הצעה לפיתוח: דיסלייק
-
הצעה לפיתוח: 'דיסלייק'
אני לא מגלה את אמריקה..
כל כך הרבה פעמים מישהו כותב משהו לא לעניין. הרבה ניקים מספימים את הפורום. כמה וכמה טרולים מסתובבים בינינו.
ואפילו בעוונותינו יש כמה חצופים שמעזים לגנות את האנשים המיוחדים שפועלים לשם שמים כל יום כל שעה וכל רגע, בלי שהות ובלי לאות, ומנסים כל הזמן שיהיה הכי נוח והכי כשר, בכישרון רב ובתבונה.
וכולנו רוצים להביע את הרגשתנו, אך אי אפשר שמאות אנשים יגיבו, נכון?אז הדבר הזה הוא הפיתרון. זה גם מהווה הרתעה כלפי כל אלו...
זה ייראה ככה:
מי בעד - שיתנו לו אפשרות - שיוריד את ידו... -
אם לא תגיב בדרך ארץ נצטרך למחוק לך את המשתמש.
@baruch אמר בהאם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?:
דיון ענייני עם המנהלים עצמם ביחס לפתיחת אתרים, לא מתבצע ע"ג הפורום.
רק למי שאין לו בדיוק טענות רלוונטיות, והוא רק מנסה ליצור איזשהו אווירה ודעת קהל וכו'@shraga אמר בלא מתאים לנטפרי :
חבל שאין דיסלייק...
@GolanArt אמר במדוע בסרגל הכלים לא מופיע לי סמל של נט פרי?:
אני אני מבקש להרגע ולעצור את התגובות המיותרות. לפורום הזה קוראים אינפו-רום = חדר מידע. כאן באים לקבל מידע, לעזור למי שצריך מידע (במידה ויודעים) להציע הצעות יעול, וכ' וכ'...
אין כאן אפשרות לפניות אישיות, וכאן לא רוקמים קשרי חברות, פשוט באים מקבלים/נותנים אינפורמציה אומרים תודה וממשיכים לעבוד.@MacroShadow אמר בדחוףףףףףףףףףףףף:
אצלנו רמת הדחיפות נמדדת במספר הנקודות שהוקדשו לפניה, ולא במספר ה"ף" במילה דחוף.
@administrators עם מימוש רעיון זה, הקהל יחסוך לכם ולעצמו הרבה כאב לב, וימנע את בזבוז מאגרי הסבלנות...
-
@מעלה-ומוריד בזמנו דיברו (אאל"ט @GolanArt ) בתחומים שלא רוצים לאפשר דיסלייק כי זה עצמו סוג של פגיעה במי שעושים לו את זה ועדיף לאתגר את מאגרי הסבלנות של אנשים מאשר לתת להם כלי לפגוע בזולת.
-
עדיף לאתגר את מאגרי הסבלנות של אנשים מאשר לתת להם כלי לפגוע בזולת.
...
זה עצמו סוג של פגיעה במי שעושים לו את זההתכוונתי מאגרי הסבלנות הבלתי נדלים של המנהלים...
ובסופו של דבר הכל אנונימי פה... זו בס"ה פגיעה מדומה. וזה עדיף על פגיעות בצוות המנהלים המופלא .
גם אין שום סיבה שבנאדם יכתוב דברים שראויים להצבעת מחאה. ואדרבה זה ירתיע את כל אלו. -
@מעלה-ומוריד לא כולם מרגישים אנונימיים, וכמה שזה הזוי, אנשים
נפגעים אפילו מאחורי ניק שלא משקף את שמם.
משתמשים בעייתיים מקבלים אזהרה, לא עובד? עוברים להשעיה.
אין דיסלייק לא בפרוג ולא בתחמוים ולא במקצועות, אין סיבה שיהיה פה...
