האם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?
-
@magicode אמר בהאם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?:
"החרדיות: נמשכת"
זה הקטע שהוא זיהה.לכאו' ניתן להגדיר שאם הוא מזהה את צמד המילים: המפלגות החרדיות, הוא לא יחשוש על החרדיות.
-
- דווקא לדעתי הוא היה צריך להגדיר שאם זה רבים אז גם ההמשך צריך להיות רבים.
- אנחנו לא מתאמצים בשביל "אתר חדשות" כל הגדרה מאוסיפה מאמץ גם אם הוא מינורי מאוד טיפה ועוד טיפה מצטרפת.
-
@magicode אתר חדשות מהיחידים הפתוחים הוא חשוב לחלק מהמשתתפים
מה עוד שאם כאן הרובוט טועה סימן שוא טועה גם במקומות אחרים זה לא שיש לרובוט משהו אישי נגד JDN.... -
@aiib אמר בהאם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?:
@magicode אתר חדשות מהיחידים הפתוחים הוא חשוב לחלק מהמשתתפים
מה עוד שאם כאן הרובוט טועה סימן שוא טועה גם במקומות אחרים זה לא שיש לרובוט משהו אישי נגד JDN....אני לא אמרתי שהוא לא טועה. אני לא חי בדמיונות שהוא לא טועה. הוא טועה והמון.
אבל התיקון של זה לא יתקן את כל הטעיות שלו. צריך לחשוב בצורה רחבה איך מפחיתים את הטעויות שלו.
איך הופכים אותו לחכם יותר. וכדומה. -
@magicode את התשובה לשאלה הזו נראה לי רק אתה יכול לענות אא"כ תשתף אותנו בדיוק בפעולותיו ועקרונותיו
-
- אנחנו לא מתאמצים בשביל "אתר חדשות" כל הגדרה מאוסיפה מאמץ גם אם הוא מינורי מאוד טיפה ועוד טיפה מצטרפת.
אני מסכים ברמת העיקרון שאין מה להתאמץ בשביל אתרי חדשות וכדו'. אבל שתדע, שזה מאד מאד משפיע על הרושם הראשוני והחיצוני אצל הרבה משתמשים בפוטנציה או מתחילים, אם הם יודעים שמה שלא צריך להיחסם, נעשה מאמץ והשתדלות שלא ייחסם.
-
@האברך אמר בהאם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?:
אני מסכים ברמת העיקרון שאין מה להתאמץ בשביל אתרי חדשות וכדו'. אבל שתדע, שזה מאד מאד משפיע על הרושם הראשוני והחיצוני אצל הרבה משתמשים בפוטנציה או מתחילים, אם הם יודעים שמה שלא צריך להיחסם, נעשה מאמץ והשתדלות שלא ייחסם.
אנחנו עובדים ביחסי ציבור או בסינון?
-
@האברך אמר בהאם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?:
זה סותר? הרי ברור שאתם מעוניינים שהסינון יעשה רושם מקצועי ומוצלח, בכדי לגרום לאנשים להצטרף לסינון האיכותי שלכם. זה הולך ביחד.
-
השאלה היא במקומה בהחלט, כי לדאבוננו יש מי שמתיימרים לעסוק בסינון ובפועל עוסקים רק ביחסי ציבור.....
אך עדיין @האברך טען דברי טעם, כי במקביל ובנוסף לסינון יש לדאוג גם ליחסי ציבור (כמובן במקום שזה לא בא על חשבון הסינון, וכמסורת נטפרי). -
הייתי מעלה להצבעה פרוייקט של שדירוג הרובוט.
אבל זה קשה להבין בזה. ובמעלות של זה גם קשה לבחון את זה.
למשל באליאקפרסס הרבה מהבגדים של הנשים מכונים בלשון גסה כדי להדגיש שזה יפה. הכל כדי לקדם מכירות. שמה זה נכון שהרובוט חוסם. אבל בתאכלס אנשים תקועים.
לכן שמה צריך למצוא דרך להחליף את המילים במילים אחרות. אולי עוד רעיונות.זה לא שאנחנו יושבים ושותים כוס קפה ורק מחפשים בפרום מה צריך לעשות לנטפרי כי כבר נטפרי מושלמת.
אני שונא שאומרים שנטפרי זה מושלם. או 100 אחוז זה ממש לא ככה אנחנו משתדלים לעשות כמה שיותר. אבל ממש לא מושלם.
ויש מלא מלא מלא מלא מלא בעיות. והרובוט זה לא הבעיה היחידה. -
@magicode לא הבנתי למה לא להעלות להצבעה? כי לא כל האנשים מבינים למה זה חשוב ואיך לעשות? ואז מה?
בפיתוח וויפרי לאנדרואיד אנשים מבינים? גם לא. אבל הם יודעים שזה חשוב.
גם הרובוט אנשים יודעים אם זה חשוב להם או לא.
כדאי באמת להוסיף להצבעה לדעתי. -
@magicode בכלל - למה הפסיקו להוסיף דברים להצבעה? כי כל ההצעות החדשות של המשתמשים כבר לא רלוונטיים?
-
לכן שמה צריך למצוא דרך להחליף את המילים במילים אחרות. אולי עוד רעיונות.
רעיון נפלא.
-
אני לא אמרתי שהוא לא טועה. אני לא חי בדמיונות שהוא לא טועה. הוא טועה והמון.
אבל התיקון של זה לא יתקן את כל הטעיות שלו. צריך לחשוב בצורה רחבה איך מפחיתים את הטעויות שלו.
איך הופכים אותו לחכם יותר. וכדומה.אני לא יודעאיך עובד הרובוט, אבל השכל הטיפש שלי מבין שהכניסו לו את כל המילים הגסות וחיבורי מילים שיוצרות מילה גסה, ואם הרובוט מוצא כך וכך פעמים מהמילה במסמך (תלוי איזה מילה, יש כאלו שאפילו אחד נחסם, ויש כאלו שרק שניים או שלשה), אז הוא חוסם את אותם שורות.
מה שיכול לשפר את הרובוט הוא שילמדו אותו משפטים שלימים, אבל הבעיה בזה הוא שצריך להיות מאוד געמיינע בשביל לדעת את כל המשפטים האלו. -
@סופר
לא יודע מה זה "געמיינע"
אבל שורה תחתונה אני מניח שאתה מסכים שזה לא אפשרי... -
@test אמר בהאם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?:
@סופר
לא יודע מה זה "געמיינע"אין את זה בלשון הקודש רק בצורה עדינה יותר - איש גס.
-
@magicode
פה הרובוט לא מגזים?
![alt text]( image url) -
@פורים-רב יתכן שזו דוגמה לא נכונה, כי יתכן מאד שהיה כתוב שם על דברים שהצנעה יפה להם, שעלולים לגרום לבעיות נפשיות. וד"ל.
-
-
@ליכט הדגומאות הנוספות אינם באות "להוכיח" שצריך שדרוג , אלא להראות שיש ענין ציבורי בכך כדי להביא לשיפור