הטאבלט היהודי
-
יש מוצר בשם הטאלט היהודי עם כמה ספרי קודש וכמה משחקים, מצלמה והקלטה, על הקופסא מופיע:
הטאבלט היהודי, נטו מה שצריך, מהודר כשר נקי ובטוח, ללא אינטרנט, ללא WIFI, רדיו וכדו'
על פניו נראה שאכן אין עליו משהו בעייתי
האם מישהו יודע מי עומד מאחורי המכשיר? והאם המכשיר אכן חסום כדבעי? -
@שלו' שום כלום.
אסור להחזיק את המכשיר הזה.מבדיקה בשטח
יש ואייפי ויש הכל צריך רק 20 שניות
קח צילום מסך ממנו -
@אש האם יש לך את פרטי המוכר? (מי שקנה את המכשיר רוצה להחזירו)
-
@שלו' לא
הקונה לא יודע ממי הוא קנה? -
@אש דבריך הם חידה בעיני. תוכל ליצור איתי קשר במייל שבפרופיל? הדבר נחוץ מאוד לרבים השואלים.
יישר כח. -
@שלום-על-ישראל ייצרתי
-
-
@שלו' עכשיו אני אכן נזכר שמי שהביא לי זה גם היה ממוכר ברחוב.
אז אם זה נמכר רק בדוכני רחוב אז זה כבר גם פחות חידה כל הכשרות שלו. -
קנו לבן שלי טבלט כזה ב250 שח ליום הולדת כשר של משחקים ונישבר לו
הוא ממש מצוברח
היכן קונים כזה נוסף?
לא נעים לי לשאול את זה שקנה לו את המתנה -
@05476104455 שלום!
נראה שחיפוש בגוגל 'הטאבלט היהודי', הוביל אותך לכאן....
תקרא את ההודעות הקודמות בפוסט הנוכחי, ותבין שלא הגעת לכתובת הנכונה לגבי מבוקשך.
חג שמח. -
@אש אני חושב שהבעיה של האינטרנט היה היא רק בגרסה הישנה , וגם שם לא פשוט להגיע לאינטרנט .
בדגמים החדשים אי אפשר לגלוש בוודאות . יש לי מכשיר כזה ובדקתי את הנושא לעומק .
בכל מצב אפשר לקחת את המכשיר לטכנאי שיפרק את החלק מהלוח הפנימי. זה מה שאני עשיתי וזה לוקח 5 דקות . -
יש מכירות חסד כאלה ,שמוכרים את המוצר הזה
-
רוב מהטאבלטים האלו יש אינטרנט וצריכם לנתק אותם ,ואפילו כשאתה לא רואה את השורה של הווייפיי בתפריט, קיימת מלא דרכים להתחבר.
-
בשביל לגלוש צריך גם תוכנה וגם חומרה , אם התוכנה חסומה זה מספיק בשביל שלא תוכל לגלוש.
אגב,בטאבלט היהודי הדגם החדש לא ניתן לגלוש בשום צורה לא ישירה ולא עקיפה, העניין בדוק ! זה לא רק השורה של הWIFI . גם אם תגיע לשורה של WIFI באיזה שהיא דרך זה לא ידלק /יפעל .גם דרך מאחורי הקלעים כביכול של התוכנה .יש לי מכשיר כזה וחפרתי עמוק בנושא תאמין לי . -
@חנניה אמר בהטאבלט היהודי:
אגב,בטאבלט היהודי הדגם החדש לא ניתן לגלוש בשום צורה לא ישירה ולא עקיפה, העניין בדוק ! זה לא רק השורה של הWIFI . גם אם תגיע לשורה של WIFI באיזה שהיא דרך זה לא ידלק /יפעל .גם דרך מאחורי הקלעים כביכול של התוכנה .יש לי מכשיר כזה וחפרתי עמוק בנושא תאמין לי
50/50
-
בשביל לגלוש צריך גם תוכנה וגם חומרה , אם התוכנה חסומה זה מספיק בשביל שלא תוכל לגלוש.
אגב,בטאבלט היהודי הדגם החדש לא ניתן לגלוש בשום צורה לא ישירה ולא עקיפה, העניין בדוק ! זה לא רק השורה של הWIFI . גם אם תגיע לשורה של WIFI באיזה שהיא דרך זה לא ידלק /יפעל .גם דרך מאחורי הקלעים כביכול של התוכנה .יש לי מכשיר כזה וחפרתי עמוק בנושא תאמין לי .אני לא מכיר אותך ואולי אתה בכלל משווק של המכשיר הזה, אבל לי הביאו פעם מכשיר חסום שעבר את טובי המומחים של אחד הגופים הכי חזקים בתחום ואושר שהוא חסום הרמטי (בתוכנה), ומצאתי כמה דרכים לגלוש ואפי לפרוץ את החסימה, ואני ממש לא טכנאי ולא מבין כלום בתיכנות.
ללמדך, שאע"פ שאני חושב שאכן שייך להגיע למצב שהמכשיר חסום חזק מבחינת התוכנה.
לא הייתי מציע לאף אחד להסתמך על נוסח 'אני בדקתי סמוך עלי....' שנכתבה על ידי מקלדת באמצעות אצבעות אנונימיות.
הכי מומלץ ניתוק פיזי על ידי אאוטנט.
-
תגובתך לא ברורה כל כך ,טובי המומחים חסמו ואתה ללא ידע כלל ובקלות של ממש הצלחת לפרוץ , תמוהה מאוד בעייני .
-
-
תגובתך לא ברורה כל כך ,טובי המומחים חסמו ואתה ללא ידע כלל ובקלות של ממש הצלחת לפרוץ , תמוהה מאוד בעייני .
הכוונה ללא ידע בתיכנות.
לא אמרתי שבקלות, אני מכיר את מערכת אנדרואיד לפני ולפנים, ועליתי על צירוף של כמה דרכים עוקפות, שהם לא חשבו על זה.אגב, זה דוגמא אחת, עקפתי עוד כמה חסימות באנדרואיד. אבל לא זה העיקר כאן.
אני רק בא לומר, שזה שאחד מספר שהוא ניסה מכל הכיוונים ולא הצליח זו עדיין לא תעודה! -
@אחד-תם אמר בהטאבלט היהודי:
אני רק בא לומר, שזה שאחד מספר שהוא ניסה מכל הכיוונים ולא הצליח זו עדיין לא תעודה!
אם צריך כזה הרבה מאמץ אז נקרא חסום, גם וויפרי אפשר לפרוץ.