פיצול מחירים
-
@magicode אני שואל כדי לדעת דברים ברורים. מי שלא ישלם לא יהיה לו שום אופציה להתחבר לנטפרי גם ללא בדיקת תמונות וללא נקודות?
-
@magicode
מי שלא ישלם כלל, מובן. (או שרק לא יקבל שירות?)אבל מי שיש לו גם ספק וגם VPN, יצטרך לשלם פעמיים?
-
@יוסי_ג
למה צריך גם ספק וגם VPN. -
בחודש נובמבר נבצע אצלנו שורת חיוב לכל מי שהיה לו גלישה פעילה בחודש אוקטובר בלי קשר לאופי הגלישה שלו. אם הוא לא יפרע את החוב. אנחנו ננתק אותו.
-
@magicode
כלומר שאם יש כמה ספקים מחוברים לאותו חשבון בנטפרי, יהיה רק חיוב אחד ? -
@magicode אמר בהודעה חשובה, פיצול מחירים.:
פירוט על המחירים החדשים שיהיו כפי שקיבלנו מידע מהספקים.
http://wiki.netfree.link/index.php/ספקים_ומחירים#.D7.9E.D7.97.D7.99.D7.A8.D7.99.D7.9D_.D7.94.D7.97.D7.9C_.D7.9E.D7.90.D7.95.D7.A7.D7.98.D7.95.D7.91.D7.A8_.2810.29_2016לא מופיע שם מחיר חדש לסים של RL.
-
@ליכט
יהיה חיוב עבור כל ספק. אין לו בכלל אופציה לאחד את זה כי אתם יודעים מה יעשו לנו.לגבי המחירים. לא קיבלתי עידכון מדויק בחברת RL מה הם הולכים לעשות עם המחיר של הסים.
-
@magicode
צודק. אך אני לא מדבר על לאחד עכשיו כמה ספקים, אלא על חשבונות שיש להם כבר מזמן כמה ספקים מחוברים, האם יוכרחו עכשיו להפריד אותם ?? -
לא הם ישלמו מחיר כפול.
-
@magicode אמר בפיצול מחירים:
@יוסי_ג
למה צריך גם ספק וגם VPN.לגלישה מחוץ לבית.
ובא נאמר שזה חייב בתשלום, מי שיוציא את הvpn שלו מחשבון הנטפרי שלו ויקשר רק לעת הצורך, יהיה מחויב לפי יום, שבוע, חודש?
-
אנחנו מתכננים למדוד פעילות גלישה בצורה כזאת לא סופי. אם תגלוש שניה אחת זה יקרא כאילו גלשת כל היום כולו. אם יהיה פחות משבועים בין הימים שלגשת. זה יהיה נחשב כאילו כל הזמן גלשת.
-
@magicode כאילו כל השבועיים לא כל החודש, הבנתי נכון?
-
אני לא יודע איך זה אצל אחרים, אבל לפי החשבון שלי אין פה ממש פיצול מחירים, אני עד עכשיו שלמתי לRL ארבעים שקל, ועכשיו זה הולך להיות 37 ש"ח.
כך שזה יותר תוספת מפיצול. -
-
@ayys613
אני מסכים. היה צריך לקרוא לזה פיצול ועליית מחירים.
אבל העליה לא כל כך נכונה. כי זה יגרום שנוכל לצרף יותר ספקים מה שיגרום בתאכלס לירידת מחירים. -
@magicode אמר בפיצול מחירים:
@ayys613
אני מסכים. היה צריך לקרוא לזה פיצול ועליית מחירים.
אבל העליה לא כל כך נכונה. כי זה יגרום שנוכל לצרף יותר ספקים מה שיגרום בתאכלס לירידת מחירים.אז בעצם כעת זאת עליה לצורך ירידה
-
@magicode
איך התחלק העוגה של 15 שקל לפי ימים?
ולמה באמת השתנה המגמה ליתן בחינם חסימה לפחות הבסיס בלי נקודות וכו' (אני לא מקטר, באמת היה בזה הצלה להרבה אנשים שהיו מחזיקים אינטרנט פתוח, כי פעם בכמה זמן הם צריכים מייל וכו' ולא משתשים באופן קבוע אלא ע"י WIFI מזדמן)
אשמח לתשובה -
@מן-המודיעין
בגלל שנטפרי צריכה כסף לחיות. ועד שאנחנו מרחמים על אחרים קודם נרחם על עצמנו כדי שיהיה לנו כח לתת לאחרים. -
אני חושב שמי שמוכן לעבור מנטפרי בגלל כמה שקלים בודדים, צריך
לשאול את עצמו למה הוא מוכן לשלם כמה מאות שקלים לת"ת של בנו
בזמן שהוא יכול לקבל חינוך ממ"ד בחינם!ואוסיף על דברי מאגי, חשוב שתדעו, שהיו לנו דיונים לא קלים, דווקא
מאגי עצמו, האיש שממש הקדיש ומקדיש את רוב זמנו היקר לפרוייקט הזה, הוא
זה שהיינו צריכים לדחוף אותו לגבות מחיר מינימלי כדי שלא נעלם מהמפה!
זה דבר בסיסי שחייבים להבין אותו! -
ומה עם השאלה הראשונה? איך יתחלק ה-15 ש"ח לפי השימוש בחודש??