מה גם שאפילו הגויים הולכים ויורדים מזה. ואגב, זה לא פיתוח זה הגדרה
במערכת. -
@מעלה-ומוריד אם היה דיסלייק הייתי נותן דיסלייק לפוסט הראשון בשרשור זה
-
@מ.-פינחסי
אם היה דיסלייק, השרשור הזה לא היה קיים
אם היה... -
אפשר לעשות הפוך לעשות אופציה של לייק כמו שיש בפרוג ומי שלא יקבל יבין שמה שכתב לא צודק או לפחות לא מעניין התוצאה יהיה אותו תוצאה
-
@אלעס-גוטס זה המצב כיום.
-
@אלי-TZA אמר בהצעה לפיתוח: דיסלייק:
@אלעס-גוטס זה המצב כיום.
כלומר, זה כבר קיים כיום והיה קיים תמיד.
-
@GolanArt אמר בהצעה לפיתוח: דיסלייק:
נפגעים אפילו מאחורי ניק שלא משקף את שמם@GolanArt אנשים נפגעים כי לא מעליבים את למשל שם הניק @מעמד, אלא מדברים אל זה שעומד (או יושב ) מאחורי השם הזה
-
@מעלה-ומוריד לא כולם מרגישים אנונימיים, וכמה שזה הזוי, אנשים נפגעים אפילו מאחורי ניק שלא משקף את שמם.
נכון שהוא לא משקף את שמם, אבל בהחלט משקף את דעותיהם.
וכל בן אדם שפוי כשמבזים את דעתו הוא נפגע, וזה לא משנה אם קוראים לו משה כהן או ישראל לוי, תמיד זו תישאר דעתו והעובדה שהיא לא שווה בעיני אחרים, בהחלט פוגעת. -
@מעמד אמר בהצעה לפיתוח: דיסלייק:
נפגעים אפילו מאחורי ניק שלא משקף את שמם@GolanArt אנשים נפגעים כי לא מעליבים את למשל שם הניק @מעמד, אלא מדברים אל זה שעומד (או יושב ) מאחורי השם הזה
תראה, המציאות היא שאנשים מזדהים עם הזמן עם הניק שלהם והוא הופך להיות חלק מהם. זו
תופעה שאני לא יודע להסביר, אבל כבר קרה לי שניקים אנונימיים עם שמות של פונקציות מתמטיות או
מספר סידורי של מדפסת, שלחו לי הודעה שנפגעו ממני על איזו שהיא תגובה.... -
@GolanArt הסיבה פשוטה. גם אם אדם לא מזדהה, הוא מתכוון בד"כ למה שהוא כותב. וכשהוא מקבל דיסלייק, אז הוא לוקח אישי את זה שלא מזדהים עם המסר שלו, למרות שלא יודעים שזה הוא
-
@GolanArt לך זה נראה שאם נגיד כתבת משהו נגד שם ניק זה כמו שדברת נגד הספריה שלהם בבית.
שוב, כמו ש @גדול-קטן אמר וכן היא דעתי, אנשים נפגעים לא מזה שאדם מכפיש את שם הניק שלהם, אלא אדם כתב תגובה - בא מישהו אחר ומכפיש את התגובה, אז הכותב הראשון אומר לעצמו "אלי (לא אל שם הניק) הוא ככה מדבר ??!"
ככה אני מבין את התופעה -
@מעמד כיוונת לדבריי שכתבנו באותו זמן.
-
@מ.-פינחסי ונראה שדיברי שניכם לא סותרים את דברי, או שאני פשוט גרוע בהבנת הנקרא...
-
@GolanArt גם אם אתה גרוע בהבנת הנקרא, קשה לי להאמין ששני אנשים התכוונו לאותו תוכן ובכ"ז לא הבנת אותם
-
@GolanArt כנראה האפשרות השניה
-
@מעמד אני מציע אפשרויות נוספות: או שאנחנו גרועים בהבנת הנקרא, או ש@GolanArt גרוע בהבעה