קיבלתי סימן.
-
א. מתנצל שלא עשיתי לייקים על כל ההודעות..
ב'. אם המטרה של רימון ושות' היא להרחיק חברות מלהשתמש בנטפרי, אז כדאי דבר ראשון לבדוק אופציה חילופית - ז"א לבדוק או הקמת חברה אחרת או שיתו"פ עם חברה אחרת, כדי להיות מוכנים בכל מקרה שלא יבוא. כך החברות RL והאחרות יבינו שעדיף להם להישאר עם נטפרי, כי אם לא אז כולם יעברו בגוש אחד לחברות אחרות.
במקביל גם יש מקום - בלי קשר - לבדוק שיתו"פ עם חברות חדשות, כדי לפזר את הביצים אצל כמה שיותר חברות.
ג' בנושא של צו מניעה, כמדומני שכיון שנטפרי היא פועלת כמה שנים, צו מניעה ישמר את המצב = לא להוסיף שירות ולא לגרוע, עד לבירור העובדות. -
טוב
לגבי "עזים בקדושה" מסתבר שהם כבר לא קשורים לנטספארק, בהתחלה הם היו ביחד ונטספארק מימנו אותם.
לענ"ד, עדיין זה חמור שלא היה לזה גילוי נאות. -
@CC
כמדומך לא מספיק....
צו מניעה הוא הפסקת ההפרה, ולא שימור מצב. -
נראה לי שמה שקפץ להם עכשיו זה הדיבורים סביב תוכנה לחסימת טאבלטים שבזה הם היו בלעדיים,
אבל על זה נאמר 'כאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ'. -
@אבק אמר בקיבלתי סימן.:
@CC
כמדומך לא מספיק....
צו מניעה הוא הפסקת ההפרה, ולא שימור מצב.ומי אומר שיש הפרה?
במקרה שאין הפרה, צו מניעה יגרום נזק בלתי הפיך.
במקרה שיש הפרה אפשר לפצות בכסף בעבור ההפרה.כך שאין סיבה לצו מניעה.
-
פשוט קידוש ה' כל התגובות פה
כל תגובה מוכיחה לך @magicode כמה טעית במחשבה שעשית משהו לא טוב
הרי לפני שהיית לא ידענו שיכול להיות אחרת...
למעשה
אני חושב שבסוף לא יקרה כלום זה כמו שיגייסו את כל הציבור החרדי (הבלאגן הוא על כסף מכסות וכו' ואני לא רוצה להיכנס לנושא אבל לדעת כולם לא יכול להיות שיגייסו בכוח כזה גודל של ציבור)
אותו הדבר פה מי שהתרגל לנטפרי פשוט לא מסוגל להשתמש במשהו אחר כל תמונה הכי קטנה הוא יצעק גיועעלד זה אינטרנט פרוץ, רק מה הם מאיימים על חברות בזה צריך כח ועוצמה
יש אתר לעצומות ניתן לפתוח שם עצומה שאם יקרה משהו לנטפרי כל אחד יירתם לעזרה וכן לא יעבור לסינון שלהם ולפרסם בחיפוש גוגל הצילו את נטפרי עם הפנייה לעצומה
אחרי שיהיה כמות גדולה מאוד צריך להסביר להם יפה יפה שנטפרי לא ייסגר ומהבלאגן שלהם הוא רק יגדל
תנסו לשפר את הרעיון אבל לדעתי פשוט צריך שהמנהלים שם יראו מול מי הם עומדים -
@aiib אמר בקיבלתי סימן.:
@שי הכוונה שעד שבפועל לא אושרה הבקשה ניתן לחקות אותה אבל ברגע שתאושר הבקשה יהיה אסור להשתמש בפטנט
אם הבקשה אושרה ב2016 (פרסום קיבול הבקשה: 31/08/2016) ונטפרי נוסדה ב2014 אז איך הם בדיוק העתיקו? מאיפה?
-
@אברהם אמר בקיבלתי סימן.:
טוב
לגבי "עזים בקדושה" מסתבר שהם כבר לא קשורים לנטספארק, בהתחלה הם היו ביחד ונטספארק מימנו אותם.
לענ"ד, עדיין זה חמור שלא היה לזה גילוי נאות.יש לך קצה של אסמכתא לזה חוץ מהתשובה הדי צפויה שלהם?
רק להסביר את האוזן, הסבירות היא כמו של תירוץ של ילד שאומר שבדיוק שכן נכנס והוא לקח מהעוגה בלי רשות.
הם הקימו? כן. הם בעלים נוכחיים של הדומיין? כן. האתר ממליץ רק עליהם? כן. מכאן, אשרי המאמין. -
שמעתי עצה מחבר ששלחתי לו את זה (והוא אחד שיש לו יד ורגל בכל נושא העסקנות והחוקים):
זה נראה סוג של בדיחה.
