עידוד משתמשים להגבלת אתרים/צמצום האינטרנט
-
@957 אמר בעידוד משתמשים להגבלת אתרים/צמצום האינטרנט:
כל מה שמעבר לזה זה כבר קשור לקטגוריות, כל עוד נושא התיוג לא מספיק טוב זה יהיה סיוט הן למשתמש והן לתמיכה,
עדיין אפשרי, לדוגמה, כל מי שמוגדר לו כל האתרים סגורים, למעט עד 5 תגיות ו 5 כתובות פתוחות, ישלם אוטומטית פחות.
ברור שזה לא הפתרון, אבל אפשר למצוא כל מיני פתרונות טכניים לעניין.
-
חסר ברעיון הזה את אופן הביצוע. שזה החלק הקריטי של הרעיון.
בלי ביצוע זה סתם רעיון באויר. -
@magicode במייל בלבד, חסר ביצוע?
-
במייל בלבד של RL/X2ONE/KSIM נטפרי מקבלת רק 5 שקל לחודש.
אז בתחום הזה זה כבר קיים. -
@magicode אמר בעידוד משתמשים להגבלת אתרים/צמצום האינטרנט:
במייל בלבד של RL/X2ONE/KSIM נטפרי מקבלת רק 5 שקל לחודש.
אז בתחום הזה זה כבר קיים.למה ב 019 לא?
-
@WWW
זה רק אם הם מקימים מסלול נפרד שאי אפשר להתנתק ממנו.
ורק הם הקימו. זה לא שאתה מגדיר מייל בלבד.
אתה פונה אליהם ומקבל סים מיוחד לזה. ואין לך בכלל חשבון בנטפרי זה חשבון שלהם. -
אתה פונה אליהם ומקבל סים מיוחד לזה. ואין לך בכלל חשבון בנטפרי זה חשבון שלהם.
וגם אין תמיכה, אז זו הסיבה?
-
-
@magicode
על אף, שאתה אישית לא בדיוק אוחז ממייל בלבד... יפה! -
אני חושב שצריך לעשות רעיון אחר.
לעשות שכל האתרים שמבזבזים זמן כמו האתר הזה שאנחנו מתכתבים בו עכשיו. וכן כל האתרים שיש בהם בעיות. לחסום עם איזה הגדרה.
ומי שרוצה שיחרור של ההגדרה זה יעלה תשלום חודשי של תוספת 10 שקל. כלומר 25 שקל. -
@957 אמר בעידוד משתמשים להגבלת אתרים/צמצום האינטרנט:
@ליכט
לא מובן לאיזה צד אתה מתכווןשזה ממש לא טוב בינתיים.
-
חסר ברעיון הזה את אופן הביצוע. שזה החלק הקריטי של הרעיון.
בלי ביצוע זה סתם רעיון באויר.שלא תבינו לא נכון. אני לא נגד הרעיון. אני בעד הרעיון וחשבתי עליו הרבה. רק שלא מצאתי דרך לבצע אותו נכון.
-
@נטפריס אמר בעידוד משתמשים להגבלת אתרים/צמצום האינטרנט:
בפועל כיום כל משתמש נטפרי נושא בעול 15 ש"ח. אני מציע חיוב מדרגי. מי שיש לו יותר אינטרנט יישא בהוצאה יותר ממי שיש לו היקף אותו יגדירו כמוגבל.
אם למשל מייל בלבד היה כרוך בעלות פחותה יותר (ולא משנה אם ע"י הוזלתו או ייקור האחרים) זה היה מעודד רבים מאוד להשתמש בו ובפרט בעת ההצטרפות.נראה לי שמבחינת נטפריי זה לא כ"כ משתלם, כי מי שמוגבל בהגדרות קהילה משתמש יותר בשירותיו של מערכת הפניות.
-
@סופר
אני לא יודע מה קורה בכל הקהילות.
אבל בקהילה שלי (שאני הקטן מנהל אותה ), ברוב המקרים המציאות היא הפוכה, דבר ראשון פונים למנהל הקהילה, ורק אח"כ פונים לנטפרי.
ואני יודע על עוד כמה קהילות שזוהי המציאות אצלם. -
אמנם @magicode אמר בעידוד משתמשים להגבלת אתרים/צמצום האינטרנט:
אני בעד הרעיון וחשבתי עליו הרבה. רק שלא מצאתי דרך לבצע אותו נכון.
