מבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי
-
@מענטש-אמיתי אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
מישהו יודע איך להסביר את זה, שבדיקת מהירות כ"כ גבוהה, ובשטח זה איטי ומעצבן?
אני ממש לא איש מקצוע, אבל מסברא יתכן שיש שני דברים, 1. מהירות. 2. ניתוקים. כלומר שיתכן והחיבור יחסית מהיר, ולכן בבדיקת המהירות רואים מהירות גבוהה, כי היא בודקת כמה זמן לוקח לחומר לעבור ב-30 שניות, והבעיה של X2ONE היא לא המהירות אלא ניתוקים תכופים, מה שיכול להיראות כאיטיות.
-
עכשיו באתר http://www.speedtest.net/ בדיקת המהירות בכלל לא מתחילה. והופיעה לי הודעת שגיאה
אולי המומחים יוכלו לפענח מה הבעיה.
-
-
מצטרף, זה נהיה יותר איטי בגלישה, חזרתי ל019,
בסשן ארוך של הורדה זה כן מהיר -
יכול להיות שהמצב אצלי נובע מהנטסטיק?
כתוב לי עליו MF710M
ובכל מקרה, יש מה לעשות חוץ מלעזוב את X2ZONE?
לאיזו חברה מומלץ לי לעזוב עם הנתונים של הנטסטיק (מבחינת תדרים וכו' אין לי גרם הבנה בזה)
תודה -
יכול להיות שזה קשור לאיזור שבו אנו גרים???
אני גר במודיעין עילית. -
@מוגן גם אני. שאג"א
-
גם אני ממודיעין עילית אזור נתיה"מ.
-
@האברך אני רחוק ממכם כמה שעות נסיעה והמצב אותו דבר. כמו שכתבו זה נראה שיש ניתוקים בלי קשר למהירות הגלישה כלומר איבוד קשר עם X2ONE וכשיש קשר עובד מהר. רק שיש יותר מידי ניתוקים וא"א לעבוד ככה.
-
@האברך אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
עכשיו באתר http://www.speedtest.net/ בדיקת המהירות בכלל לא מתחילה. והופיעה לי הודעת שגיאה
אולי המומחים יוכלו לפענח מה הבעיה.
גם לי זה קורה, זה בגלל שניסית לבדוק באמצע ניתוק אז הוא לא מצליח להתחבר לשרת.
-
@אלי-TZA אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
@האברך אני רחוק ממכם כמה שעות נסיעה והמצב אותו דבר. כמו שכתבו זה נראה שיש ניתוקים בלי קשר למהירות הגלישה כלומר איבוד קשר עם X2ONE וכשיש קשר עובד מהר. רק שיש יותר מידי ניתוקים וא"א לעבוד ככה.
מסכים לגמרי עם התיאור, כמעט בוודאות אפשר לומר שהבעיה בשרת שלX2ONE,
תוכנית כזו מטורפת בנטפרי... ממש חבל עליהב.ד.ה.
-
@shraga אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
ב.ד.ה.
חברים!
אני חושב שזה מוקדם
בואו ניתן להם צ'אנס -
@shraga אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
מסכים לגמרי עם התיאור, כמעט בוודאות אפשר לומר שהבעיה בשרת שלX2ONE.
והמרגיז הוא שההנחייה הרשמית (כנראה...) לשירות הלקוחות שלהם, הוא להאשים את נטפרי בכל תקלה.
אם מישהו יצליח לשכנע אותם שהבעיה אצלם, זה יהיה חסד גדול.
הפקיד שלהם טען שגם הוא משתמש בסים שלהם ואצלו הכל בסדר.
מישהו מכיר אחד שמשתמש בסים של X2One ללא סינון, לאמת את העניין?
אולי המנהלים יודעים איפה באמת התקלה?
@magicode ? -
@מענטש-אמיתי אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
מישהו מכיר אחד שמשתמש בסים של X2One ללא סינון, לאמת את העניין?
כנראה שבסים רגיל אכן אין בעיה, הבעיה בשרת שלהם המיוחד לנטפרי
-
@דרור אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
ובכל מקרה, יש מה לעשות חוץ מלעזוב את X2ZONE?
אל תעזבו, אחרי שעזבתם את 019 המצב השתפר (לא כל היום זה ככה אבל עד היום זה לא הגיע אפילו לחצי מזה)
-
@beri.zip לאהייתי ב019
האינטרנט איטי ברמות הזויות, וזה פשוט מעצבן
השאלה אם זה נגזרת של הנטסטיק או של חברת התקשורת (X2zone במקרה שלי) -
בפורום תחומים @magicode הציע פתרון אדיר. להעתיק את הטקסט הבא
ping 8.8.8.8 -t
לתוך קובץ טקסט. לשמור. לשנות את הסיומת ל-BAT (או CMD). ולהפעיל. וחסל סדר ניתוקים.
-
@האברך אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
ping 8.8.8.8 -t
לתוך קובץ טקסט. לשמור. לשנות את הסיומת ל-BAT (או CMD). ולהפעיל. וחסל סדר ניתוקים.
איך משנים סיומת?
-
אפשר להוריד מפה את הקובץ,
-
@דרור אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
ping 8.8.8.8 -t
איך משנים סיומת?
לשנות סיומת זה לשנות את מה שרשום בשם הקובץ אחרי הנקודה (אם לא מופיעה הסיומת צריך להכנס לשנה הגדרות תיקיה וקבצים ולהוריד את הסימון מ "הסתר סיומות של קבצים נפוצים")
אבל בנידון שלנו הכי טוב זה לפתוח את פנקס הרשימות ובשימירה ללחוץ על שמור כסוג ולבחור כל הקבצים ובסוף השם לכתוב .BAT