אינטרנט פרוץ במטוס!
-
@WWW
אני אישית מכיר מעל 15 כתובות פנימיות אפשריות של נטסטיק
יש עוד הרבה הרבה, ואל תשכח שזה יכול להיות אותה הכתובת של האתר הלוקלי של חברת התעופה,אני שוב שואל בשביל מה ומי לפתח כזו אופציה ? (שיכולה לגרום רק צרות והרבה הרבה תמיכה ותסכול במערכת הפניות בהנחה שמישהו יתקין את זה)
-
פוסט זה נמחק! -
@magicode אמר באינטרנט פרוץ במטוס!:
@כותב-מוסמך אמר באינטרנט פרוץ במטוס!:
בעצם נטפרי צריכה לסנן לי את המשקפיים
נטפרי באמת צריכים.
יותר ממה שנטפרי צריכים לסנן את המשקפיים, האדם צריך לסנן לעצמו את המשקפיים. ובמקום לחנך את הילד שהמרסטפון ימח שמו, פשוט לחנך אותו לא להתעסק ולא לדבר על מה שלא צריך. במקום לחנך אותו על השלילה בסמרטפון - לחנך אותו להסתכל רק איפה שצריך וזהו. וראה חיד"א בנוגע לפסוק בתחילת פרשתנו שופטים ושוטרים (שמירת ז' השערים).
-
@magicode אמר באינטרנט פרוץ במטוס!:
יש לי תור ארוך של דברים שצריך להוסיף לוויפרי.
@magicode אני מקוה שפתרון התקלה של ה-cpu הגבוה נמצא בראש התור...
-
@ליכט אני חושב שהבעיה לא קיימת, לא נתקלתי בזה אפי' פעם אחת, וגם לקוחות לא מתלוננים, נראה בעיה ממש נקודתית
-
יותר ממה שנטפרי צריכים לסנן את המשקפיים, האדם צריך לסנן לעצמו את המשקפיים. ובמקום לחנך את הילד שהמרסטפון ימח שמו, פשוט לחנך אותו לא להתעסק ולא לדבר על מה שלא צריך. במקום לחנך אותו על השלילה בסמרטפון - לחנך אותו להסתכל רק איפה שצריך וזהו. וראה חיד"א בנוגע לפסוק בתחילת פרשתנו שופטים ושוטרים (שמירת ז' השערים).
מזכיר לי מה שחבר סיפר לי, שלפני כמ"ש כשהיה בלאגן וכו', יצא לתפילת שחרית בשבת, למרגלותיו בלובי הבנין היתה מונחת ערימה של עיתון מסוים שהיה קשור לבלאגן...
כשחזר מהתפילה הערימה היתה פזורה קרעים קרעים על פני הלובי..
מישהו חינך את בנו לקרוע את ה... יותר טוב משחינך אותו לשמור שבת. -
@shraga
אני לא מבין, למה אתה שוב ושוב מתעקש שמדובר בבעיה נקודתית, בעוד שבאשכול הנ"ל כבר כתבתי לך שבאשכול הקודם בנושא עוד 4 הצטרפו לתלונה זו (ביניהם @נטפריס...) ?!וצרף לזה גם את מה שכתב אתמול @magicode באני יודע שתקראו לי טרול, אבל...:
הפורום כמעט ולא מייצג את משתמשי נטפרי יש פה ממש מעט אנשים לעומת כלל המשתמשים.
-
@ליכט הוא לא מתבסס על הפורום אלא על נסיונו כתומך. אבל אני אכן טוען שזה בעיה שקיימת אצל רבים, ואדרבא הרבה חושבים שאין אצלם בעיה אבל יש.
ודאי שבעיה זו תיפתר בגירסת וייפרי הבאה. -
לא יכולתי להתאפק...
-
@שואף ציור זה אינו מתאים לנטפרי, לא צריך לעבור בסינון, ובטח שלא לעלות לפורום הנכבד.
יש שם נשים לא צנועות. תמהני. -
@מ.-פינחסי
אתה צודק אפילו לא שמתי לב. תודה שהערת.
תיקנתי -
@957 אפשר לעשות אפשרות לחסום כתובת פנימית
וכדי לפתוח את זה הכתובת צריך להתחבר לנטפרי ומהוריד משם קובץ חד פעמי שמאפס את החסימות הפנימיות
ומי שנמצא על מטוס אין לו איך להתחבר לנט פרי וישאר חסום עד שיגיע למקום מבטחים -
@makomrar
רעיון מקורי.
אך הבעיה היא, כי חסימה כזאת עלולה לחסום אף את הגישה ל(ראוטר שמחובר ל)נטפרי...