תגובה לגבי סגירה של פרום אוצר החכמה.
-
@magicode בחלק שאתה טוען שהוא מעניין מעט מאד אנשים- אמנם אותי הוא לא כ"כ מעניין אבל הרבה אנשים שאמרתי להם נטפרי אמרו לי אבל אוצר החכמה סגור נכון?! יש לזה ביקוש
-
בעבר העליתי הצעה:
לפתוח את אוצר החכמה לפי שמות משתמשים, דהיינו, כל משתמש שיפסל תוכנו ימחק בנטפרי ויסומן בxxxxxxxxxxxxxxxx
עכ"פ אפשר למצוא רעיון דומה. -
@פרלמן-משה אמר בתגובה לגבי סגירה של פרום אוצר החכמה.:
בעבר העליתי הצעה:
לפתוח את אוצר החכמה לפי שמות משתמשים, דהיינו, כל משתמש שיפסל תוכנו ימחק בנטפרי ויסומן בxxxxxxxxxxxxxxxx
עכ"פ אפשר למצוא רעיון דומה.ואז נטפרי תצטרך לעמוד עם ''יד על הדופק'' לבדוק אחר כל ניק שיפתח ? האם זה פתרון ?
-
@aiib אמר בתגובה לגבי סגירה של פרום אוצר החכמה.:
אבל אוצר החכמה סגור נכון?!
בטח רק כאן כתבת אוצר החכמה, מבלי להדגיש שאתה מדבר על פורום אוצר החכמה, אך לא לאנשים שמתעניינים על נטפרי.....
לאוצר החכמה ברור שיש ביקוש, וזה אכן פתוח בנטפרי. -
@ליכט ברור שאני מדבר על פורום אוצר החכמה
-
סתם מתוך סקרנות מה הסיבה שהפורום הזה חסום?
-
@hadarvidal
עיין בתחילת האשכול
http://forum.netfree.link/post/31484 -
-
@ליכט נראה לי שצריך להכניס את הקישור הזה תחת הקטגוריה 'מדיניות'
@magicode @administrators -
@פרלמן-משה אמר בתגובה לגבי סגירה של פרום אוצר החכמה.:
בעבר העליתי הצעה:
עכ"פ אפשר למצוא רעיון דומה.אנחנו לא יודעים למה זה נחסם.
מאיפה אתה החלטת שהבעיה היא במשתמשים כאלו ואחרים? דיברת עם הרבנים? -
אנחנו לא יודעים למה זה נחסם.
מאיפה אתה החלטת שהבעיה היא במשתמשים כאלו ואחרים? דיברת עם הרבנים?לא כל משתמש חדש אמור לקבל אישור אוטמטי של נטפרי רק משתמשים שכתבו בעבר כשורה, ומן הסתם יש רבים כאלה, את התוכן שלהם למה לא להשאיר?
-
@חכם אמר בתגובה לגבי סגירה של פרום אוצר החכמה.:
@
ואז נטפרי תצטרך לעמוד עם ''יד על הדופק'' לבדוק אחר כל ניק שיפתח ? האם זה פתרון ?
עניתי
-
@magicode אמר בתגובה לגבי סגירה של פרום אוצר החכמה.:
אין לנו מישהו בנטפרי שזה חשוב לו שיפעל בעניין.
והרושם שיש לנו שהאתר הזה מעניין ממש מעט אנשים. ולכן אין לנו טעם בכלל להשקיע בעניין הזה.אפשר לצרף את זה לרשימת הההצבעות של המשתמשים לפיתוח, ואז יהיה אפשר לדעת לכמה יש אינטרס בזה
-
@CC אמר בתגובה לגבי סגירה של פרום אוצר החכמה.:
@magicode אמר בתגובה לגבי סגירה של פרום אוצר החכמה.:
אין לנו מישהו בנטפרי שזה חשוב לו שיפעל בעניין.
והרושם שיש לנו שהאתר הזה מעניין ממש מעט אנשים. ולכן אין לנו טעם בכלל להשקיע בעניין הזה.אפשר לצרף את זה לרשימת הההצבעות של המשתמשים לפיתוח, ואז יהיה אפשר לדעת לכמה יש אינטרס בזה
קיבלת תשובה
-
היכן רשימת ההצבעות?
-
-
איך מצרפים? זה תלוי בהנהלת נטפרי, אדרבא!
-
@פרלמן-משה ציטוט מדף רשימת ההצבעות בויקי:
באם יש לכם רעיון / הצעה לפיתוח שאינו מופיע בדף הנ"ל, תוכלו להציע זאת בפורום, אחרי שהמנהלים יבדקו את ההצעה ויראו שזה תועלתי ואפשרי לביצוע, ההצעה תתווסף לדף ההצבעות.
אם כי:
@מ.-פינחסי אמר ברעיון: סימון בחנות התוספים ליד כל תוסף אם עובד או לא:אחרי שהתחילו עם נושא דף ההצבעות, אז כל הצעה שהעלו היה התייחסות של @magicode, ולפעמים היתה אח"כ העלאה להצבעה.
למה לאחרונה אין כמעט התייחסות לכמה וכמה הצעות שהוצאו? -
ב"ה
חושבני שהנסיבות השתנו לאחר פטירתו של הגאון הגדול הגרש"ז אולמן זצ"ל, וצריך לשאול מחדש את הרבנים החדשים העומדים בנשיאות נטפרי בזה, כי אין לך אלא שופט שבימיך. -
@בום נראה שבגלל שהרב אולמן נפטר אז השתנו הסיבות ונשתנה הפסק ?