה לכל רכיב יש דף שנקרא datasheet (גליון מידע). וזה תמיד מגיע בפרומט PDF.
אבל לא ראיתי עדיין דף כזה שלא נשלח לסינון וגם האתרים שמכילים את הדפים עד כמה שזכור לי לא מסונן שמה PDF. -
@magicode אמר בהנגשת דפים של PDF בקשה לטיפול בחותמות השחורות:
@clickone הם צודקים בעולם האלקטרוניקה לכל רכיב יש דף שנקרא datasheet (גליון מידע). וזה תמיד מגיע בפרומט PDF.
אבל לא ראיתי עדיין דף כזה שלא נשלח לסינון וגם האתרים שמכילים את הדפים עד כמה שזכור לי לא מסונן שמה PDF.במפרטי יצרן של לוחות אם לדוגמה שזה בPDFים לפי כל יצרן באתרי היצרן זה כן עובר סינון, ועד שלא הגדירו אצלי שהמותמעים ישלחו לבדיקה זה לא נשלח..
-
אני מעדיף לחפש הדרכות כתובות בתור ספרים, מידע לסטודנטים, עבודות שמתפרסמות וכד'
@clickone אמר בהנגשת דפים של PDF בקשה לטיפול בחותמות השחורות:
לא יודע אם @למדן-וידען למד מסודר. אני יודע שאני לא למדתי בשום מקום מסודר. (מודה באשמה ) וכמעט שלא נתקלתי בPDF בעולם התיכנות.
זה ויכוח שמקומה באתר 613 ..
תלוי בטיפוסים.
יש את אלו שלומדים אפילו את הבסיס מתוך הלכה למעשה ויש את אלו שזה מבלבל אותם והם מנסים ללמוד מסודר מהבסיס כלפי חוץ.אכן, למדתי מסודר, אבל אח"כ שיניתי את תחום ההתמקצעות שלי (מ mainframe לweb אם זה אומר לך משהו.. עולם אחר לחלוטין ללא שום קשר), אז אני מכיר קצת את שני הצדדים ממני ועוד קצת מאחרים בסביבה הקרובה שלי.
וגיליתי שאני מאלו שחייבים הלכה למעשה ומתוך זה מגיעים לבסיס.לדעתי הזן השני תקוע המוווון שנים בלימודים אבל בסוף הוא יוצא פרופסור ויהיה - שכיר.
כעצמאי א. לא צריך להיות פרופסור, צריך לדעת לפתור בעיות במהירות ולרוץ הלאה. ב. הוא לא מתאים לזה מבחינה מנטלית וכישורית..
חפרתי@chaim7 תמצא מישהו שלומד תואר במכללה שייתן לך גישה לאתר הלימודים, יש לך שם כמעט הכל.
בהצלחה בכל מקרה. -
@magicode אמר בהנגשת דפים של PDF בקשה לטיפול בחותמות השחורות:
דף כזה שלא נשלח לסינון
א. בדיוק אני תקוע לגשש קצת בתחום האלקטרוניקה, וכנראה לכן זה פתאום מפריע לי יותר מבעבר.
עכ"פ נתפסתי על אתר למשל ששם התמונות לכאורה לא נשלחו, כנראה מדובר בבעיה ספציפית. אם כן, אני מבקש להתנצל.
http://www.matidavid.com/analog.htmlב. בשביל לבחון העניין, עכשיו עברתי על שלל המועדפים שלי, פשוט מעולם לא שמרתי מועדפים כאלה בתיכנות. כנראה שבאמת אין הרבה מזה שם, אבל אני כן זוכר דפים עם כתם, כנראה זה לא משמעותי.
נ.ב.
בהצלחה בכל מקרה. לכל העוסקים במלאכת הקודש הזו ותודה רבה בשם כולנו!
אני חייב להזכיר מה שמישהו שאני מכיר כיר"ש שמעולם הקפיד כמובן על חיבור מהודר ביותר בלי פשרות -ומבלי להמעיט בחשיבות של אף אחד אחר ח"ו !!!
וכהגדרתו: בימים נוראים בימי קדם היה מלא חרטה וקבלות על מעידות שונות מתירוצים שונים [אני מוסיף שזה בוודאי באשמתו הבלעדית, כי כולם עושים עבודת קודש], אעכ"פ אנחנו עדים לברכה וסייעתא דשמיא גדולה בסינון הנוכחי כך שלדבריו, בשנתיים האחרונות מאז שהכיר את נטפרי --- מצא את עצמו עסוק בעיצומם של הימים הנוראים שוב ושוב מודה ומשבח לקב"ה על הקדושה והנקיות הן בביתו והן בליבו ומחשבותיו ומתפלל שימשיך להשפיע ההצלה הזאת עוד- שב"ה מה שהוא צריך, יש ובשפע וכשיש בעיה, יש גם עם מי לדבר! והכי חשוב שמשום מה ה ''''צורך'''' לחפש משהו מקצועי שנחסם, פשוט לא קיים, כי המקצועי והאיכותי נגיש בקדושה ונקיות מוחלטת!!!
אני מתחבר עם כל מילה
אנחנו מודים מקרב לב לקב"ה שנתן הגאונות לאנשים הטובים של נטפרי לפועלם הנשגב הזה, מגלגלים זכות על ידי זכאי, אין קץ למתן שכרם ויזכו הם וכל אשר להם משפע ברכות ה' לברכה וישועה, בריאות ופרנסה וכל הברכות בזה ובבא מכל טוב הצפון לצדיקים לעד!!!! חזקו ואמצו!!!
תודה רבה בשם כולנו!
סליחה על ההתפרצות שלא בעניין האשכול, זה פשוט מתבקש כשבלב גואה מהכרת הטוב, ובפרט כשנתקלים באנשים הנפלאים שברקע והסבלנות שלהם.... -
@chaim7 תעתיק לפורום רשמים.
כדי שאנשים מבחוץ ייתקלו בזה. -
-
@WWW אמר בהנגשת דפים של PDF בקשה לטיפול בחותמות השחורות:
תעתיק לפורום רשמים
איך עושים את זה?
תלחץ כאן בקישור. תלחץ על פתח נושא חדש. תעתיק את ההודעה שכתבת כאן למעלה, לתוך ההודעה החדשה בקטגורית 'רשמים'.