זיהוי קטגוריית האתר
-
@מענטש-אמיתי תאמין לי שהתחלתי אבל אני פשוט מרגיש מפגר לשגע את מערכת הפניות בשביל זה וחוץ מזה זה ים שאין לו סוף
-
@מ.-פינחסי זה ממש לא נכון הרי בשביל זה יצרו תגיות שבשביל עדכוני ווינדוס אני לא יתחיל לחפ את כל הדומיינים שלהם ובשביל מייל אני לא אצטרך לפתוח גם את כתובת חשבונות גוגל
לעשות רשימה זה שעות עבודה -
@מ.-פינחסי אמר בזיהוי קטגוריית האתר:
אפשר בלי תגיות. פשוט תפתחו רשימה לבנה
הבעיה היא שבן אדם לא יודע מראש איזה אתרים הוא יצטרך בהמשך, וקשה מאוד וזה יכול לתקוע באמצע עבודה להתעסק בבקשת פתיחה או תיוג של אתרים.
-
יש לנו גם רשימה לבנה, אבל אפילו שהיא מכילה מעל 100 אתרים, בשביל פיתוח תוכנה צריך הרבה יותר, ורוב החיפושים לא מגיעים אל תוצאות פתוחות.
הוספנו את הקטגוריה "פיתוח תוכנה", אבל היא מאד לא מפותחת, ואין בה מאגר מספיק גדול של אתרים מתאימים.
אם היה אפשרות של זיהוי חכם של הקטגוריה של האתר, האתר היה נוסף במהירות לקטגוריה, והיה נפתח אוטומטית. -
@Mby-netfree
אפשר לשלוח "הצעה לתיוג" מדף החסימה, כפי שנאמר כאן בעבר, זה יועיל לא רק לכם אלא גם לבאים אחריכם.
האתר הזה https://tools.zvelo.com/ עם רמת דיוק של 50 אחוז מינוס, נסו ותבדקו.
חשבתי אולי על תיוג אוטומטי לפי הtitle - בtitle בד"כ אפשר לראות מה אופי האתר, לדוגמא, אם בtitle של האתר יופיע מילת מפתח מסוימת (אותה יגדירו לפי תגית - כל תגית ומילות המפתח שלה) כמו במקרה שלנו ב'פיתוח תוכנה', המילות מפתח יהיו "developers" וכו'. נדמה לי שזה דבר די פשוט ליישום. -
@test אני באמת ממליץ ומבקש כאן שכל מי ששולח בקשה לבדיקת אתר, שיבקש בנוסף גם לתייג אותו באותה ההזדמנות כך שיועיל לכל מי שמשתמשים רק במתויגים.
ומאת התומכים החשובים והיקרים אבקש גם שישימו לב אם יש הצעה לתיוג בתוך הבקשה ויתייחסו גם אליה בהתאם. כך, גם המשתמשים ירוויחו וגם לכם תיחסך פניה נוספת. -
אם היה לנו זמן לתייג היינו מתייגים.
כדי לתייג נצטרך בערך תמיכה כפולה.
צריך לברר באמת אולי שירות בתשלום של תיוג אתרים וזהו. @נטפריס ישמח. -
@magicode אני מבין את כוונתך שהבנת את כוונתי שהתומכים יחשבו לבד לאיזו קטגוריה אפשר לשייך את האתר.
אני התכוונתי שהמבקש יצרף גם הצעה ברורה לתיוג והתומך רק יצטרך להחליט אם זה שייך או לא -
אולי אפשר לייצר מנגנון תיוג שיתופי (מעין ויקי),
מי שישבש יותר מידיי, ייחסם,
וכן תגיות שרק מנהל יכול להגדיר, ואתרים נעולים משינויים -
-
@test אמר בזיהוי קטגוריית האתר:
אולי אפשר לייצר מנגנון תיוג שיתופי (מעין ויקי),
מי שישבש יותר מידיי, ייחסם,
וכן תגיות שרק מנהל יכול להגדיר, ואתרים נעולים משינוייםכבר היום, מי שיש לו רשימה לבנה (או שחורה) של אתרים לאיזה צורך שהוא, יכול לשתף אותו. אפשר לייצא ולייבא הגדרות כאן
-
@magicode ומה עם הרעיון של @Mby-netfree ?
-
@סופר אמר בזיהוי קטגוריית האתר:
@magicode ומה עם הרעיון של @Mby-netfree ?
אולי אפשר לשלב אותו עם הצעה זו [הצגת תגיות האתר בפאנל בצד] ולהוסיף גם אפשרות עריכה
-
-
@סופר כן. טעות שלי, התכוונתי להצעה של @test ולא להצעה של @Mby-netfree
בנוגע להצעה של @Mby-netfree אני מסופק מאוד אם זה אפשרי באופן אוטומטי שיתקרב בכלל לאיזה אחוז רציני של דיוק
-
-
@test אמר בזיהוי קטגוריית האתר:
@Mby-netfree
אפשר לשלוח "הצעה לתיוג" מדף החסימה, כפי שנאמר כאן בעבר, זה יועיל לא רק לכם אלא גם לבאים אחריכם.
האתר הזה https://tools.zvelo.com/ עם רמת דיוק של 50 אחוז מינוס, נסו ותבדקו.
חשבתי אולי על תיוג אוטומטי לפי הtitle - בtitle בד"כ אפשר לראות מה אופי האתר, לדוגמא, אם בtitle של האתר יופיע מילת מפתח מסוימת (אותה יגדירו לפי תגית - כל תגית ומילות המפתח שלה) כמו במקרה שלנו ב'פיתוח תוכנה', המילות מפתח יהיו "developers" וכו'. נדמה לי שזה דבר די פשוט ליישום.מה עם זה?
מבדיקה שלי בהרבה מאוד מקרים זה אמור לעבוד בצורה אמינה