ריבוי משתמשים והגדרות סינון
-
אני רואה שההצעה כבר בפיתוח- תודה רבה
רציתי להציע הרחבה לפיתוח, @magicode אם זה פיתוח נפרד ושונה נפתח על זה בקשה חדשה והצבעה חדשה.
האצלת הגדרות
בדומה למה שכבר קיים בהגדרות קהילה,
שיהיה ניתן מתוך החשבון להאציל ניהול חשבון למספר טלפון (חשבון קיים אחר בנטפרי),
רק שבשונה מהגדרות הקהילה שהם מעל הגדרות המשתמש, כאן זה לכאורה צריך להיות בשווה להגדרות המשתמש,דהיינו ששניהם יראו איזור זהה,
ניתן להוסיף גם לחצן לבחירה האם להאציל סמכויות באופן מלא ולנעול מקומי שלא יוכלו לשנות, או רק לתת הרשאות לשינוי הגדרות,שימושי עבור, מנהלי רשת, טכנאים, מפקחים שאין להם קהילה , אבל על בנו, מישהו שרוצה לתת לחבר שלו לנהל את הגדרות הפרופיל כסייג.
-
בוצע
וכך זה נראה:
-
גדול !!!
אפשר לקחת הביצוע שלב אחד קדימה שיהיה אפשרות בחיבור אחד לעשות לכל מכשיר פרופיל נפרד (לפי הmac) -
@ליכט האם זה רק למנהלי קהילות או גם לאדם פרטי שירצה לעשות כמה חשבונות ?
-
-
@מעמד
זה נמצא בהגדרות האישיות ולא בהגדרות הקהילה.
(בהנחה שמנהל הקהילה לא נעל את ההגדרות האישיות). -
יצויין שאי אפשר לשייך חיבור ל'פרופיל' אלא ל'הפעלה'.
כלומר, כדי לשייך פרופיל מסוים לחיבור מסוים, צריך להגדיר מקודם 'הפעלה' שבו מוגדר הפרופיל הרצוי, ואז לשייך את החיבור להפעלה הרצויה. -
@ליכט איך עושים את זה אם אני רוצה הגדרות שונות באותו חשבון ?
-
@מעמד
יש לך יותר מחיבור אחד בחשבון ? -
ענק כל הכבוד @magicode
-
מה הנקודה בדיוק?
-
@Chocolate אמר בריבוי משתמשים והגדרות סינון:
אפשר לקחת הביצוע שלב אחד קדימה שיהיה אפשרות בחיבור אחד לעשות לכל מכשיר פרופיל נפרד (לפי הmac)
לכאורה אין אפשרות לנטפרי לדעת מה הmac שלך?
-
לכאורה כדאי לעדכן בויקי בדף הנחיות להגדרות השימוש
-
@ליכט האמת, לא
אבל למי שירצה שתי חיבורים איך הוא עושה את זה ? -
אשאל שאלה פשוטה.
אצלי בבית הסינון הוא על המודם.
המחשב ניד מחובר בwifi.
מידי פעם אני מחבר בwifi מכשירים נוספים.
איך אני עושה להם הגדרות שונות? -
@מ.-פינחסי אמר בריבוי משתמשים והגדרות סינון:
לכאורה כדאי לעדכן בויקי בדף הנחיות להגדרות השימוש
@מ.-פינחסי יש על זה שורה ריקה בויקי שעכשיו אפשר למלאות אותה (נמצא בלשונית 'הגדרות סינון אישיות')
-
@מ.-פינחסי בינתיים לא נ"ל שאפשר כי הכל חיבור אחד. גם בעתיד נ"ל שזה בעיה טכנית די רציני לסדר דבר כזה.
-
פוסט זה נמחק! -
@מ.-פינחסי זה מה שאני הצעתי
-
@yzahn אמר בריבוי משתמשים והגדרות סינון:
@Chocolate אמר בריבוי משתמשים והגדרות סינון:
אפשר לקחת הביצוע שלב אחד קדימה שיהיה אפשרות בחיבור אחד לעשות לכל מכשיר פרופיל נפרד (לפי הmac)
לכאורה אין אפשרות לנטפרי לדעת מה הmac שלך?
לכאו' יש אפשרות לדעת את זה, כי טים ויואר מזהה את זה, ולפי זה סוגרים ללקוח שמשתמש הרבה בחינמי, טכנאי מחשבים שאמר לי שיש דרך לשנות את ה MAC (כמדומני באופן וירטואלי) ואז אפשר להמשיך ולהשתמש עם טים ויואר עד שחוסמים שוב וחוזר חלילה.