הפטנט נרשם אחרי אחרי שנטפרי כבר היתה פעילה.
בנספח שלהם לא מוכח שנטפרי החלו ליישם את הפטנט רק אחרי רישום הפטנט.
019 וRL לא יעזבו את נטפרי בגלל שחלק נכבד מהפעילות שלהם היא בגלל נטפרי.
גם בית המשפט לא יתן לשנות את המצב הקיים מכיון שאם הם יפסיקו לספק את השירות יהיה להם קשה להתשקם אח"כ במידה והם יזכו לעומת זאת המשך המצב הקיים לא מזיק לרימון, כלומר לא מאיים עליה באופן שיגרום לנזקים פיננסיים לחברה.לדעתי, הרעיון של אתרוג הוא פשוט, נטפרי יגישו כתב הגנה, בכתב ההגנה יפורט כיצד עובדת מערכת הסינון, נטפרי לא רשמו פטנט על שיטת הסינון ולכן אין איסור להעתיק את העיקרון או חלקו. אחרי שכל החומר יהיה רשום באופן מסודר, באתרוג פשוט יעתיקו אותו ככתבו וכלשונו לתוך המערכת שלהם...
אני הייתי שולח בתור שלב ראשון מכתב תלונה ללשכת עורכי הדין על ניסיון של עו"ד להלך אימים על אזרחים פשוטים באצטלה של עו"ד.ושלחתי לו את צילום המכתב בעברית
-
@שי אמר בקיבלתי סימן.:
@aiib אמר בקיבלתי סימן.:
@שי הכוונה שעד שבפועל לא אושרה הבקשה ניתן לחקות אותה אבל ברגע שתאושר הבקשה יהיה אסור להשתמש בפטנט
אם הבקשה אושרה ב2016 (פרסום קיבול הבקשה: 31/08/2016) ונטפרי נוסדה ב2014 אז איך הם בדיוק העתיקו? מאיפה?
זה נכון שהבקשה אושרה רק ב2016 אבל הפטנט חל רטרואקטיבית מהרגע שאושר, לתאריך הגשת הבקשה, שזה 2011
-
@מעמד אמר בקיבלתי סימן.:
לדעתי, הרעיון של אתרוג הוא פשוט, נטפרי יגישו כתב הגנה, בכתב ההגנה יפורט כיצד עובדת מערכת הסינון, נטפרי לא רשמו פטנט על שיטת הסינון ולכן אין איסור להעתיק את העיקרון או חלקו. אחרי שכל החומר יהיה רשום באופן מסודר, באתרוג פשוט יעתיקו אותו ככתבו וכלשונו לתוך המערכת שלהם...
אני הייתי שולח בתור שלב ראשון מכתב תלונה ללשכת עורכי הדין על ניסיון של עו"ד להלך אימים על אזרחים פשוטים באצטלה של עו"ד.ואז הם יחקו את נטפרי? אמן כן יהיה רצון, אבל לא הגיוני לדעתי. הם לא חושבים לעבוד ולא ניסו אפילו את הכיוון הזה, הוא גדול עליהם.
-
-
@מעמד הדף הזה https://www.etrog.net.il/he/אודות-אתרוג כולו מועתק מנטפרי.
מעניין אם באמת יש את מה שרשמו "לקוחות אתרוג במסלולים השונים נהנים מגישה לעשרות מיליוני אתרים אשר עברו את הבדיקה הקפדנית שלנו. " -
@שי יש אתרים (שחסומים בנטפרי לדעתי) שאתה יכול לראות את כל השינויים שנעשו בדף לאורך השנים.
שווה לראות מתי הטקסט הזה השתנה.... -
@magicode
תנוח דעתך שגם היום יש מפעילים חדשים שמעונינים לעבוד עם נטפרי
חזק ואמץ -
הנה קישור לאמירת תהלים להצלחת נטפרי
http://tehilimyahad.com/mr.jsp?r=JAwpZy0QfqM -
@נטפריס
חבר פנה אליהם לעמת אותם עם הנתונים הנ"ל, הוא פנה לכמה אנשים מהארגון, כולם אמרו לו פחות או יותר אותה תשובה. בעבר נטספארק מימנו את האתר והקימו אותו, לפני קצת יותר משנה נפרדו דרכיהם, והם עדיין ממליצים על נטספארק אך לא רק, והם ישמחו לבדוק את נטפרי ולהמליץ על זה בתור סינון למחשבים
הם היו בהלם מהמכתב של נטספארק ואמרו שישתדלו לסייע. -
@magicode "עוד סימן מן השמים " חזק ואמץ
תמונת מסך מהפרק הראשון שיצא לי
-
בינתיים מותר לתרום כאן כבר הקצו לזה קטגורייה עם יעד שאפתני של 200.000 ש"ח
https://www.matara.pro/nedarimplus/online/?mosad=5775792 -
גם אני קבלתי סימן: