VOIP / ADSL
-
@יוד אצלי זה גם קורה
@magicode אמר בVOIP / ADSL:
תכבה את המכשיר. תפעיל הקלטה תפעיל את המכשיר תבצע שיחה ואחרי 5 שניות תפסיק את ההקלטה.
תעשה גם הקלטה בזמן שאתה מחבר את חשבון גוגל שלך לחשבון של OBIHAI
-
@יוד אני היה לי טלפון רגיל של נטוויג'ן על הראוטר הנ"ל.
חוויתי ניתוקים באמצע שיחה, כמו שתיארת.
עד שבסוף סלקום החליפו לי ראוטר (לדגם אחר, שחור), ומאז הכל בסדר...
-
-
@Chocolate אמר בVOIP / ADSL:
@יוד @לייבל
עובד אצלכם?
הפסיק לעבוד לפני יומיים כותב לי
TCP connection to 64.233.167.125 failed
לשיחות יוצאות זה לא עובד בימים האחרונים, אבל לשיחות נכנסות בינתיים כן (כבעבר עם ניתוקים לצערי..)
איפה אתם רואים את השגיאה שכתבתם? -
@יוד אמר בVOIP / ADSL:
לשיחות יוצאות זה לא עובד בימים האחרונים, אבל לשיחות נכנסות בינתיים כן (כבעבר עם ניתוקים לצערי..)
איפה אתם רואים את השגיאה שכתבתם?אני אעלה תמונת מסך עוד שעתיים בעז"ה
-
-
מיחפוש קצר עולה שאנשים תיקני הבעיה ע"י החלפת הDNS משום מה לא עוזר לי כלום יכול להיות שזה קשור לנטפרי?
-
@Chocolate ניסית לעשות הקלטה?
-
@shraga אמר בVOIP / ADSL:
@Chocolate ניסית לעשות הקלטה?
לא, אין לי מחשב כרגע בבית :frowning2:
מה שכן מעניין שה IP הוא של HANGOUTS -
@Chocolate
מצו"ב צילום מסך שלי:
ו:
-
ב"ה עליתי על הבעיה למי שיש בעיות אשמח לעזור
-
@Chocolate
פרט פה לתועלת הכלל -
@Chocolate מצטרף לעצומה של 957...
-
-
אני עדיין מנסה לסדר את השלב האחרון ואז אעדכן
-
@Chocolate
לי יש את המתאם וכעת הוא יצא מכלל שימוש, מה שגורם לי להרבה בעיות...
לפני כשבוע הפסיק גם לקבל שיחות נכנסות.
אשמח אם שוכלו לשתף מהידע שלכם בענין.
תודה רבה. -
אכתוב בקיצור מה קורה פה (אחרי שעות עבודה),
גוגל וואויס (GV) תמיד עבד על Google Chat/Talk) XMPP), לאחרונה גוגל הפסיקו (ראה הודעה) והתחילו לעבוד עם SIP, וזה הגורם לכל הבעיות,
מכשירי OBi100 לא עובדות יותר, רק OBi200 ומעלה וגם זה כדאי שימשיך לעבוד עם GV צריך להיות מעודכן אם הפירמווייר החדש,
אפשר להתקשר ל #1*** לשמוע מה הגירסה שיש לכם (הכי מעודכן הוא Build: 5898EX 3.2.2), ובאם המכשיר לא התעדכן לבד כמו שאמור לקרות (יכול להיות שזה קשור לנטפרי) אפשר לקרוא פה דרך לעדכן את המכשיר של OBIHAI בכדאי שיעבוד עם הGV החדש,
לי עד עכשיו זה עזר חלקית, דהיינו שיחות יוצאות עובדות ונכנסות הרבה פעמים אין שמע בשני הצדדים (מחיפוש נראה שיש עוד הרבה שנתקלו בבעיה הזה, ולרובם לבסוף זה הסתדר), לפי מה שהבנתי מפה נראה שגוגל עדיין לא השלימו לגמרי את המעבר ויכול להיות שפשוט צריכים לחכות עד שישלימו והכול יבוא על בקומו בשלום, אבל מכיון שלרוב רובם של אנשים זה כן עובד אז מסתבר שזה כן קשור לנטפרי (אני עדיין באמצע ההקלטות).
הערות? שאלות? -
@Chocolate אמר בVOIP / ADSL:
אכתוב בקיצור מה קורה פה (אחרי שעות עבודה),
גוגל וואויס (GV) תמיד עבד על Google Chat/Talk) XMPP), לאחרונה גוגל הפסיקו (ראה הודעה) והתחילו לעבוד עם SIP, וזה הגורם לכל הבעיות,
מכשירי OBi100 לא עובדות יותר, רק OBi200 ומעלה וגם זה כדאי שימשיך לעבוד עם GV צריך להיות מעודכן אם הפירמווייר החדש,
אפשר להתקשר ל #1*** לשמוע מה הגירסה שיש לכם (הכי מעודכן הוא Build: 5898EX 3.2.2), ובאם המכשיר לא התעדכן לבד כמו שאמור לקרות (יכול להיות שזה קשור לנטפרי) אפשר לקרוא פה דרך לעדכן את המכשיר של OBIHAI בכדאי שיעבוד עם הGV החדש,
לי עד עכשיו זה עזר חלקית, דהיינו שיחות יוצאות עובדות ונכנסות הרבה פעמים אין שמע בשני הצדדים (מחיפוש נראה שיש עוד הרבה שנתקלו בבעיה הזה, ולרובם לבסוף זה הסתדר), לפי מה שהבנתי מפה נראה שגוגל עדיין לא השלימו לגמרי את המעבר ויכול להיות שפשוט צריכים לחכות עד שישלימו והכול יבוא על בקומו בשלום, אבל מכיון שלרוב רובם של אנשים זה כן עובד אז מסתבר שזה כן קשור לנטפרי (אני עדיין באמצע ההקלטות).
הערות? שאלות?#1*** לא עובד אצלי , מה הסדר המדוייק?
-
תתחיל מהכוכביות
-