איך מצטרפים לנטפרי?
-
@dLive נכון מאוד, זה הרבה יותר פרקטי. כי אני כסוכן רואה את זה מול העיינים. לפעמים בטלפון א''א לטפל כי האיש שמאחורי הטלפון לא יודע כלום מחשבים ולא יבין כלום מה אומרים לו. הייתי אצל מישהו שבאמת לא ידע כלום. וגם אחרי שסידרתי הכל עם הנסטיק ישבתי איתו והסברתי לו את המייל ועוד כמה דברים. ככה זה אשרינו שיש כאלה אנשים שלא יודעים כלום.....
-
@frize37
גם אני הייתי כזה עד שנכנסתי לנטפרי (כמה חודשים), בפורום ז"ל קיבלתי ים של ידע... -
@dLive אמר
יש הרבה שלא מסתדרים.
צודק לא הוגן מצידי לחשוב על החוויה בצורה שבה אני עברתי.
כשאני חושב על ההבהרה שלך, באמת יש את השלבים האלה שיכולים להקשות על אנשים.
אבל עדיין גם השלבים שצריך לעבור מפורטים בצורה יפה בלשונית המדוברת. -
@dLive אבל הרעיון שלך מצויין. יש לקדם אותו. רק שהאמת הוא שאצל RL לא יודע אם זה ילך כי הם לא צריכים סוכנים, שונה הוא 019 שעובדים רק עם סוכנים כי היא לא חברה ממש קטנה.
אולי בהמשך כשנטפרי יעלה כסף יחלו לעשות את זה ולשלם לסוכנים כסף ושלא יהיו רק סוכני מכירות אלא סוכן עד שאינטרנט עובד -
@dLive אמר באיך מצטרפים לנטפרי?:
השאלה הכי חמה.
אנשים לא יודעים איך מצטרפים. נניח שנתקלתי בחתימת מייל של מישהו עם המלצה להתחבר לנטפרי.
במקרה הגרוע זה יוביל ל"נטפרינדס" שאין בו שום גרפיקה וממש יבריח משתמש מצוי, ובמקרה הטוב לדף הבית של נטפרי שממש לא מובן ממנו איך מצטרפים.
בהנחה שאני לא מכיר שום מושג, והרגע שמעתי על נטפרי.
אני צריך לפתוח משתמש, לדבר עם ישי מ-RL, להוריד תעודת אבטחה, להתקין סינכרון לדרייב, והכל בלי שום תמיכה טלפונית.
במקרה והספק לא יהיה RL (נניח במודם סלולרי - נטסטיק) אני אצטרך להסתדר לבד עם כל התקלות הנפוצות, שממש לא בעיה להסתדר איתן, ברגע שאתה משתמש בפורום.
אבל משום מה בתודעה של אנשים הפורום מיועד למומחים של נטפרי ולא ל"עמך", אז הם לא טורחים לבדוק אותו. שלא לדבר על "נטפרינדס", שבכלל לא מוכר.
לכאורה יש צורךבמוקד הצטרפות ותמיכה טלפוני.מוזמנים להציע פתרונות.
-
-
@zeevgros
האמת שאפשר לעשות רשימת סוכנית שמחברים לנטפרי (כמובן עם תמיכה), ולשים לינק לשם.
קדימה תתחילו לרשום.
דבר ראשון יש לנו את @frize37 שמוזמן לכתוב את פרטיו.
ואת @zeevgros שמחבר בבני ברק בפלאפון 052-7638681.אני בירושלים 0533157776
קווים אני עושה בכל עיר- תמיכה עד הבית רק בירושלים (עשיתי כמה בבני ברק כשהייתי באזור)
אפשר לראות את הפוסט שכתבתי בעניין !
http://wiki.netfree.link/index.php/משתמש:Frize37 -
בואו נעשה את זה כמו שעושים את זה.
רשימת סוכנים.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VBFq4GBeJTR3iUgljzZlTHRcWKP_YtOHRMrK9CZPhPg/edit?usp=sharing
אין כ"כ הרבה, אבל הרעיון הוא שבמענה להתפתחויות באשכול הזה תוכלו לשים את הלינק לסוכנים בחתימה במייל. -
תודה שהסברת הבעיה כ"כ ברור.
באמת עם הרבה תודות להקוסם היקר והחשוב תהליך יותר קל ממה שהיה (ותהליך פתיחת החשבון וכו' מתחיל אוטמטי ומסביר מה לעשות) אבל עדיין אנשים צריכים תמיכה.
חוץ מכל הרעיונות שהזכרתם נראה לי שצריך לסדר הויקי בענין זה.
כרגע בדף איך להצטרף יש אריכות מה שמקשה על אנשים.
צריך להפריד לחלוטין בין ב' נושאים. א) איך מצטרפים. הג' שלבים וב) כל הפרטים של הספקים והיתרונות וחיסורונות של VPN כנגד נטסטיק וכו'.
צריך לכתוב בקיצור ובעידוד איך להצטרף - א) מתקשרים לספק ב) באופן אוטמטי המחשב יבקש ממך לפתוח חשבון בנטפרי ולהוריד קובץ וכו'..בדף נפרד להסיבר יותר פרטים על ההבדלים בין הספקים ובין דרכי החיבור כו'
ואולי כדאי לעשות לינק ישיר לדף איך להצטרף מדף הבית של נטפרי.
צריך לעודד אנשים שזה קל.
-
@clickone אמר באיך מצטרפים לנטפרי?:
יש את זה כבר מובנה בתוך המענה של נטפרי.
שהמערכת IVR מודיעה לך שיש שיחה ממתינה, והמתנדב חוזר למספר > ואז המערכת מקשרת את הלקוח עם המתנדב.