אבל @magicode כבר נתן רעיון בעידוד משתמשים להגבלת אתרים/צמצום האינטרנט:
אני חושב שצריך לעשות שכל האתרים שמבזבזים זמן כמו האתר הזה שאנחנו מתכתבים בו עכשיו. וכן כל האתרים שיש בהם בעיות. לחסום עם איזה הגדרה.
ומי שרוצה שיחרור של ההגדרה זה יעלה תשלום חודשי של תוספת 10 שקל. כלומר 25 שקל.נו
-
@ליכט אמר בעידוד משתמשים להגבלת אתרים/צמצום האינטרנט:
@סופר
אבל בקהילה שלי (שאני הקטן מנהל אותה ), ברוב המקרים המציאות היא הפוכה, דבר ראשון פונים למנהל הקהילה, ורק אח"כ פונים לנטפרי.
ואני יודע על עוד כמה קהילות שזוהי המציאות אצלם.מתוך הויקי: כמו"כ יכולים הוועדה של הקהילה להחליט להעביר את הפניות לצוות נטפרי, במקרה כזה הפניות מצריכות נקודות.
-
@ליכט אמר בעידוד משתמשים להגבלת אתרים/צמצום האינטרנט:
@סופר
ואני יודע על עוד כמה קהילות שזוהי המציאות אצלם.אנשים שיש להם קהילה עם שירות, לא רק פונים לקהילה כשיש חסימה, אלא גם פונים לכל מיני בעיות כגון התחברות לנטפרי, התקנת תעודת אבטחה ועוד (לא כולם נמצאים כאן ובוויקי), וללא הקהילה היו פונים לנטפרי עצמה (או לחברות אחרות), אז יתכן שמצד א' הקהילה מוסיפה עבודה לנטפרי, אבל מצד שני חוסכת להם עבודה.
-
אני חושב שצריך לעשות רעיון אחר.
לעשות שכל האתרים שמבזבזים זמן כמו האתר הזה שאנחנו מתכתבים בו עכשיו. וכן כל האתרים שיש בהם בעיות. לחסום עם איזה הגדרה.
ומי שרוצה שיחרור של ההגדרה זה יעלה תשלום חודשי של תוספת 10 שקל. כלומר 25 שקל.כרגע נטפרי הינה החברה הכי זולה בשוק, אני מניח שישנם אנשים שמצטרפים לנטפרי רק (או גם) בגלל החישוב של העלות, ברגע שנטפרי יהיה יותר יקר יכול להיות מצב שאכן אנשים שישארו בנטפרי ירויחו מזה, אבל מצד שני אנשים אחרים יפסידו.
-
@שלו' אמר בעידוד משתמשים להגבלת אתרים/צמצום האינטרנט:
ברגע שנטפרי יהיה יותר יקר יכול להיות מצב שאכן אנשים שישארו בנטפרי ירויחו מזה, אבל מצד שני אנשים אחרים יפסידו.
לא בטוח, אם נטפרי נותנים שרות וסינון כמו שאר החברות אז הם לא יעברו. אבל אם מבחינת הסינון הם יותר טובים מכל החברות אז זה יגבר על התשלום, והם יסכימו לשלם יותר כדי לקבל יותר.
אמנם מי שרוצה מינימום של אינטרנט או רק מייל הם באמת אולי לא ירצו לשלם יותר.ככה אני רואה למשל בפרוג שהרבה שואלים איזה סינון הכי טוב ויש הרבה פוסטים כאלו לעומת הכמות שנפתחת לגבי המחיר.
-
@מעלה-ומוריד אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:
@administrators אני חושב שההצעה הזאת:
צריכה להיות מפותחת בכל מקרה.
- מפני שאינה נוגעת לתחום הנוחות והנגישות, שמעניין פה למה נותנים עדיפות ראשונה משתמשי נטפרי.
- מפני שאיננו מצפים שבנאדם יתן את קולותיו הבודדים דווקא לדבר שמגביל אותו, נכון? אא"כ הוא ממש ממש מתעלה ע"ע.
אני גם מאמין שכל מנהלי והוגי נטפרי תומכים ברעיון זה, אשר נוגע ביסודותיה ומטרותיה של נטפרי.