היתרון בזה הוא שאם אתה יכול, אתה פשוט חוזר למספר. אם אתה לא יכול כעת אתה לא חוזר. זה לא תלוי בשעה מסויימת, וגם אם אתה חזרת וחזר במקביל עוד מישהו רק שיחה אחת מקושרת ללקוחלדעתי מי שמוכן, שפשוט יפנה לתמיכה של נטפרי ויגיד שהוא מוכן. או שיכתוב כאן....
אפשר גם להקים קו מיוחד בשביל העניין הזה, קו המתנדבים....
מה נסגר עם זה ?
-
@administrators
אנשים אוהבים תמיכה טלפונית ניתן להקים מערכת IVR טלפונית (חינם) אם הסבר מפורט בשלוחה 1
בשלוחה 2 ניתן לעשות הפניה לנציג מי שהיכנס יועבר להקליט הודעה שתישלח למייל שיפתחו בשביל זה (יעשו העתקת הודעות מהמייל למייל של כל מי שמוכן להתנדב)
ולכאורה עם כמות המתנדבים פה יהיה לו מענה 24 שעות ביממה תוך דקות ספורות
בשלוחה 3 ניתן לעשות תרומה לנטפרי דרך כרטיס אשראי (אם זה בפלאכרד זה חינם)
אם אתם רוצים אני מוכן להקים את המערכת (יש לי ידע בנושא)
אבל אני צריך תשובה היום כי עוד יום יומיים אני עוזב את האינטרנט -
אופפפסססס.... נטפרי הקדימו אותך
אכן לא להאמין מלאכים -
@יעקב-ישראל
חבל שלא עיינת מקודם בתגובה של @clickone שציטטתי לעיל.... -
@ליכט אתה צודק
אני עברתי בריפרוף ממש סליחה -
@frize37
אולי באמת הפתךון הוא יותר בסוכנים שיחברו אנשים, כמוך.סוג של תמיכה.
במקום לפנות לחברות עצמן יפנו לסוכנים שיקבלו רווח על הצטרפויות, והם יחברו את המשתמשים.אכן
למשל בקליקול
אמרו שהרווח שלהם הוא מהנטסטיק בלבד ולא מה019 כלל
מגיעים אליהם בחבשוש 2 פינת מאה שערים
והם מתקינים ומסדרים הכל עד שזה מסודר ועובד
כולל התקנת ווייפרי
מניסיון עם כמה אנשים שעשו אצלם
שירות מעולה
בהצלחה -
@clickone אמר באיך מצטרפים לנטפרי?:
יש את זה כבר מובנה בתוך המענה של נטפרי.
שהמערכת IVR מודיעה לך שיש שיחה ממתינה, והמתנדב חוזר למספר > ואז המערכת מקשרת את הלקוח עם המתנדב.
היתרון בזה הוא שאם אתה יכול, אתה פשוט חוזר למספר. אם אתה לא יכול כעת אתה לא חוזר. זה לא תלוי בשעה מסויימת, וגם אם אתה חזרת וחזר במקביל עוד מישהו רק שיחה אחת מקושרת ללקוחלדעתי מי שמוכן, שפשוט יפנה לתמיכה של נטפרי ויגיד שהוא מוכן. או שיכתוב כאן....
אפשר גם להקים קו מיוחד בשביל העניין הזה, קו המתנדבים....
כמיטב המסורת של נטפרי, לכל זמן ועת לכל חפץ, עכשיו הגיע הזמן גם לזה: http://forum.netfree.link/topic/392/מעוניינים-להתנדב-נטפרי-מעוניינת-להיעזר-בכם
-
@administrators
בנושא הצטרפות לנטפרי, נתקלתי בקושי שיש לאנשים להתחבר לנטפרי.
בגדול הרוב מגיעים לאתר ושם מתחילים להסתבך בכמה דברים קטנים:- רשימת הספקים בלא להבין מי נגד מי, את מי לבחור, מה ההבדלים בינם וכדו', לדעתי צריך לשים שם הפניה ישירות לערך בויקי.
- האתר של RL הרי לא עובד.. המלצתי לכמה להתחבר, ואז אמרתי להם שיכנסו לאתר ומשם הם כבר יגיעו לאראל וכלום.. אין אתר, אם יש לו בעיות קבועות כדאי שיהיה מספר טלפון במקום.
טיפולכם, תודה.
-
@למדן-וידען אמר באיך מצטרפים לנטפרי?:
@administrators
בנושא הצטרפות לנטפרי, נתקלתי בקושי שיש לאנשים להתחבר לנטפרי.
בגדול הרוב מגיעים לאתר ושם מתחילים להסתבך בכמה דברים קטנים:- רשימת הספקים בלא להבין מי נגד מי, את מי לבחור, מה ההבדלים בינם וכדו', לדעתי צריך לשים שם הפניה ישירות לערך בויקי.
בדיוק בשביל זה עשו את זה:
כמיטב המסורת של נטפרי, לכל זמן ועת לכל חפץ, עכשיו הגיע הזמן גם לזה: http://forum.netfree.link/topic/392/מעוניינים-להתנדב-נטפרי-מעוניינת-להיעזר-בכם
-
@ezra אכן זה יעזור, אך מיותר להפנות לאתר שלא קיים, נכון?
כמו כן ישנם כאלו שמבינים נושא ובסה"כ צריכים לראות את נתוני המחירים ולהזמין אצל הספק שמתאים שלהם.. והנתונים קיימים בסה"כ להפנות אותם ולתת להם דרך התקשרות (פעילה..) לספק.